Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Etki yok hala altın vuruşu yap kurtul abi Yapamıyorum işte ortalık karışır Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Nerede o eski ramazanlar diyorum bazen uzaklara dalıp.. Şu saatlerde suyu doldurmuş ezanı bekliyorduk, ne günlerdi ya... Şimdikilerde oruç mu tutuyor sanki... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Yapamıyorum işte ortalık karışır Tırt.. Devamı gelmemiş.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Nerede o eski ramazanlar diyorum bazen uzaklara dalıp.. Şu saatlerde suyu doldurmuş ezanı bekliyorduk, ne günlerdi ya... Şimdikilerde oruç mu tutuyor sanki... Daha çok o Ramazanlara abi Üç senede bir ay atlıyor oradan hesapla artık Gerçi bir daha bu ayları görme şansımız yok çünkü o zamana kadar bizi gömmüş olurlar büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Daha çok o Ramazanlara abi Üç senede bir ay atlıyor oradan hesapla artık Gerçi bir daha bu ayları görme şansımız yok çünkü o zamana kadar bizi gömmüş olurlar büyük ihtimalle Görsekte tutmamıza gerek yok, oruç tutucağımız son şey olabilir... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Daha çok o Ramazanlara abi Üç senede bir ay atlıyor oradan hesapla artık Gerçi bir daha bu ayları görme şansımız yok çünkü o zamana kadar bizi gömmüş olurlar büyük ihtimalle Çok heveslenme ilk yaz orucum 36 sene önceydi Görsekte tutmamıza gerek yok, oruç tutucağımız son şey olabilir... Günler su gibi akıp gidiyor da, iftar saatine çoook var. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Bunlar şefkatli atmin ile Tahir kardeşime geliyor: Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Ayıp size ayıp. Çoluk çocuklar neyse de, ya ihtiyarlar size ne oluyor. :D 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Kimse alamıyordur gibi bir sıkıntım yok çünkü bende alamıyorum :D Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Ayıp size ayıp. Çoluk çocuklar neyse de, ya ihtiyarlar size ne oluyor. :D Açıktan yediğimizi kim söylüyor? Böyle nimetler uluorta yenir mi? Tabi ki gizlice nasipleniyoruz. Akşam dört duvar arasında fıstıklı kadayıfın üzerine Maraş Dondurması döşeyip yiyecem... meselâ Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 Açıktan yediğimizi kim söylüyor? Böyle nimetler uluorta yenir mi? Tabi ki gizlice nasipleniyoruz. Akşam dört duvar arasında fıstıklı kadayıfın üzerine Maraş Dondurması döşeyip yiyecem... meselâKesersen yersin Açıktan yemiyorsunuz ama yemiş gibi yayınlıyorsunuz Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 9 Temmuz 2014 Paylaş 9 Temmuz 2014 İyice yakın çekim olayına girmişler... Allah'tan oruç açtıktan sonra baktık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Tahir, bunu o kadar sevdim ki.. Buraya da koymak istedim. Oralarda kaybolup gider.. Yazııkk.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts