Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 çooookkkk tatlı çççoooookkkk Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor hımm,bozüyükteki yusufamı uğradın Evet..çok güzel yapmışlar.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor Evet..çok güzel yapmışlar.. biliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Balaban kebabı diye bir şey varmış. Onu özel bir akşama saklıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 hımm,bozüyükteki yusufamı uğradın Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor Evet..çok güzel yapmışlar.. Balaban kebabı diye bir şey varmış. Arap Şükrü varmış oralara yakın. Deli yer diyola.. Gidip görmek lazım bir ara Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Onu özel bir akşama saklıyorum ciğerciye gidecenmi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor Evet..çok güzel yapmışlar.. Git bakalım git, ihtiyarın dediği gibi yakında kapılardan sığmayacaksın bak o zaman biz nasıl gülecez Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Git bakalım git, ihtiyarın dediği gibi yakında kapılardan sığmayacaksın bak o zaman biz nasıl gülecez Şimdi de sığamıyor ki. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Şimdi de sığamıyor ki. Son halini merak etmiyor değilim abi, özellikle bu son zamanlarda bayağı bir değiştiğini düşünüyorum bedensel olarak Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Son halini merak etmiyor değilim abi, özellikle bu son zamanlarda bayağı bir değiştiğini düşünüyorum bedensel olarak Çevresi muazzam genişlemiş Bir konuda Süha ile birlikte bir fotosu vardı... Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 ciğerciye gidecenmi Olmazsa olmazımız orası,tabiki gideceğim.. Git bakalım git, ihtiyarın dediği gibi yakında kapılardan sığmayacaksın bak o zaman biz nasıl gülecez Abi torkumuz sağlam yakarız biz.. Şimdi de sığamıyor ki. Aşk olsun mükremin abi,beni MK ile karıştırdın sanırım. Son halini merak etmiyor değilim abi, özellikle bu son zamanlarda bayağı bir değiştiğini düşünüyorum bedensel olarak Abi sana boydan bir resim atayım,ama aramızda kalsın Nazar ederler vallahi. Çevresi muazzam genişlemiş Bir konuda Süha ile birlikte bir fotosu vardı... Ooo abi onun üstünden çok zaman geçti....bir deri bir kemik kaldım Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Çevresi muazzam genişlemiş Bir konuda Süha ile birlikte bir fotosu vardı... Evet o resmi görmüştüm, makina dan değilse durum vahim gibi değil mi abi ? Abi torkumuz sağlam yakarız biz.. Abi sana boydan bir resim atayım,ama aramızda kalsın Nazar ederler vallahi. Bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Evet o resmi görmüştüm, makina dan değilse durum vahim gibi değil mi abi ? Abi sen bakma,hep fotoş yapıyorlar.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Abi sen bakma,hep fotoş yapıyorlar.. Bakayım bakayım, fotoş sa anlarım zaten ( pek de öyle bir ihtimal zannetmiyorum gerçektir kesin ama ) Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bakayım bakayım, fotoş sa anlarım zaten ( pek de öyle bir ihtimal zannetmiyorum gerçektir kesin ama ) Sana yollayacaklarım 1.sınıf OEM Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Sana yollayacaklarım 1.sınıf OEM Biliyordum ya işte bu Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Annemle is basindayizz afiyetlede yedik et olmasada buda et kadar degerlidir ) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Yönetime yazacam kardeşim bu konu iptal edilsin : O Bu ne ya işin gücün yoksa size yetişecez diye ye ye kilo al bu ne la : D Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi Bize yetişme, biz gibi ol ... Annemle is basindayizz afiyetlede yedik : )et olmasada buda et kadar degerlidir : ) Gece gece yemeyin Cenkiz.. Genç adamsın. Bu günün yarınıda var Afiyet olsun kardeşim Güveçte odun fırınında güveç...sucuklu : ) Oy oy ki ne oy Şöyle sıcacık fırından yeni çıkmış bi somunda ekmek vercekler yanıma Afiyet olsun Erol Abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Az önce kayseri sucuğu ile kahvaltı yaptık,ve ben yine resim çekmeyi unuttum Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi Bize yetişme, biz gibi ol Gece gece yemeyin Cenkiz.. Genç adamsın. Bu günün yarınıda var Afiyet olsun kardeşim Oy oy ki ne oy Şöyle sıcacık fırından yeni çıkmış bi somunda ekmek vercekler yanıma Afiyet olsun Erol Abi.. Abi gece yapmadık kii saat 2 felanda öğlen ama fotoğraf paylasimi biraz geç oldu buyrunnnnn gelinn hep beraber olsun teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi Bize yetişme, biz gibi ol Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım Abi sen yaptın yaa bizi böyle örnek alma lütfen Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Abi sen yaptın yaa bizi böyle örnek alma lütfen Oldu canım alma demesi kolay yükleyin deli deli resimleri ondan sonra çık memelekette görüntüde ki et yemeklerini nerede bulurum diye düş yollara sonra da otur hesap yap 96 - 85 = ?????? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Oldu canım alma demesi kolay yükleyin deli deli resimleri ondan sonra çık memelekette görüntüde ki et yemeklerini nerede bulurum diye düş yollara sonra da otur hesap yap 96 - 85 = ?????? Ben kaçayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts