Fatih Öztürk27 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 Doktor bu ne? Aynısından serince bir yerde bende isterim. Ör. Zorkun. [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Oruç açtık istediğinizi paylaşın.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Hiç çekici gelmiyor hiç biri aşırı tokluktan mıdır nedir Bu sayfayı birde yarın öğlen ziyaret edeyim bakalım fikrim değişecek mi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Bugün iftarda 3-4 lokma yemek ancak yedim. 1.5 litreye yakın buzzzzzzz gibi ayran içtim. Çay içtim. Su ile de cila çektim. 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Bugün iftarda 3-4 lokma yemek ancak yedim. 1.5 litreye yakın buzzzzzzz gibi ayran içtim. Çay içtim. Su ile de cila çektim. Sizin için ayran olsun yeter.. Afiyet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Sizin için ayran olsun yeter.. Afiyet olsun.Kuzu vereceğine ayran ver iftarda yeter. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Az yiyelim diyorum amma gelde mideye anlat Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahu... :D 4 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 acıktım abi ne yaptın yaa 5 kere baktım resimlere Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Sayfadaki resimler açılmadan yazayım ve kaçayım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Haziran 2014 Paylaş 30 Haziran 2014 Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahu... :D Yemedi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Resimlere şuan baktım,sabah olmasından dolayı hiç tahrik etmedi Öğleden sonra bu konuya girilmez Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Resimlere şuan baktım,sabah olmasından dolayı hiç tahrik etmedi Öğleden sonra bu konuya girilmez Sahurda düve mi yedin? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ayıptır söylemesi, dün akşam bi sac kavurma yedim. Kenarınada 1 dal pirzola komuşlar.. Açlıktan fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Kusura kalmayın. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Ayıptır söylemesi, dün akşam bi sac kavurma yedim. Kenarınada 1 dal pirzola komuşlar.. Açlıktan fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Kusura kalmayın. Et yiye yiye hepiniz kabız olacaksınız. Nerde Mert, Barış... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Et yiye yiye hepiniz kabız olacaksınız. Nerde Mert, Barış... Seni sıkı takipteyim son zamanlarda. Yaklaşık 3-4 aydır bu konulardan elini eteğini çektin. Uzaklaştın. Yoksa biz senin öğrencileriniz. Şöyle bi 20-30 sayfa geriye git ve yazdıklarına bir göz at istersen abicim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Et yiye yiye hepiniz kabız olacaksınız. Nerde Mert, Barış... Abi Ramazan'da tercih ettiğim konular arası da burası yok Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Seni sıkı takipteyim son zamanlarda. Yaklaşık 3-4 aydır bu konulardan elini eteğini çektin. Uzaklaştın. Yoksa biz senin öğrencileriniz. Şöyle bi 20-30 sayfa geriye git ve yazdıklarına bir göz at istersen abicim. Bu aralar sulu et-sebze yemeklerine takılıyorum, genelde kuzu kaski ile bamya, yeşil fasülye, kemiksiz kuzu ile patlıcan oturtma vb. Ha bir de gecen hafta elbasan tava ile külbastı yaptım. Kısaca ramazan nedeniyle yemek dozunu düşürdüm diyebilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Bu aralar sulu et-sebze yemeklerine takılıyorum, genelde kuzu kaski ile bamya, yeşil fasülye, kemiksiz kuzu ile patlıcan oturtma vb. Ha bir de gecen hafta elbasan tava ile külbastı yaptım. Kısaca ramazan nedeniyle yemek dozunu düşürdüm diyebilirim. Sadece Ramazan değil. 3-4 aylık bir mazi. Ama sağlık olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Et yiye yiye hepiniz kabız olacaksınız. Nerde Mert, Barış... Boynuz kulağı geçermiş derler Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Abi Ramazan'da tercih ettiğim konular arası da burası yok Peh, ben yazdıktan 3 dakika sonra yazdın, nasıl tercihse Hani karnabahar yiyordun sen? Boynuz kulağı geçermiş derler O boynuz bir de teknik konularda kulağı geçse. Fotolarımı sildin sen O kadar da para verdik. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Hakan abim yoğunsa eksikliğini aratmayalım Özel kebap, içinde döner var Ben memleketimin kebabı üzerine tanımam, yani şu Masadakiler, Malum kebap Ezme, pişmiş soğan, 3 çeşit soğan salatası (isotlu, sumaklı, kırmızı toz biberli), domates salatası ve yeşillik. Şalgam ve Ayran Ayrıca hatırlatayım Bir de bizim şöyle bir kebap olayımız var Kebap, beyti, tike, tavuk sebillll Sorma ya neyse az kaldı kurbana diye kendimi avutuyorum bir resim de benden olsun. Tam da şu an önümdeki görüntü Gönlümüz senin olsun Abicim. Ne demek. Afiyetler olsun Resimler sana yardımcı olsun Eyvallah kardeşim...yoğunsak bir sebebi var... Yemekler efsane. Allah kimseyi açlıkla sınamasın. Bugün yemekhaneye zor yetiştim. Şekerim düşmüş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 Kaçııınnnn. Toker lerin Serkan misilleme yapıyor. Hemde zamanlama manidar ken.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 Temmuz 2014 Paylaş 2 Temmuz 2014 acıktım abi ne yaptın yaa 5 kere baktım resimlere Ben onbeş 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts