İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

:yes:  :bambam:  çooookkkk tatlı çççoooookkkk  :seytan:

Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor  :D

hımm,bozüyükteki yusufamı uğradın

Evet..çok güzel yapmışlar..

Yorum bağlantısı

Bak şimdi döner yemeye gideceğim mesela,karşı taraftan burnuma nefis kokular geliyor  :D

biliyorum

Yorum bağlantısı

hımm,bozüyükteki yusufamı uğradın

Balaban kebabı diye bir şey varmış. ;)

Arap Şükrü varmış oralara yakın. Deli yer diyola.. Gidip görmek lazım bir ara  ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Git bakalım git, ihtiyarın dediği gibi yakında kapılardan sığmayacaksın bak o zaman biz nasıl gülecez  :p  :p

Yorum bağlantısı

Git bakalım git, ihtiyarın dediği gibi yakında kapılardan sığmayacaksın bak o zaman biz nasıl gülecez  :p  :p

Şimdi de sığamıyor ki. ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Son halini merak etmiyor değilim abi, özellikle bu son zamanlarda bayağı bir değiştiğini düşünüyorum bedensel olarak  :D

Yorum bağlantısı

Son halini merak etmiyor değilim abi, özellikle bu son zamanlarda bayağı bir değiştiğini düşünüyorum bedensel olarak  :D

Çevresi muazzam genişlemiş :yes:  Bir konuda Süha ile birlikte bir fotosu vardı... :unsure2:

Yorum bağlantısı

ciğerciye gidecenmi

Olmazsa olmazımız orası,tabiki gideceğim..

Abi torkumuz sağlam yakarız biz..

Aşk olsun mükremin abi,beni MK ile karıştırdın sanırım.

Abi sana boydan bir resim atayım,ama aramızda kalsın  :D Nazar ederler vallahi.

Çevresi muazzam genişlemiş :yes:  Bir konuda Süha ile birlikte bir fotosu vardı... :unsure2:

Ooo abi onun üstünden çok zaman geçti....bir deri bir kemik kaldım  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Evet o resmi görmüştüm, makina dan değilse durum vahim gibi değil mi abi ?  :yes:

Abi torkumuz sağlam yakarız biz..

Abi sana boydan bir resim atayım,ama aramızda kalsın  :D Nazar ederler vallahi.

Bekliyorum 

Yorum bağlantısı

Evet o resmi görmüştüm, makina dan değilse durum vahim gibi değil mi abi ?  :yes:

Abi sen bakma,hep fotoş yapıyorlar.. :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi sen bakma,hep fotoş yapıyorlar.. :D

Bakayım bakayım, fotoş sa anlarım zaten ( pek de öyle bir ihtimal zannetmiyorum gerçektir kesin ama   :D )

Yorum bağlantısı

Bakayım bakayım, fotoş sa anlarım zaten ( pek de öyle bir ihtimal zannetmiyorum gerçektir kesin ama   :D )

Sana yollayacaklarım 1.sınıf OEM  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sana yollayacaklarım 1.sınıf OEM  :D

Biliyordum ya işte bu  ;)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Annemle is basindayizz afiyetlede yedik :) et olmasada buda et kadar degerlidir :))

Yorum bağlantısı

Yönetime yazacam kardeşim bu konu iptal edilsin  : O  Bu ne ya işin gücün yoksa size yetişecez diye ye ye kilo al bu ne la  : D

Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi  ;) Bize yetişme, biz gibi ol  :p  :D

...

Annemle is basindayizz afiyetlede yedik : )et olmasada buda et kadar degerlidir : )

Gece gece yemeyin Cenkiz.. Genç adamsın. Bu günün yarınıda var  :fiuw: Afiyet olsun kardeşim :good1:

Güveçte odun fırınında güveç...sucuklu : )

Oy oy ki ne oy  :dribble: Şöyle sıcacık fırından yeni çıkmış bi somunda ekmek vercekler yanıma  :fiuw: Afiyet olsun Erol Abi..  :good1:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi ;) Bize yetişme, biz gibi ol :p:D

Gece gece yemeyin Cenkiz.. Genç adamsın. Bu günün yarınıda var :fiuw: Afiyet olsun kardeşim :good1:

Oy oy ki ne oy :dribble: Şöyle sıcacık fırından yeni çıkmış bi somunda ekmek vercekler yanıma :fiuw: Afiyet olsun Erol Abi.. :good1:

Abi gece yapmadık kii saat 2 felanda öğlen ama fotoğraf paylasimi biraz geç oldu buyrunnnnn gelinn hep beraber olsun :) teşekkür ederim :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Aldığım duyumlara göre dün, böyle hamur üzerinde bilimum et ürünleri ile bilimum sebze ağırlıklı, kaşerli maşerli bişiler yerken görülmüşsün Serhan Abi  ;) Bize yetişme, biz gibi ol  :p  :D

Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum  :D  demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Merak etme foruma geldiğimde 85 kilo idim şimdi ise 96 kiloyum  :D  demek ki siz gibi olmanın doğru yolundayım  :D  :D

Abi sen yaptın yaa  :biggrin: bizi böyle örnek alma lütfen  :D

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi sen yaptın yaa  :biggrin: bizi böyle örnek alma lütfen  :D

Oldu canım alma demesi kolay  :rolleyes:  yükleyin deli deli resimleri ondan sonra çık memelekette görüntüde ki et yemeklerini  nerede bulurum diye düş yollara  :shok:  :shok:  sonra da otur hesap yap 96 - 85 = ??????

Yorum bağlantısı

Oldu canım alma demesi kolay  :rolleyes:  yükleyin deli deli resimleri ondan sonra çık memelekette görüntüde ki et yemeklerini  nerede bulurum diye düş yollara  :shok:  :shok:  sonra da otur hesap yap 96 - 85 = ??????

:D  :D  :vroom: Ben kaçayım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...