Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Arjantin ayranı.. Mıımmmm... Türk icadı yoğurttan Arjantin ayranı nasıl oluyor? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Öğretmen değilim ama okulda fotokopiciyim.. Ne yapalım ne öğrenci var ne öğretmen bize de yatmak kalıyor... Türk icadı yoğurttan Arjantin ayranı nasıl oluyor? Bardak Arjantin abi, Ulus' ta Arjantin 78 vardır, 1978 dünya kupasına ithafen... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Bu kadar yemek resminden sonra şiddetle tavsiye edeceğim bir site http://iftaranekadarkaldi.com/ Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Türk icadı yoğurttan Arjantin ayranı nasıl oluyor? Bardak arjantin.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Öğretmen değilim ama okulda fotokopiciyim.. Ne yapalım ne öğrenci var ne öğretmen bize de yatmak kalıyor... Bardak Arjantin abi, Ulus' ta Arjantin 78 vardır, 1978 dünya kupasına ithafen... Bir zamanlar sarı su satılırdı ondan herhal. Bu kadar yemek resminden sonra şiddetle tavsiye edeceğim bir site http://iftaranekadarkaldi.com/ Boşver bunları, bu fotolara bakıp bu kadar hırslandıktan sonra, gelsin pirzolalar, tavuk şişler, köfteler, ayranlar... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Bir zamanlar sarı su satılırdı ondan herhal. Boşver bunları, bu fotolara bakıp bu kadar hırslandıktan sonra, gelsin pirzolalar, tavuk şişler, köfteler, ayranlar... Millette et yiyecek hal mi kaldı abi Sağ olsun Ramazan Ayı fırsatçıları sağlam kasmışlar fiytatları... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Senin vicdanın varmı. Birde şevkatli admin miş. Git işine bak. Öğretmen yatıyor derler. Şu na bak öğretmenden başka her meslek burda. Nerde bol köpüklü ve soğuk bir ayran görsem aklıma gelirsin Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Mehmet Hocam adın "ayrancı" olarak çıktı adın. İnsafsızların sayfası burası. Bunlar neyin nesi iftara son 90 dk kala. 1 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Mehmet Hocam adın "ayrancı" olarak çıktı adın. İnsafsızların sayfası burası. Bunlar neyin nesi iftara son 90 dk kala. Ayranın kralı bu, daha iyisini içmedim duymadım... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Güzel ülkem... Ne kadar çok çeşit yiyecek ve içecek var. Amman sabahlar olmasın. Neresinden başlasak tadmaya.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Mehmet Hocam adın "ayrancı" olarak çıktı adın. İnsafsızların sayfası burası. Bunlar neyin nesi iftara son 90 dk kala. İnek sütünden yapılma ayrancıyım Ayranın kralı bu, daha iyisini içmedim duymadım...Oooooo Ali abi sen buraları bilirmiydin. 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Az resim kebab mangal koymadım Mehmet kardeş 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Az resim kebab mangal koymadım Mehmet kardeş Kış kış ne işin var burada..burası sana göre değil Yorum bağlantısı
Taner Ayık 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Hakikaten hakan ya.konu eskiymis ama simdi tam iftara 25 dk kala gorunce resimdekinden beter oluyor insanin sekli.mubarek gun hortlatnasaydiniz konuyu iyimisti. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İftara çok az kala fotoğraflar mükemmel ötesi görünüyor. Bir kaç hafta önce Gaziantep, Urfa, Adıyaman ve Maraş'a gittik. Yemek olayına yol güzergahımız Pozantı Tekir Yaylasına eski yoldan çıkarak kuzu pirzola resitaliyle başladık. Sonrası malum. Anlatılmaz yaşanır. Gaziantep başta olmak üzere bu saydığım illerde yediğimiz etler mükemmeldi. 5 günde net 2 kilo almışım. Kalkma zamanı. İftar geliyooorrrr. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Mehmet Hoca ayran sürahisi denk gelirse size de alayım. 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Mehmet Hoca ayran sürahisi denk gelirse size de alayım. Yer sofrası mis gibiii, afiyet olsun Allah kabul etsin. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 İftara çok az kala fotoğraflar mükemmel ötesi görünüyor. Bir kaç hafta önce Gaziantep, Urfa, Adıyaman ve Maraş'a gittik. Yemek olayına yol güzergahımız Pozantı Tekir Yaylasına eski yoldan çıkarak kuzu pirzola resitaliyle başladık. Sonrası malum. Anlatılmaz yaşanır. Gaziantep başta olmak üzere bu saydığım illerde yediğimiz etler mükemmeldi. 5 günde net 2 kilo almışım. Kalkma zamanı. İftar geliyooorrrr. Maraş? Mehmet Hoca ayran sürahisi denk gelirse size de alayım. Hocam nerden aldın onu. Ayran yapmak için sürahi sallamaktan göbek kası yaptım Yer sofrası mis gibiii, afiyet olsun Allah kabul etsin.Zor değil Yengeyi ikna et Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Maraş? Hocam nerden aldın onu. Ayran yapmak için sürahi sallamaktan göbek kası yaptım Zor değil Yengeyi ikna et Ben oturamıyorum malum sebepten Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Kürdan kebabı vardı üstüne güllaç var gelsin kilolar... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ben oturamıyorum malum sebepten Zayıfla Kürdan kebabı vardı üstüne güllaç var gelsin kilolar...Afiyet olsun abi. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Maraş? Öncelikle Kahramanmaraş ve Şanlıurfa yazmalıydım. Tüm Kahramanmaraş'lı ve Şanlıurfa'lı üyelerimizden özür dilerim.Mehmet Bey, Kahramanmaraş'ta çok az kalabildik. Öğleye kadar toplantı, öğlen kuzu şiş eşliğinde yemek (tamam diyene kadar sürekli getiriyorlar) yemekten sonra biber, sumak vs. alışveriş ve tekrar Gaziantep'e dönüş yaptık. Zaman olsa önceden ayarlayıp bir şekilde sizinle de tanışmak isterdim. İnşallah bir daha gelirsem sizinle tanışmak da kısmet olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Öncelikle Kahramanmaraş ve Şanlıurfa yazmalıydım. Tüm Kahramanmaraş'lı ve Şanlıurfa'lı üyelerimizden özür dilerim. Mehmet Bey, Kahramanmaraş'ta çok az kalabildik. Öğleye kadar toplantı, öğlen kuzu şiş eşliğinde yemek (tamam diyene kadar sürekli getiriyorlar) yemekten sonra biber, sumak vs. alışveriş ve tekrar Gaziantep'e dönüş yaptık. Zaman olsa önceden ayarlayıp bir şekilde sizinle de tanışmak isterdim. İnşallah bir daha gelirsem sizinle tanışmak da kısmet olur. Bekleriz her zaman. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Dün akşamüzeri buraya birileri birşeyler mi yüklüyordu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts