İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Sen kuzuya gel boşver maraşı :biggrin:

O ayrı bir kayıp olacak zaten abi :( 18 Mayıs olacak diye sevinmiştim sonraki tarihler uymadı malesef.
Yorum bağlantısı

O ayrı bir kayıp olacak zaten abi :( 18 Mayıs olacak diye sevinmiştim sonraki tarihler uymadı malesef.

O zaman yediğimiz kuzunun yarısını senin için mideye yollarız  :biggrin:

Yorum bağlantısı

O zaman yediğimiz kuzunun yarısını senin için mideye yollarız :biggrin:

Abi yarısı çok bana :) 62 kiloyum ben. Fazla yiyen bi tip değilim yani :D gözüm doysun yeter :D
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Sertavul geçidini inince yörükoğlu et lokantası tavsiye edilir ve et yenir. Gönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Herkese mutlu geceler...

Bu akşam sizler için eskişehirde bulunan,meşhur ciğerci ahmeti ziyaret ettim... :biggrin: kendisi saolsun çok iyi bir şekilde ağırladı beni...eskişehire yolunuz düşerse mutlaka uğranması gereken yerlerin içine notunuzu almayı unutmayınız...

Şimdi resimler konuşsun... :tongue:

a7e2etub.jpg

agyva4yz.jpg

ysedy8e5.jpg

bu8uzada.jpg

asymu2y8.jpg

9yza4a9y.jpg

vu4a6a8u.jpg

Menengiç kahvesinden içmeyi sakın unutmayın...

ere2any8.jpg

ry7ady3y.jpg

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Gönderilen Resim

Eskisehirde balaban kebap yemistim. Tadi damagimda kalmisti dogrusu

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Bu konuya sabah akşam bakmaktan canım her gördüğümü çeker oldu.. :)

Obez olacaz Obeeeez...! :)

Not: Bu konu sağlığa zararlıdır....! :)

Ben bi sure daha dayanip konu bildirimlerini kapatmayi dusunuyorum
Yorum bağlantısı

Afiyet olsun. Cig boregin cok esprisi yokta balaban adanadan gelmeme ragmen efsaneydi yani

Saolasın naci,evet bende hayran kaldım... :dribble:

Yorum bağlantısı

Herkese mutlu geceler...

Bu akşam sizler için eskişehirde bulunan,meşhur ciğerci ahmeti ziyaret ettim... kendisi saolsun çok iyi bir şekilde ağırladı beni...eskişehire yolunuz düşerse mutlaka uğranması gereken yerlerin içine notunuzu almayı unutmayınız...

...

Şimdi resimler konuşsun...

...

Ciğerlerin resmini görene kadar "la ciğer yok, HE diyette galiba, garnitüre dayanmış" diyordum. Hah sonunda doğru yolu bulmuş dedim ciğerleri gördükten sonra. Birde boş şişleri yanlışlıkla çekmişsin. Hatırlatıyım dedim. ;)  Künefede olmamış  :i-ih: Kahve de Çorlulu da içilir :i-ih: Tırt yani  :p

Afiyet olsun  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Ciğerlerin resmini görene kadar "la ciğer yok, HE diyette galiba, garnitüre dayanmış" diyordum. Hah sonunda doğru yolu bulmuş dedim ciğerleri gördükten sonra. Birde boş şişleri yanlışlıkla çekmişsin. Hatırlatıyım dedim. ;)  Künefede olmamış  :i-ih: Kahve de Çorlulu da içilir :i-ih: Tırt yani  :p

Afiyet olsun  :biggrin:

Evet künefe cidden tırttı,bildiğin kadayıf tatlısı misali...şişler özellikle çekildi. :biggrin: kahvede menengiç kahvesi canım,türk kahvesi olsa tamam derdim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Bi tarafım şişecek yakında :D Ayıptır günahtır benim gibi az yemeğe çalışanlara acıyın bari...Sayın yönetim bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

ortaya karşık :D

Resim çakma :D :D Öğlen sebze yenip, google görsellerden bu resim bulunmuş galiba :D :D 

Yorum bağlantısı

Resim çakma :D :D Öğlen sebze yenip, google görsellerden bu resim bulunmuş galiba :D :D 

:fiuw:  :fiuw:

:D nerden anladın :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

:fiuw:  :fiuw:

:D nerden anladın :D

O kadarcık tecrübe kazandık bu konu sayesinde :D :D 

Yorum bağlantısı

Herkese mutlu geceler...

Bu akşam sizler için eskişehirde bulunan,meşhur ciğerci ahmeti ziyaret ettim... kendisi saolsun çok iyi bir şekilde ağırladı beni...eskişehire yolunuz düşerse mutlaka uğranması gereken yerlerin içine notunuzu almayı unutmayınız...

Şimdi resimler konuşsun...

:yes: O göbeeni görecem senin. :yes:

Ciğerlerin resmini görene kadar "la ciğer yok, HE diyette galiba, garnitüre dayanmış" diyordum. Hah sonunda doğru yolu bulmuş dedim ciğerleri gördükten sonra. Birde boş şişleri yanlışlıkla çekmişsin. Hatırlatıyım dedim.   Künefede olmamış   Kahve de Çorlulu da içilir  Tırt yani 

Afiyet olsun 

La HE yok!! ;)

ortaya karşık

Allah cezanı verecek Barış.

Resim çakma Öğlen sebze yenip, google görsellerden bu resim bulunmuş galiba

Yerken görmezsen inanma!!! Fotolar bile fotoş olabilir. :fiuw:

Yorum bağlantısı

O kadarcık tecrübe kazandık bu konu sayesinde :D :D 

gönlümden geçenin,foruma yansıması o resim :D

bana kebap ısmarlama,kebap yapmasını öğret Tahir :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

gönlümden geçenin,foruma yansıması o resim :D

bana kebap ısmarlama,kebap yapmasını öğret Tahir :D

Bana da bir öğreten olsa :D O değil de koca Ankara'ya geldik sanayi de köfte yedik ya la :D :D 

O göbeeni görecem senin. 

La HE yok!! 

Allah cezanı verecek Barış.

Yerken görmezsen inanma!!! Fotolar bile fotoş olabilir.

Yok abi ya o kadar da değildir herhalde :shok:  :D 

Yorum bağlantısı

Bana da bir öğreten olsa :D O değil de koca Ankara'ya geldik sanayi de köfte yedik ya la :D :D 

seyyarmı :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

seyyarmı :D

Yok sabitti ama anlatılmaz yaşanır :D İyi ki sabit başkalarına bu kötülüğün ulaşmaması sevindirici :D 

Yorum bağlantısı

Yok abi ya o kadar da değildir herhalde :shok:  :D

Koca Ankara öyledir. Sanayideki köfteler de eh işte. Bir dahakine Ankaraya geldiğine emin ol. ;)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Koca Ankara öyledir. Sanayideki köfteler de eh işte. Bir dahakine Ankaraya geldiğine emin ol. ;)

Aankara doğruydu ama mekan yanlış ve mecburi idi abi :D 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...