Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Tarif alalım Her şey ortada, tarife gerek yok. Bir adet kuzu kolu üçe bölecen, tuz ve baharatlayıp pişirme poşetine atacan, 180 derecelik fırında 2 saat pişirecen. Yemeğe beni çaaracan Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 yapacanmı Ne yapalım ya Kılıbıklık= Yeni tarifler bulup yemek yapma sanatıdır Her şey ortada, tarife gerek yok. Bir adet kuzu kolu üçe bölecen, tuz ve baharatlayıp pişirme poşetine atacan, 180 derecelik fırında 2 saat pişirecen. Yemeğe beni çaaracan Ben her zaman çağırıyorum abi. Başımla birlikte, keşke gelsen Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Cumartesi akşamdan kuzulara alıştırma yapmaya başladım MAngakda kzuu şiş, davuk budu ve köfte ile kuzuya zemin (yatak) yaptım.. Sonra pazar günü öğlen kuzu çevirme Fotoğraf çekemedim, şarjım bitti ama akşamda kuzu tandır vardı Her yer yağ, kolestrol, tansiyon oldu. Havada uçuyorlar Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Cumartesi akşamdan kuzulara alıştırma yapmaya başladım MAngakda kzuu şiş, davuk budu ve köfte ile kuzuya zemin (yatak) yaptım.. Sonra pazar günü öğlen kuzu çevirme Fotoğraf çekemedim, şarjım bitti ama akşamda kuzu tandır vardı Her yer yağ, kolestrol, tansiyon oldu. Havada uçuyorlar Anlayamadım, ilk fotoda ızgara var, üstüne de şişleri koymuşsun, bu yeni bir yöntem mi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Anlayamadım, ilk fotoda ızgara var, üstüne de şişleri koymuşsun, bu yeni bir yöntem mi? Kayınpederin tırt mangalı. Göründüğü gibi sadece 7-8 cm iç yüksekliği var. Şişleri direkt koyduğumda ateşe çok yaklaşıyorlar ve etler yanıyor. Bu sebeple yükseltmek amaçlı tel koydum. Artı olarak yerden kazanmak maksatlı. Hem tavuklar hem şiş aynı anda pişti. Ama tirt yine tırt.. Barbekü içinde, hava kanalı olmayan tırt mangal. Koca torba kömür, sadece bu etleri pişirdi. Sonra havasızlıktan söndü. Heyt benim mangalın gözünü seviyim. Hemen imdadıma yetişti. Yuvarlak, üç ayak, geniş, havadar, büyük.. En az 4 kişilik eti tek seferde pişirir. Canafar canafar maşallah. Bunun 2 katı şiş ve tavuk, 2 sefer köfte pişirdi. 1 torba kömürler kuzu pişirir evelallah.. Kerem abi protein zehirlenmesi yaşamış Kuzu yiyemedin ya. Artık her mesaja dokundurursun Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 yapacanmı Sen hiç yapmıyormusun Ne yapalım ya Kılıbıklık= Yeni tarifler bulup yemek yapma sanatıdır Ben her zaman çağırıyorum abi. Başımla birlikte, keşke gelsen Gel gel sana ne tarifler vereyim. Yenge parmaklarını yer. Yapımı çok kolay Iyi oldu zaten fazla kırmızı et beyin damarlarını tıkıyormuş Kim diyor la bunu 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Sen hiç yapmıyormusun Gel gel sana ne tarifler vereyim. Yenge parmaklarını yer. Yapımı çok kolay Hah işte ya bana yemek verme , yemek yapmayı öğret Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Hah işte ya bana yemek verme , yemek yapmayı öğret Sen yapacağın zaman söyle. Ali Karadağ'ın doğum günü konumda yazdığı mesajı okudun mu 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Sen hiç yapmıyormusun yaparım,et yemekleri benim işim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 yaparım,et yemekleri benim işim Iyi o zaman. Tahire laf Çakar gibi gördüm Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 ... Gel gel sana ne tarifler vereyim. Yenge parmaklarını yer. Yapımı çok kolay ... Bir kaç seneye açalım bir yer Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Bir kaç seneye açalım bir yer Yakın olsak varya. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Yakın olsak varya. Ben göçmeye razıyım buralardan. Yeterki işin tutacağı kesin olsun. Sıkıntı yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Valla birşey diyemiyorum. Ama buralarda kafe lokanta işi nasıl olur. Ama burada sebze et ucuz. Maliyet düşük. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Et yemeklerini erkekler yapacak ya. Et konusunda uzman biziz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Iyi o zaman. Tahire laf Çakar gibi gördüm yapamaz gibi duruyorda Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 yapamaz gibi duruyorda Yok yok hamarattır Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Sen yapacağın zaman söyle. Ali Karadağ'ın doğum günü konumda yazdığı mesajı okudun mu Gördüm şimdi Malzemeleri hazırlayayım ararım seni Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Orası öylede, oradada bu tip lokantalar fazlasıyla var. (Et Yemeği) Şimdi kalkıp otantik farklı birşeyler yapsak Tepki, ilgi ne olur bilmiyorum. Tutar mı? Tutmazsa pazarda limon ile işler döner mi? Senin eşek azda olsa gölgede yine Sırtın az çok sağlam. Ben geldim mi aç kalırım. En olmadı bi otelde garsonluk filan Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 İcat bulmak lazım. Öyle bir şey yapacaksın ki sana özgü bir şey olacak. İnsanlar özel olarak gelecekler. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Gördüm şimdi Malzemeleri hazırlayayım ararım seni Sorun yok ne yacaksın ?İcat bulmak lazım. Öyle bir şey yapacaksın ki sana özgü bir şey olacak. İnsanlar özel olarak gelecekler.Aynen. Tek çeşitte uzman olacaksın. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Birkaç sayfa önce, Mert Gülkokan kardeşim biryer adı fotosu filan koyduydu.. Hoşuma gitti. İşte o özelliği bulsak. Fikirleri, ambiyansı, özgünlüğü siz bulun. Ben hertür tarifi itina ile pişirir, süsler, doğru içecek, uygun garnitür ve şahşaa ile servis ederim.. Hah buldum. Bu hoşuma gitti.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-güzel-et-yemekleri/?p=2333022 Gerçi "Tarihi Kosova Köftecisi" de güzel mekan.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Sorun yok ne yacaksın ? Aynen. Tek çeşitte uzman olacaksın. Bilmem ki, ne yapayım ? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ahanda buda dün akşamki kuzu. Buda çevirmeymiş. Sonuna yetiştiğimden anlayamadım fazla Yorum bağlantısı
Recommended Posts