Fatih Öztürk27 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Ayhanım Asilimin sabıkası artıyor zaten. Türkoğlu'na kadar geliyorsun da niye haberim yok.El altından şalgam satışı ha. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Yemeyenler oldu çöpçülük yaptım. Iş yerinin yemeği hazır tarife Yancı Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Benim iftarda tercihim Maraş ta suyun rengi kızıla dönmüş.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 İftarda ayran iyi ama felaket uyku yapıyor meret ya Ayran,yoğurt,cacık falan tükettiğimde kafayı kaldıramıyorum Neyse başlasak mı yavaş yavaş Şimdilik bu dursun Cuma Namazından sonra yavaş yavaş başlarız 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Ayhanım Asilimin sabıkası artıyor zaten. Türkoğlu'na kadar geliyorsun da niye haberim yok.El altından şalgam satışı ha. Dıtttt yanlış. Antep toplantısı öncesi İftarda ayran iyi ama felaket uyku yapıyor meret ya Ayran,yoğurt,cacık falan tükettiğimde kafayı kaldıramıyorum Neyse başlasak mı yavaş yavaş Şimdilik bu dursun Cuma Namazından sonra yavaş yavaş başlarız Bende hiççççç uyku yapmıyor. Sahura kadar oturuyorum 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Ramazanda kralı gelse vazgeçmeyeceğim bir tat.. Güllaç.. Ben Antep Fıstıklısını severim. Hem hafif hem harikulade. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Ramazanda kralı gelse vazgeçmeyeceğim bir tat.. Güllaç.. Ben Antep Fıstıklısını severim. Hem hafif hem harikulade. Bayılırım ya bir tepsiyi soluksuz yerim Et falan umrumda olmaz Valla Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Bayılırım ya bir tepsiyi soluksuz yerim Et falan umrumda olmaz Valla Aynen. Has Osmanlı.. Yapan yerde (benim hanım güzel yapar) lezzetine paha biçilemez. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Aynen. Has Osmanlı.. Yapan yerde (benim hanım güzel yapar) lezzetine paha biçilemez. Burada söyleseydin keşke bunu 3-5 tepsi yaptırmadan göndermezdim O kara et resmi var hiç birini istmedi canım ama bunu acayip istedi ya akşama alacam kesin Bu arada sahurda da yiyorum ben güllaçı insanın içini serinletiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Burada söyleseydin keşke bunu 3-5 tepsi yaptırmadan göndermezdim Aklıma gelmedi canım. Şöyle doğal gül suyu ile de güzel olur. Akşam hazır Seyidoğlu ndan yedim ama kesmedi 1 dilim. KG si 26 TL birde Bugün yarın yaptırıyım bari. Atla gel.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Aklıma gelmedi canım. Şöyle doğal gül suyu ile de güzel olur. Akşam hazır Seyidoğlu ndan yedim ama kesmedi 1 dilim. KG si 26 TL birde Bugün yarın yaptırıyım bari. Atla gel.. Gül suyu onu ferahlatan ya Hakkı ile yapılan için normal fiyatı bence. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 (düzenlendi) Gül suyu onu ferahlatan ya Hakkı ile yapılan için normal fiyatı bence. Hayır yapımı aslında basit olduğundan bence fazla fiyatı. Hazır güllaç yufkası ve süt ile işlem tamam. İçine konulacak fıstık, şeker ile taş çatlasın 20-25 liraya yaklaşık 3 kg yapılıyor neredeyse.. (Gül suyu beleş olunca yazmadım) 11 Temmuz 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Hayır yapımı aslında basit olduğundan bence fazla fiyatı. Hazır güllaç yufkası ve süt ile işlem tamam. İçine konulacak fıstık, şeker ile taş çatlasın 20-25 liraya yaklaşık 3 kg yapılıyor neredeyse.. (Gül suyu beleş olunca yazmadım) Süt ve yemiş kısmı çok tutuyor hacı.Yufkasında falan birşey yok hele gül suyunda hiçbirşey yok Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Dün iftar yemeği vardı tandıryedik şimdi eğitimdeyiz yine tandır denk geldi ete kömür ya da odun deyecek. Haşlama eti sevmiyorum .. Tatlı hafif ve güzel ama aslında var olan sunu Tandır eitn en iyi pişirilişlerinden biridir. Yapanda hayır yok demekki.. Anemon da iyidir ha.. Çok kalmışlığımız var.. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 bu dürüm fena valla . abi bi 4 tane söylesene iftara. ayran . acı. sütlaç 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 O dürümün adı söğüş İzmir usül diye arat içinde neler var bak ona göre karar ver Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 O dürümün adı söğüş İzmir usül diye arat içinde neler var bak ona göre karar ver Söğüş katlanabilir yumuşaklıkta hafif kalın küçük dürüm pidesi üzerine haşlanmış kuzu dil, yanak, beyin, kelle parça etleri konarak, üzerine çok ince kıyılmış maydanoz, soğan, domates ve arzu edilirse acı biber eklenerek hazırlanan kimyon ve tuz ile lezzetlendirilen bir yiyecektir. vazgeçtim kaşarlı sucuklu tost da olur. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Kokkoreç, koko kokkooooo... Akşama patlatıcam.. Sağol hatırlattığın için. yanında midye dolma ve midye tava eşliğinde.. Bu arada Tahirim, şu kaburga fotoğrafı 20. ye çıkıyor. Farklı ol biraz.. Yeni lezzetler bul. bunlarla gelme bana. Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Kokkoreç, koko kokkooooo... Akşama patlatıcam.. Sağol hatırlattığın için. yanında midye dolma ve midye tava eşliğinde.. Bu arada Tahirim, şu kaburga fotoğrafı 20. ye çıkıyor. Farklı ol biraz.. Yeni lezzetler bul. bunlarla gelme bana. hayat sana güzel abi bu akşam . afiyet olsun Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 hayat sana güzel abi bu akşam . afiyet olsun Eyvallah Şahin.. Tahir ile yapın bi kaçamak. Baksana adam dünden beri.. Tövbe tövbe.. Biraz kendine getir adamı bari.. Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Eyvallah Şahin.. Tahir ile yapın bi kaçamak. Baksana adam dünden beri.. Tövbe tövbe.. Biraz kendine getir adamı bari.. yola sokacam ben onu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Mükremin abi uğramadı bugün buraya Kaçırdık en sonunda konudan :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts