İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Emre Ünal2 yazdı:

Gözüme az gözüktü :) doyurucu mu acaba?

Önden çorba (işkembe), sonrası bol ekmekle gayet doyurucu abim. :good1:
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
  Kerem Minaz yazdı:

Önden çorba (işkembe), sonrası bol ekmekle gayet doyurucu abim. :good1:

Afiyet bal şeker olsun Kerem :)

Yorum bağlantısı

Uzun süredir et yiyemiyorum.  :dribble:  Şimdi resmi gördüm, başım döndü. Afiyet olsun Serdar.. Bu akşam birşeyler yapmak lazım.  :mangal:

Yorum bağlantısı
Serdar Yaman
  Kerem Minaz yazdı:

Uzun süredir et yiyemiyorum. :dribble: Şimdi resmi gördüm, başım döndü. Afiyet olsun Serdar.. Bu akşam birşeyler yapmak lazım. :mangal:

Buyur beraber olsun :)

Yorum bağlantısı
  Serdar Yaman yazdı:

Buyur beraber olsun :)

Eyvallah kardeşim. Sağolasın. Mükremin abim ve Mehmet hocam dan öğrendiğim kadarı ile benimde birkaç kez denemem oldu. Gerçekten güzel bir lezzet.  :good1:

Yorum bağlantısı

Adamın biri işi başlayınca "cik" diyemez oldu. Yemek yedi mi acaba? Şöyle ustasının elinden güzel bir adana olsa da yesek.

Mesela:

DSC_0058.jpg

Yorum bağlantısı
  Mükremin Kocataşkın yazdı:

Adamın biri işi başlayınca "cik" diyemez oldu. Yemek yedi mi acaba? Şöyle ustasının elinden güzel bir adana olsa da yesek.

Mesela:

"İşe başlayınca" yanlış tabir olmuş abim. "İşi bıraktığından beri" daha doğru.  ;) Ortam yapıyordur. Başlar yakında.  ;) Afiyet olsun.

Yorum bağlantısı

Serdar dağıttın geçtin konuyu. Konunun müptelası, müdavimi olanlar yok bayağıdır piyasada. Afiyet olsun kardeşim..  :flowers:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Dana tandır!!

Sende mi Mükremin Abi. Bari sen yapma..  :)

Kerem Minaz yazdı:

Hakan Erken yazdı:

Elimde çok bomba resimler var,yakında burada :)

Kolesterolum 270 , trigiliseridte 400 ün üzerinde çıktığından ve perhize başladığımdan kendi kendimi konuyu takip etmekten alıkoyuyorum.  :biggrin:  Benim yerime de yiyin.  :(  :D

Yorum bağlantısı

:( Dün "Muhteşem Bursa" yedim. Ama açlık ve muhabbet yüzünden foto çekmeyi unuttum. (ben  :shok::D

İskender+ parça ızgara tavuk+ köfte. Tek tabakta. Aynı şekilde pideli, soslu, tereyağlı servis. 

inaq6jx.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Kerem, sen yemek görünce kendini kaybediyorsun

Yorum bağlantısı
  Ayhan Asil yazdı:

Kerem, sen yemek görünce kendini kaybediyorsun

Çok açsın.. Çok güzel görünümlü ve enfes kokusu ile bir tabak yemek geldi önüne.  :dribble: Sen kendini kaybetmezmisin abim.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...