İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Bir daha rahat vakitte gidersin. :)

:bravo:   :fiuw: Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum  :blush:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:bravo::fiuw: Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum :blush:

Eee ilk büyük toplantın. Ilk organizasyonun ve milletin kaybolması :)
Yorum bağlantısı

:sandalye:

Bir daha rahat vakitte gidersin. :)

Denemeye gayret ediceğim..

:bravo:   :fiuw: Aramızda kalsın. Balkan tulumbası alacaktım mekana giderken. Ama inan telaştan yoğunluktan onu bile unuttum  :blush:

Ya bırak ya...pişmiş sucukları unutan adamsın sen... :biggrin:

Eee ilk büyük toplantın. Ilk organizasyonun ve milletin kaybolması :)

Ahh o gökhan ve eray ne çekti ahhhh. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

dsc01073ai9.jpg

Ağaç çok kral sucuk yapmış be.  :D goradanalıntıespriyapanadamsmileyi:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Enginar Dolması (Kuzu etli) Anacığım, anneler gününde yapmış. Ellerine sağlık.. Normalde sevmem, içini yerim, ama sağlığa çok faydalı olduğundan ve bahçeden kendi üretimleri + %100 anne mamulü olduğundan senede 1-2 defa ailecek toplanırız ve yeriz.. Aslında lezzetli. Taç yapraklarını tek tek koparıp, diplerini emerek yeniyor. Sonra dibinde geniş bir ters mantar şapkası gibi asıl yeri çıkıyor. Yumuşacık.. Ama özellikle temizlemesi belaymış.. 

jz3JYv9.jpg?1

H7Wgt5r.jpg?1
Yorum bağlantısı

Bu sucuklari agac kaldirmaz heralde

Burada da manda sucuğu yapıyorlar, farklı şekilde. Böyle bildiğimiz kangal değil de, baton tip, bacak kalınlığında, 13-15 cm çapında oluyor. 1 tanesi yaklaşık 5-6 kg dan fazla geliyor. Buralarda meşhurdur. Tek parça halinde servis edilir. Normal bir insanı doyurur..

fexC6ts.jpg?1

nXdoCgS.jpg?1

Yorum bağlantısı
Naci Özkan
(düzenlendi)

Burada da manda sucuğu yapıyorlar, farklı şekilde. Böyle bildiğimiz kangal değil de, baton tip, bacak kalınlığında, 13-15 cm çapında oluyor. 1 tanesi yaklaşık 5-6 kg dan fazla geliyor. Buralarda meşhurdur. Tek parça halinde servis edilir. Normal bir insanı doyurur..

fexC6ts.jpg?1

nXdoCgS.jpg?1

Usttekiler 3 kg civari vardir diyodum sizinkiler 5-6 kg neredeyse 2 kati.

Bi kuzu parasina bi kangal sucuk aldim desem baton salamla kovalarlar beni

tarihinde Naci Özkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

:D:D:D Harbi etten pahalı aslında.

Buralarda 30 dan gidio. 6 kg olsa 300 tl yapar
Yorum bağlantısı
Naci Özkan

:i-ih: 180 TL :D Acıkmışsın sen. Git yemek ye :D

Kasaptan sucuk almisken pirzoladami almiyaaakkkk
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

...

Çoktandır yoksun.. Yemekleri beğenmiyor, yorum yapmıyorsun.   :unsure2: Konuyu takip etmeyi de bırakmışsın. :shok: Öksüz kaldık hissi uyandı  :( Bilmeden bir hata işlediysek affola. Hata yapan olduysa alttaki resim  ;) Ha diyete filan başladı isen orasını bilemem :D  İyisin inşallah abicim..

wjGdhHK.jpg?1

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Çoktandır yoksun.. Yemekleri beğenmiyor, yorum yapmıyorsun.   :unsure2: Konuyu takip etmeyi de bırakmışsın. :shok: Öksüz kaldık hissi uyandı  :( Bilmeden bir hata işlediysek affola. Hata yapan olduysa alttaki resim  ;) Ha diyete filan başladı isen orasını bilemem :D  İyisin inşallah abicim..

Rahat ol Kerem, forumla ve sizlerle ilgili bir sıkıntı yok.

Yorum bağlantısı

Rahat ol Kerem, forumla ve sizlerle ilgili bir sıkıntı yok.

Yardımcı olabileceğimiz birşey varsa, herzaman buradayım abicim..

Yorum bağlantısı

Geldik ve pişirilmiş ama soğuk olarak yedik...ellerine sağlık  :angry:

Yorum bağlantısı

Her zaman kafana vuracağım... :biggrin:

Kuru pasta için sağol  :biggrin: Yeterki sen vur güzel abim. Gelen vurmuş, giden vurmuş zaten :( Sen vurmuşsun çokmu  :flowers:

Yorum bağlantısı

Kuru pasta için sağol  :biggrin: Yeterki sen vur güzel abim. Gelen vurmuş, giden vurmuş zaten :( Sen vurmuşsun çokmu  :flowers:

Çok güzel yazmışsın..sana bir albüm yapalım gel  :D

Sucukları pişirmişem

Hacıyıda çarşıya göndermişem... :D  :D  :D

Yorum bağlantısı

Çok güzel yazmışsın..sana bir albüm yapalım gel  :D

Sucukları pişirmişem

Hacıyıda çarşıya göndermişem... :D  :D  :D

:sandalye:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...