Mert Yeldan 26 Temmuz 2014 Paylaş 26 Temmuz 2014 Yalan.. Sadece ben saldırdım. Sizde tık olmayınca bende utandım, az yedim. Yoksa 2 tabak daha katıksız giderdi. İçimizdeki İrlandalı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Yalan.. Sadece ben saldırdım. Sizde tık olmayınca bende utandım, az yedim. Yoksa 2 tabak daha katıksız giderdi. Senin olduğun masada hayatta durmam artık Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Senin olduğun masada hayatta durmam artık Son parti cila niyetine köfteleri indiragandi yaparken öyle demiyordun Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Son parti cila niyetine köfteleri indiragandi yaparken öyle demiyordun Sonra çok pişman oldum öyle deme Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Sonra çok pişman oldum öyle deme Elektronik denge programın dağıtmış gördük videolardan fotoğraflardan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Elektronik denge programın dağıtmış gördük videolardan fotoğraflardan Hepsi fotoş onların Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Akçabattan canlı canlı buda laz böreği ama tatlı aslında Şuuncaaz şeyle doydum deme Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Sabah çok yedik adaş piyaz ve ayranda vardı yetti gibi Tur ayrıntıları ve bütçesi ne hacı? Seneye düşünüyoruz gibi, Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Bu daha baslangicc Bu daha baslangicc 3 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Osmaniye Zorkun Dan Selamlar Koşak Ve Demir Ailesi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Son iftar menum. Tavuk ve pilav. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Nasılsa yarın sabah su derdim yok 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Daha bitmedi abi Ailemizin bereketli sofrasi 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Cengiz Allah'ın yok mu? Var be abicim Cengiz iyi coştun Abi Bizim yayla yemekleri boyle napalim 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 27 Temmuz 2014 Paylaş 27 Temmuz 2014 Haha bekledim bekledim vurdum vallaha 2 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Uzun süredir buraya bir katkım yoktu katkım olsun istedim . Kayınpeder dana biftek aldıktan sonra kendi elleriyle doğradı, tepsiye yerleştirdi kat kat her katın arasına yuvarlak doğranmış soğan ve az zeytinyağı döktü. Bir gün bekledikten sonra işte karşınızda pişen ve pişmeye hazır olan durum. Biraz sonra bunlardan eser kalmayacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 Ramazan Bayramı'nda böyle ise kurban bayramını hayal edemiyorum. Sayfadaki güzelliğe bak. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Geçen cumartesi, arifenin arifesindeki yemeğimiz.. Döküm tencerede güveç yapacaktım ama o tencereyi çıkartmak, kaldırmak, sonra yıkamak çok zor geldiğinden soteye çevirdim olayı. Bildiğin klasik güveçten bozma et sote.. Malzemeler, 1 kg dana kuşbaşı 2 soğan 1 havuç 5 biber 1 baş sarımsak Biraz sıvı yağ 1 lt özel karışım domates sosumdan. (Bu olmazsa olmaz) Bu kavanozun içindekiler: Yaz domatesleri ile el yapımı domates konservesi, 4-5 kaşık el yapımı kahvaltılık salça, 4-5 kaşık ketçap, biraz soya sosu, kekik, nane, fesleğen, karabiber, pulbiber, tuzot, biraz şeker.. Çalkalıyoruz ve dillere destan, her yemekte kullanabileceğiniz bir sosunuz oluyor. Önce etlerin hafif yağda hafif kızarana kadar kavuruyoruz. Sebzeleri sonra ilave ediyoruz. En son özel karışımımı ilave edip, kısık ateşte, kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. Bunlarda enerji bombaları. Çeşit çeşit cezerye, muska.. Buda gecenin cilası için. Buda Ramazan da hanımın yaptığı el yapımı güllaç. Hiçbir pastane ürününe değişmem. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Geçen cumartesi, arifenin arifesindeki yemeğimiz.. Döküm tencerede güveç yapacaktım ama o tencereyi çıkartmak, kaldırmak, sonra yıkamak çok zor geldiğinden soteye çevirdim olayı. Bildiğin klasik güveçten bozma et sote.. Malzemeler, 1 kg dana kuşbaşı 2 soğan 1 havuç 5 biber 1 baş sarımsak Biraz sıvı yağ 1 lt özel karışım domates sosumdan. (Bu olmazsa olmaz) Bu kavanozun içindekiler: Yaz domatesleri ile el yapımı domates konservesi, 4-5 kaşık el yapımı kahvaltılık salça, 4-5 kaşık ketçap, biraz soya sosu, kekik, nane, fesleğen, karabiber, pulbiber, tuzot, biraz şeker.. Çalkalıyoruz ve dillere destan, her yemekte kullanabileceğiniz bir sosunuz oluyor. Önce etlerin hafif yağda hafif kızarana kadar kavuruyoruz. Sebzeleri sonra ilave ediyoruz. En son özel karışımımı ilave edip, kısık ateşte, kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun. Bunlarda enerji bombaları. Çeşit çeşit cezerye, muska.. Buda gecenin cilası için. Buda Ramazan da hanımın yaptığı el yapımı güllaç. Hiçbir pastane ürününe değişmem. Hiç birini buna değişmem O tepsiyi bitireceksin sonra altta kalan sütü içeceksin Yorum bağlantısı
Misafir 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Hiç birini buna değişmem O tepsiyi bitireceksin sonra altta kalan sütü içeceksin Aynen o dediğini yaptım. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Artık bu konuya bakmıyorum. Benim için en hayırlısı bu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts