Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Miden kuruycak. Her sabah tost tost.. Çorba neyim iç birazda çayı çok içiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yemeden önce fotoğraf çektim. Ağa kebabı: Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yemeden önce fotoğraf çektim. Ağa kebabı: Afiyet olsun abim. Neyden mamul? Dönere benziyor (cağ gibide duruyor) Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yemeden önce fotoğraf çektim. Ağa kebabı: aha kafam yarıldı afiyet olsun abim. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Afiyet olsun abim. Neyden mamul? Dönere benziyor (cağ gibide duruyor) Tandır. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Tandır. Candır ama göz hakkı da vardır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Candır ama göz hakkı da vardır Teheeeee, göz hakkına bakacak olursak, bize bunun kırıntısı düşmez. Hade ordan, kışt. Denk gelen buyurur misafirim olur, başım gözüm üstüne... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Candır ama göz hakkı da vardır Bir sonraki etkinliğim tandır olabilüü Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Teheeeee, göz hakkına bakacak olursak, bize bunun kırıntısı düşmez. Hade ordan, kışt. Denk gelen buyurur misafirim olur, başım gözüm üstüne... Haa paket yaptırır gönderirsin soğuk falan yerim ben onu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Haa paket yaptırır gönderirsin soğuk falan yerim ben onu Halen ısrar ediyorsun yani? Bir sonraki etkinliğim tandır olabilüü Tarif isteklerini sıraya koy. 1. T. bone steak 2. Kuzu incik, (Dün kötü Erol'un yediğinden) 3. Tandır Olsun Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Halen ısrar ediyorsun yani? Tarif isteklerini sıraya koy. 1. T. bone steak 2. Kuzu incik, (Dün kötü Erol'un yediğinden) 3. Tandır Olsun Sen ballı tavuğu bi dene. Hoşuan gidebileceği görüşündeyim.. İncik ve tandır, ev fırınlarında çok sağlıklı olmaz. Saatlerce pişmesi gerekir, elektrik faturası kol gibi gelebilir. T-Bone Steak ise gavur yemeği Sadece etini bulmak zorken, pişirmesini araştırmam lazım. Google amcadan Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün gizli bir yerden bilgi aldım. Adliye çalışanlarının ağzı sıkı değil habire tıkındığı için Sırf yemek üzerine muhabbet geçiyormuş ilgili yerde 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün gizli bir yerden bilgi aldım. Adliye çalışanlarının ağzı sıkı değil habire tıkındığı için Sırf yemek üzerine muhabbet geçiyormuş ilgili yerde Zafer'dir , Zafer 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Sen ballı tavuğu bi dene. Hoşuan gidebileceği görüşündeyim.. İncik ve tandır, ev fırınlarında çok sağlıklı olmaz. Saatlerce pişmesi gerekir, elektrik faturası kol gibi gelebilir. T-Bone Steak ise gavur yemeği Sadece etini bulmak zorken, pişirmesini araştırmam lazım. Google amcadan incik kaburga tandıra harcanan elektrik doğalgaz odun kömür katı sıvı heryakıta can feda :) yapıştırrrr... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Hişşştt çekilin bakıyım, Mengen Lee geldi... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün gizli bir yerden bilgi aldım. Adliye çalışanlarının ağzı sıkı değil habire tıkındığı için Sırf yemek üzerine muhabbet geçiyormuş ilgili yerde Yok canım, gizli yerden bilgi alıyorsun da nasıl o kişilerin ağzı sıkı oluyor? Demek ki senin bilgi aldığın yerlerde bir sıkıntı var. Yanlış istihbarat, hatta dış mihrak. Zafer'dir , Zafer Kişilerin gıyabında töhmet atmayınız lütfen sayın mod.um. incik kaburga tandıra harcanan elektrik doğalgaz odun kömür katı sıvı heryakıta can feda yapıştırrrr... Kötü Erol , can feda diyon da, urfada Oxford vardı da millet gitmedi mi? Hep senden çıkıyor bunlar. Hişşştt çekilin bakıyım, Mengen Lee geldi... Mengen kavurmasından başka ne gördük ki? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yok canım, gizli yerden bilgi alıyorsun da nasıl o kişilerin ağzı sıkı oluyor? Demek ki senin bilgi aldığın yerlerde bir sıkıntı var. Yanlış istihbarat, hatta dış mihrak. Kişilerin gıyabında töhmet atmayınız lütfen sayın mod.um. Kötü Erol , can feda diyon da, urfada Oxford vardı da millet gitmedi mi? Hep senden çıkıyor bunlar. Mengen kavurmasından başka ne gördük ki? Yok abi yemek oldu mu kişiyi değil kiloyu baz alıyorum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Mengen kavurmasından başka ne gördük ki? Biz son göstereceğimiz lezzeti ilk göstermişiz sorun orada.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bana 7 km uzaklıkta, telefonun galerisi yemek fotosu dolu 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Kenarları yumurtaya banarken görmüşler Servet AYDIN'ı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 (düzenlendi) Ohhşşş olsa yine yerim 16 Nisan 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Ohhşşş olsa yine yerim Yarın da ben ısmarlayayım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bugün gizli bir yerden bilgi aldım. Adliye çalışanlarının ağzı sıkı değil habire tıkındığı için Sırf yemek üzerine muhabbet geçiyormuş ilgili yerde Senide alalım aramıza abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts