Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Mehmet Kaya yazdı: Bir daha rahat vakitte gidersin. Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum Eee ilk büyük toplantın. Ilk organizasyonun ve milletin kaybolması Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Mehmet Kaya yazdı: Bir daha rahat vakitte gidersin. Denemeye gayret ediceğim.. Kerem Minaz yazdı: Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum Ya bırak ya...pişmiş sucukları unutan adamsın sen... Mehmet Kaya yazdı: Eee ilk büyük toplantın. Ilk organizasyonun ve milletin kaybolması Ahh o gökhan ve eray ne çekti ahhhh. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Mert Gülkokan yazdı: Sucuk yerde mi bitiyor la 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Mert Yeldan yazdı: Sucuk yerde mi bitiyor la Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Ağaç çok kral sucuk yapmış be. goradanalıntıespriyapanadamsmileyi: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Enginar Dolması (Kuzu etli) Anacığım, anneler gününde yapmış. Ellerine sağlık.. Normalde sevmem, içini yerim, ama sağlığa çok faydalı olduğundan ve bahçeden kendi üretimleri + %100 anne mamulü olduğundan senede 1-2 defa ailecek toplanırız ve yeriz.. Aslında lezzetli. Taç yapraklarını tek tek koparıp, diplerini emerek yeniyor. Sonra dibinde geniş bir ters mantar şapkası gibi asıl yeri çıkıyor. Yumuşacık.. Ama özellikle temizlemesi belaymış.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Naci Özkan yazdı: Bu sucuklari agac kaldirmaz heralde Burada da manda sucuğu yapıyorlar, farklı şekilde. Böyle bildiğimiz kangal değil de, baton tip, bacak kalınlığında, 13-15 cm çapında oluyor. 1 tanesi yaklaşık 5-6 kg dan fazla geliyor. Buralarda meşhurdur. Tek parça halinde servis edilir. Normal bir insanı doyurur.. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Kerem Minaz yazdı: Burada da manda sucuğu yapıyorlar, farklı şekilde. Böyle bildiğimiz kangal değil de, baton tip, bacak kalınlığında, 13-15 cm çapında oluyor. 1 tanesi yaklaşık 5-6 kg dan fazla geliyor. Buralarda meşhurdur. Tek parça halinde servis edilir. Normal bir insanı doyurur.. Usttekiler 3 kg civari vardir diyodum sizinkiler 5-6 kg neredeyse 2 kati.Bi kuzu parasina bi kangal sucuk aldim desem baton salamla kovalarlar beni 12 Mayıs 2014 tarihinde Naci Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Harbi etten pahalı aslında.Buralarda 30 dan gidio. 6 kg olsa 300 tl yapar Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Naci Özkan yazdı: Buralarda 30 dan gidio. 6 kg olsa 300 tl yapar 180 TL Acıkmışsın sen. Git yemek ye Yorum bağlantısı
Naci Özkan 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: 180 TL Acıkmışsın sen. Git yemek ye Kasaptan sucuk almisken pirzoladami almiyaaakkkk Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Naci Özkan yazdı: Kasaptan sucuk almisken pirzoladami almiyaaakkkk 3-4 kg de pirzola sardirdim ben Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 (düzenlendi) Mükremin Kocataşkın yazdı: ... Çoktandır yoksun.. Yemekleri beğenmiyor, yorum yapmıyorsun. Konuyu takip etmeyi de bırakmışsın. Öksüz kaldık hissi uyandı Bilmeden bir hata işlediysek affola. Hata yapan olduysa alttaki resim Ha diyete filan başladı isen orasını bilemem İyisin inşallah abicim.. 12 Mayıs 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Çoktandır yoksun.. Yemekleri beğenmiyor, yorum yapmıyorsun. Konuyu takip etmeyi de bırakmışsın. Öksüz kaldık hissi uyandı Bilmeden bir hata işlediysek affola. Hata yapan olduysa alttaki resim Ha diyete filan başladı isen orasını bilemem İyisin inşallah abicim.. Rahat ol Kerem, forumla ve sizlerle ilgili bir sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Mükremin Kocataşkın yazdı: Rahat ol Kerem, forumla ve sizlerle ilgili bir sıkıntı yok. Yardımcı olabileceğimiz birşey varsa, herzaman buradayım abicim.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Burada da manda sucuğu yapıyorlar, farklı şekilde. Böyle bildiğimiz kangal değil de, baton tip, bacak kalınlığında, 13-15 cm çapında oluyor. 1 tanesi yaklaşık 5-6 kg dan fazla geliyor. Buralarda meşhurdur. Tek parça halinde servis edilir. Normal bir insanı doyurur.. Geldik ve pişirilmiş ama soğuk olarak yedik...ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Hakan Erken yazdı: Geldik ve pişirilmiş ama soğuk olarak yedik...ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Her zaman kafana vuracağım... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Hakan Erken yazdı: Her zaman kafana vuracağım... Kuru pasta için sağol Yeterki sen vur güzel abim. Gelen vurmuş, giden vurmuş zaten Sen vurmuşsun çokmu Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Kuru pasta için sağol Yeterki sen vur güzel abim. Gelen vurmuş, giden vurmuş zaten Sen vurmuşsun çokmu Çok güzel yazmışsın..sana bir albüm yapalım gel Sucukları pişirmişem Hacıyıda çarşıya göndermişem... Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mayıs 2014 Paylaş 13 Mayıs 2014 Hakan Erken yazdı: Çok güzel yazmışsın..sana bir albüm yapalım gel Sucukları pişirmişem Hacıyıda çarşıya göndermişem... Yorum bağlantısı
Recommended Posts