İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Abi gece yapmadık kii saat 2 felanda öğlen ama fotoğraf paylasimi biraz geç oldu buyrunnnnn gelinn hep beraber olsun : ) teşekkür ederim : D

Vakit nakittir Cengiz. Herşey zamanında güzel. Zaman en kıymetli hazinedir. Sakla zamanı, gelir samanı  :crazy: Kısmetse 20-30 sene içinde birgün Adanadayaq  ;)

 

Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum  : D  demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım  : D : D

Bu yol mutluluk yoluuu, tek çaaremizz ayrılmaakk ;)  

 

: D : D   :vroom: Ben kaçayım 

Kaç kaç sen. Unut Kayseri sucuklarını lüpletirken bizi.. Daha da çok kaçarsın  :p

Yorum bağlantısı

Kaç kaç sen. Unut Kayseri sucuklarını lüpletirken bizi.. Daha da çok kaçarsın  :p

Yerimiz belli sende gel  :D

Yorum bağlantısı

Yerimiz belli sende gel  :D

Şimdi uzaklardasın. Gönül hicranla doldu  :D Yaklaşınca ben bekliyorum. Kuzuya  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Şimdi uzaklardasın. Gönül hicranla doldu  :D Yaklaşınca ben bekliyorum. Kuzuya  ;)  :D

Çok romantiksin  :wub:

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Naci sahalara döndü nihayet :mangal:

Alamana binince uzaklasmistim abi.
Yorum bağlantısı

Bugün değilde, yarın için yemeğimin tarifini veriyorum.

Fırında Ballı Susamlı Kanat + yanında olmazsa olmazım kaşerli mantar :good1: 5 dakkada, basit ama bence harika değişik bir lezzet.. Hafif tatlımsı, farklı bir lezzet.

Malzemeler;

1 kg kanat, 2 çorba kaşığı susam, 1 çay kaşığı karabiber, 1/2 çay bardağı soya sosu, 1/2 çay bardağı bal (yoksa pekmezde olabilir), 2 kaşık sıvıyağ.

Yapılışı;

Bir kabın içinde bal, soya sosu ve susamı karıştırın. Tavukları bu karışıma bulayın ve 2 saat kadar buzdolabında bekletin (karışımın kanatlara daha iyi etki etmesi için) Fırın tepsisini yağlayın ve tavukları dizin. Fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. 15-20 dakikada harika yemek..

Afiyet olsun..

http:m/LrKUZOz.jpg?1

Akşam yemeğinden enstantaneler..

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mındar etmiş güzelim tavıkları :p

:bravo: :bravo: :bravo::good1: :good1: :good1:

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Ne yani Alman'a binince Alman, dostları unutturuyormu :)

Yok hemsom estagfurullah :) kalbimdesiniz hep
Yorum bağlantısı

Arkadaşlarım bugün bir değişiklik yapalım dediler ve mermer mangal adını verdikleri sistem ile etleri pişirdiler  :) ilk başta ben olayı garipsedim ama,etler pişince kemiklerden direk ayrıldığını görünce gözlerime inanamadım  :dribble: Nasıl pişti,nasıl yendi bitti hiç birşey anlamadım  :keyifli:

 

Bu arada sadece meşe odunu kullandık,yani sıfır mangal kömürü... :cerez:

3y2u5e6e.jpg

 

a8u8a5uv.jpg

 

eze3yrum.jpg

 

qazy9u4u.jpg

 

u2ytazuz.jpg

 

2eve9are.jpg

 

u4u2ega2.jpg

 

8u6ymede.jpg

 

ququtuha.jpg

 

Afiyet olsun....

Yorum bağlantısı

Afiyet olsun. Baya guclu ateste pisiyo sanirsam

Teşekkürler...tahminimce 400 derece vardı galiba..

Yorum bağlantısı

En güzel yanı,odun ateşinde olması...

Afiyet olsun.. Denemediğin bir bu kalmıştı, onuda yapmışsın, tam olmuş :good1: Senin çakma mangaldan iyi galiba  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

En güzel yanı,odun ateşinde olması...

Ateş direk ete müdehale etmediği için ateşin pek önemi yok aslında.

Nacinin dediği gibi mermerin ısısı çok yüksek olmalı.

Yorum bağlantısı

En güzel yanı,odun ateşinde olması...

mermerin altında tüpte yaksan bişey farketmez,sonuçta et alev görmüyor

afiyet olsun nede yaptın bunu :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

mermerin altında tüpte yaksan bişey farketmez,sonuçta et alev görmüyor

afiyet olsun nede yaptın bunu :)

Dıtttttttt yanlışşşşş.

Kim nerede yaptı bunu sana diyecektin :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...