Fatih Öztürk27 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 A101 den almıştım. Bakarım yine. Karıştırıyor ama köpük yok. Daha hızlı mı çevirmek lazım acaba. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Hakikaten hakan ya.konu eskiymis ama simdi tam iftara 25 dk kala gorunce resimdekinden beter oluyor insanin sekli.mubarek gun hortlatnasaydiniz konuyu iyimisti. Şeytan dürtüyor işte abi Yorum bağlantısı
Taner Ayık 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Şeytan dürtüyor işte abi şeytan işte.fikirleri güzel gelio insana Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Sac Kavurma (Soteden ne farkı varsa) Malzemeler: - 1 kg kuzu eti (900 gr et, 100 gr kuyruk yağı) - 200 gr sivri biber - 6 adet kuru soğan -1 baş sarımsak - 3 adet domates - Bir tutam karabiber - 50 gr tereyağı (1 çorba kaşığı) - 2 kaşık sıvıyağ - 1 tatlı kaşığı tuz, karabiber, pulbiber kekik, - 1 su bardağı süt -Yarım bardak su Yapılışı: 3 adet soğanı rendeleyerek suyunu süzgeçten süzüp bir tasa alalım. Soğan suyunun içine sütü, sıvı yağ ve baharatları koyalım. Kuşbaşından daha ufak doğranmış etleri de koyup iyice karıştıralım. Buzdolabında en az 5-6 saat (tercihen 1 gün) bekletelim. Böylece etler marine edilmiş olacak ve yumuşacık pişerek daha lezzetli olacaklar. Sebzelerimizi inceden doğrayalım. Tavaya tereyağını koyalım, etleri atalım. Kendi suyunu çekene kadar kapağı kapalı halde pişirelim. Yarım bardak suyu ilave ederek yine suyunu çekene kadar kavuralım. Soğan ve sarımsakları ilave edelim 5-6 dakika soteleyelim ve daha sonra biberleri ekleyelim. Güzelce kavuralım. En son domatesi koyarak suyunu çekmesini bekleyelim. Son olarak tuz, karabiber, pulbiber ve kekiği ekleyelim. Buraya kadar ateşimiz hep kısık olması gerekiyor. Buradan sonra ateşin altını iyice açalım ve etimiz 2-3 dakika daha güzelce kavuralım. Afiyet olsun. caiz mi bu saate bu Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 caiz mi bu saate bu Caizdir hocam. Şimdiden etleri süt ve soğan suyuna koysan. 19:30 gibi başlasan pişirmeye, iftara afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Az önce portekizi tanıtan belgesel izledim. Poetekizde et yemeklerini yumurta ile servis ediyorlar. Şöyle düşünün kuzu pirzolanın üstüne yumurta kırmış adamlar. Ekmeği banıyorlardı. Resimde bulamadım ama izlerken midem kaldırmadı. Tam mındar olmuş O ne yaaaaaa Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Eti yumurta ile rezil etmek. Mındar etmek daha uygun olmuş. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Süleyman Paşa köfte ve az çöpşiş. Vazgeçilmezim.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Süleyman Paşa köfte ve az çöpşiş. Vazgeçilmezim.. Bu tabak benimdi yanlış olmasın... Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Bugün ilk olarak kebap denedim ve başarılı oldum iftar saatine yetiştirdim.. ezme salatada yaptım... 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Kemal abi, ezmeyi pişmiş domatesten yapacaktın Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Bugün ilk olarak kebap denedim ve başarılı oldum iftar saatine yetiştirdim.. ezme salatada yaptım... Abi tebrik ediyorum seni. İlk denemeyi kalkıp ramazan ayında yapmak büyük risk. Bu riski göze almak büyük cesaret. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Kemal abi, ezmeyi pişmiş domatesten yapacaktın Harbi mi ne kadar da uğraştım ezmek için öyle daha kolay olur du ..:mellow: Abi tebrik ediyorum seni. İlk denemeyi kalkıp ramazan ayında yapmak büyük risk. Bu riski göze almak büyük cesaret. Hocam yardımcılarım vardı tabi Annem ve hanım onlar olmasa zor yetişirdi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Harbi mi ne kadar da uğraştım ezmek için öyle daha kolay olur du ..:mellow: Orijinali o zate Afiyet olsun abi eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Güzel bir mekan tavsiye ederim Ciğer nerede? Kağıtmı satıyorlar? Yoksa yaprak ciğer dedikleri bumu? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Hanım yokken kendi uğraşım sonucu yaptığım yoğurt kebabı altında Ramazan pidesi var Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Dana etini mutfakta sac tavada Ellerine sağlık Eren. NE cevherler varmış sende.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ellerine sağlık Eren. NE cevherler varmış sende.. Teşekkürler abi 4 yıl bekar hayatım vardı e hanım gidince annesinin evine iş başa düştü bu akşamda unutmadıysam yapmayı başka bi yemek planım var güzel olursa atarım yine Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Ciğer nerede? Kağıtmı satıyorlar? Yoksa yaprak ciğer dedikleri bumu? Onları şimdi yayınlarsam bir anlamı olmaz hele bir saat 14-15 olsun,iyice acıkalım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Etki yok hala altın vuruşu yap kurtul abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts