İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Mert Yeldan
  Kerem Minaz yazdı:

Yalan.. Sadece ben saldırdım. Sizde tık olmayınca bende utandım, az yedim. Yoksa 2 tabak daha katıksız giderdi. ;)

İçimizdeki İrlandalı :D

Yorum bağlantısı
  Kerem Minaz yazdı:

Yalan.. Sadece ben saldırdım. Sizde tık olmayınca bende utandım, az yedim. Yoksa 2 tabak daha katıksız giderdi. ;)

Senin olduğun masada hayatta durmam artık  :D  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Hakan Erken yazdı:

Senin olduğun masada hayatta durmam artık :D:D

Son parti cila niyetine köfteleri indiragandi yaparken öyle demiyordun :D

Yorum bağlantısı
  Mert Yeldan yazdı:

Son parti cila niyetine köfteleri indiragandi yaparken öyle demiyordun :D

Sonra çok pişman oldum öyle deme  :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Hakan Erken yazdı:

Sonra çok pişman oldum öyle deme  :D

Elektronik denge programın dağıtmış gördük videolardan fotoğraflardan :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  Mert Yeldan yazdı:

Elektronik denge programın dağıtmış gördük videolardan fotoğraflardan :D

Hepsi fotoş onların  :tongue:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mert Gülkokan yazdı:

Akçabattan canlı canlı3uvuneja.jpg

buda laz böreği :) ama tatlı aslındayhe2u4y8.jpg

Şuuncaaz şeyle doydum deme :p

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan
  Mert Gülkokan yazdı:

Sabah çok yedik adaş piyaz ve ayranda vardı yetti gibi :)

Tur ayrıntıları ve bütçesi ne hacı? Seneye düşünüyoruz gibi,

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak
  Mert Yeldan yazdı:

Cengiz Allah'ın yok mu? :(

Var be abicim :D
  Mehmet Kaya yazdı:

Cengiz iyi coştun :)

Abi Bizim yayla yemekleri boyle napalim :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Uzun süredir buraya bir katkım yoktu katkım olsun istedim :). Kayınpeder dana biftek aldıktan sonra kendi elleriyle doğradı, tepsiye yerleştirdi kat kat her katın arasına yuvarlak doğranmış soğan ve az zeytinyağı döktü. Bir gün bekledikten sonra işte karşınızda pişen ve pişmeye hazır olan durum. Biraz sonra bunlardan eser kalmayacak :)

ja7a2a3e.jpgetu5yvyp.jpgunejuryq.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ramazan Bayramı'nda böyle ise kurban bayramını hayal edemiyorum. Sayfadaki güzelliğe bak.

Yorum bağlantısı

Geçen cumartesi, arifenin arifesindeki yemeğimiz.. Döküm tencerede güveç yapacaktım ama o tencereyi çıkartmak, kaldırmak, sonra yıkamak çok zor geldiğinden soteye çevirdim olayı. Bildiğin klasik güveçten bozma et sote..

 

Malzemeler,

1 kg dana kuşbaşı

2 soğan

1 havuç

5 biber

1 baş sarımsak

Biraz sıvı yağ

1 lt özel karışım domates sosumdan. (Bu olmazsa olmaz)  ;)

 

Bu kavanozun içindekiler:

Yaz domatesleri ile el yapımı domates konservesi, 4-5 kaşık el yapımı kahvaltılık salça, 4-5 kaşık ketçap, biraz soya sosu, kekik, nane, fesleğen, karabiber, pulbiber, tuzot, biraz şeker.. Çalkalıyoruz ve dillere destan, her yemekte kullanabileceğiniz bir sosunuz oluyor.

 

QIF0HSw.jpg?1

 

VuWnDMe.jpg?1

 

ym5s2ZC.jpg?1

 

Önce etlerin hafif yağda hafif kızarana kadar kavuruyoruz. Sebzeleri sonra ilave ediyoruz.

 

XWxjOeT.jpg?1

 

En son özel karışımımı ilave edip, kısık ateşte, kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.  :ahci:

 

5RgU6uJ.jpg?1

 

Bunlarda enerji bombaları. Çeşit çeşit cezerye, muska.. :fiuw:

 

44eeKGq.jpg?1

 

Buda gecenin cilası için.  :biggrin:

 

SV8mvWv.jpg?1

 

Buda Ramazan da hanımın yaptığı el yapımı güllaç. Hiçbir pastane ürününe değişmem. 

 

gV9fnNb.jpg?1

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
  Kerem Minaz yazdı:

Geçen cumartesi, arifenin arifesindeki yemeğimiz.. Döküm tencerede güveç yapacaktım ama o tencereyi çıkartmak, kaldırmak, sonra yıkamak çok zor geldiğinden soteye çevirdim olayı. Bildiğin klasik güveçten bozma et sote..

 

Malzemeler,

1 kg dana kuşbaşı

2 soğan

1 havuç

5 biber

1 baş sarımsak

Biraz sıvı yağ

1 lt özel karışım domates sosumdan. (Bu olmazsa olmaz)  ;)

 

Bu kavanozun içindekiler:

Yaz domatesleri ile el yapımı domates konservesi, 4-5 kaşık el yapımı kahvaltılık salça, 4-5 kaşık ketçap, biraz soya sosu, kekik, nane, fesleğen, karabiber, pulbiber, tuzot, biraz şeker.. Çalkalıyoruz ve dillere destan, her yemekte kullanabileceğiniz bir sosunuz oluyor.

 

 

 

 

 

 

 

Önce etlerin hafif yağda hafif kızarana kadar kavuruyoruz. Sebzeleri sonra ilave ediyoruz.

 

 

 

En son özel karışımımı ilave edip, kısık ateşte, kapağı kapalı olarak suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.  :ahci:

 

 

 

Bunlarda enerji bombaları. Çeşit çeşit cezerye, muska.. :fiuw:

 

 

 

Buda gecenin cilası için.  :biggrin:

 

 

 

Buda Ramazan da hanımın yaptığı el yapımı güllaç. Hiçbir pastane ürününe değişmem. 

 

gV9fnNb.jpg?1

Hiç birini buna değişmem :) O tepsiyi bitireceksin sonra altta kalan sütü içeceksin :D 

Yorum bağlantısı
  Tahir İlter yazdı:

Hiç birini buna değişmem :) O tepsiyi bitireceksin sonra altta kalan sütü içeceksin :D 

:good1: Aynen o dediğini yaptım.  :D

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Artık bu konuya bakmıyorum.  :nea: Benim için en hayırlısı bu.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...