İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Serkan Toker

Nerede o eski ramazanlar diyorum bazen uzaklara dalıp.. Şu saatlerde suyu doldurmuş ezanı bekliyorduk, ne günlerdi ya...  :D  Şimdikilerde oruç mu tutuyor sanki... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Nerede o eski ramazanlar diyorum bazen uzaklara dalıp.. Şu saatlerde suyu doldurmuş ezanı bekliyorduk, ne günlerdi ya...   :D  Şimdikilerde oruç mu tutuyor sanki... :D

Daha çok o Ramazanlara abi :D Üç senede bir ay atlıyor oradan hesapla artık :D Gerçi bir daha bu ayları görme şansımız yok çünkü o zamana kadar bizi gömmüş olurlar büyük ihtimalle :D 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Daha çok o Ramazanlara abi :D Üç senede bir ay atlıyor oradan hesapla artık :D Gerçi bir daha bu ayları görme şansımız yok çünkü o zamana kadar bizi gömmüş olurlar büyük ihtimalle :D 

Görsekte tutmamıza gerek yok, oruç tutucağımız son şey olabilir... :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Çok heveslenme ilk yaz orucum 36 sene önceydi :(

Görsekte tutmamıza gerek yok, oruç tutucağımız son şey olabilir... :D:p

Günler su gibi akıp gidiyor da, iftar saatine  çoook var. :heat:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Ayıp size ayıp.

Çoluk çocuklar neyse de, ya ihtiyarlar size ne oluyor.

yvanyhe3.jpg

:D :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kimse alamıyordur gibi bir sıkıntım yok çünkü bende alamıyorum :D :D 

Yorum bağlantısı

Ayıp size ayıp.

Çoluk çocuklar neyse de, ya ihtiyarlar size ne oluyor.

yvanyhe3.jpg

:D :D :D

Açıktan yediğimizi kim söylüyor? Böyle nimetler uluorta yenir mi? Tabi ki gizlice nasipleniyoruz. Akşam dört duvar arasında fıstıklı kadayıfın üzerine Maraş Dondurması döşeyip yiyecem... meselâ

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Açıktan yediğimizi kim söylüyor? Böyle nimetler uluorta yenir mi? Tabi ki gizlice nasipleniyoruz. Akşam dört duvar arasında fıstıklı kadayıfın üzerine Maraş Dondurması döşeyip yiyecem... meselâ

Kesersen yersin :)

Açıktan yemiyorsunuz ama yemiş gibi yayınlıyorsunuz :D

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

İyice yakın çekim olayına girmişler... Allah'tan oruç açtıktan sonra baktık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...