Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Cengiz Koşak yazdı: Abi gece yapmadık kii saat 2 felanda öğlen ama fotoğraf paylasimi biraz geç oldu buyrunnnnn gelinn hep beraber olsun : ) teşekkür ederim : D Vakit nakittir Cengiz. Herşey zamanında güzel. Zaman en kıymetli hazinedir. Sakla zamanı, gelir samanı Kısmetse 20-30 sene içinde birgün Adanadayaq Serhan Gürbüzol yazdı: Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum : D demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım : D : D Bu yol mutluluk yoluuu, tek çaaremizz ayrılmaakk Hakan Erken yazdı: : D : D Ben kaçayım Kaç kaç sen. Unut Kayseri sucuklarını lüpletirken bizi.. Daha da çok kaçarsın Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kerem Minaz yazdı: Kaç kaç sen. Unut Kayseri sucuklarını lüpletirken bizi.. Daha da çok kaçarsın Yerimiz belli sende gel Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: Yerimiz belli sende gel Şimdi uzaklardasın. Gönül hicranla doldu Yaklaşınca ben bekliyorum. Kuzuya Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kerem Minaz yazdı: Şimdi uzaklardasın. Gönül hicranla doldu Yaklaşınca ben bekliyorum. Kuzuya Çok romantiksin Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: Çok romantiksin Tiviccünüz efem.. Herzaman Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kerem Minaz yazdı: Tiviccünüz efem.. Herzaman Açlık hissi oluştu şuan Yorum bağlantısı
Naci Özkan 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Burada bu tip fotograflar paylasiyoruz sanirsam 2 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Servet Aydın yazdı: Naci sahalara döndü nihayet Alamana binince uzaklasmistim abi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Naci Özkan yazdı: Alamana binince uzaklasmistim abi. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kerem Minaz yazdı: Bugün değilde, yarın için yemeğimin tarifini veriyorum. Fırında Ballı Susamlı Kanat + yanında olmazsa olmazım kaşerli mantar 5 dakkada, basit ama bence harika değişik bir lezzet.. Hafif tatlımsı, farklı bir lezzet. Malzemeler; 1 kg kanat, 2 çorba kaşığı susam, 1 çay kaşığı karabiber, 1/2 çay bardağı soya sosu, 1/2 çay bardağı bal (yoksa pekmezde olabilir), 2 kaşık sıvıyağ. Yapılışı; Bir kabın içinde bal, soya sosu ve susamı karıştırın. Tavukları bu karışıma bulayın ve 2 saat kadar buzdolabında bekletin (karışımın kanatlara daha iyi etki etmesi için) Fırın tepsisini yağlayın ve tavukları dizin. Fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. 15-20 dakikada harika yemek.. Afiyet olsun.. http:m/LrKUZOz.jpg?1 Akşam yemeğinden enstantaneler.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Mert Yeldan yazdı: Mındar etmiş güzelim tavıkları :bravo: :good1: Yorum bağlantısı
Naci Özkan 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Mehmet Kaya yazdı: Ne yani Alman'a binince Alman, dostları unutturuyormu Yok hemsom estagfurullah kalbimdesiniz hep Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Arkadaşlarım bugün bir değişiklik yapalım dediler ve mermer mangal adını verdikleri sistem ile etleri pişirdiler ilk başta ben olayı garipsedim ama,etler pişince kemiklerden direk ayrıldığını görünce gözlerime inanamadım Nasıl pişti,nasıl yendi bitti hiç birşey anlamadım Bu arada sadece meşe odunu kullandık,yani sıfır mangal kömürü... Afiyet olsun.... Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Afiyet olsun. Baya guclu ateste pisiyo sanirsam Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Naci Özkan yazdı: Afiyet olsun. Baya guclu ateste pisiyo sanirsam Teşekkürler...tahminimce 400 derece vardı galiba.. Yorum bağlantısı
Naci Özkan 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Vardir yoksa mermerin isisi pisirmeye yetmez Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: En güzel yanı,odun ateşinde olması... Afiyet olsun.. Denemediğin bir bu kalmıştı, onuda yapmışsın, tam olmuş Senin çakma mangaldan iyi galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: En güzel yanı,odun ateşinde olması...Ateş direk ete müdehale etmediği için ateşin pek önemi yok aslında. Nacinin dediği gibi mermerin ısısı çok yüksek olmalı. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Afiyet olsun abi bu yöntem harbi cok güzel bişey Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: En güzel yanı,odun ateşinde olması... mermerin altında tüpte yaksan bişey farketmez,sonuçta et alev görmüyor afiyet olsun nede yaptın bunu Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Barış Ünal yazdı: mermerin altında tüpte yaksan bişey farketmez,sonuçta et alev görmüyor afiyet olsun nede yaptın bunu Dıtttttttt yanlışşşşş. Kim nerede yaptı bunu sana diyecektin Yorum bağlantısı
Recommended Posts