Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Ne işi var abi etin içinde. Soğan ve et sadece Geçen yedik feshanede,vallahi cevizi aradık içinde... Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Ne işi var abi etin içinde.Soğan ve et sadece Soğan etin içine ceviz de koyarlar burada... Süper olur...Offff..Şimdi nohut dürüm olacaktı saracaktın patatese harthart:p(Ali hoca el bombası atmadan kaçayım ben:):) ) Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Soğan etin içine ceviz de koyarlar burada... Süper olur... Offff.. Şimdi nohut dürüm olacaktı saracaktın patatese harthart:p (Ali hoca el bombası atmadan kaçayım ben:):) ) Mk nın orda içli köfte bu diye kandırmışlar işte... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Geçen yedik feshanede,vallahi cevizi aradık içinde... Soğan etin içine ceviz de koyarlar burada... Süper olur... Offff.. Şimdi nohut dürüm olacaktı saracaktın patatese harthart:p (Ali hoca el bombası atmadan kaçayım ben:) :) ) Hiç işim olmaz Cevizle. Size de afiyet olsun. HE sen ne anlan la. Sen mantıcısın. İçli köfte bizim işimiz. Mk nın orda içli köfte bu diye kandırmışlar işte... Senin neden anladığını bir önceki mesajımda yazdım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Hiç işim olmaz Cevizle. Size de afiyet olsun. HE sen ne anlan la. Sen mantıcısın. İçli köfte bizim işimiz. Biz burada nerede yediysek,içinde hep ceviz var hocam.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Al tarife bak. http://www.ellerimesaglik.com/icli-kofte-tarifi http://yemektarifiyardim.com/icli-kofte-hatay-usulu-tarifi-1888 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Al tarife bak. http://www.ellerimesaglik.com/icli-kofte-tarifi http://yemektarifiyardim.com/icli-kofte-hatay-usulu-tarifi-1888 O zaman içli köfte ikiye ayrılıyor,hatay usulü ve diğerleri... Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Adana da daha 1 kere bile cevizliye denk gelmedim aslen osmaniyeliyim hic ceviz koyani görmedim ette ceviz mi olur bireee 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 O zaman bizi kandırmışlar... Bencede abi :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 O zaman bizi kandırmışlar... Bencede abi :D Hayır. İki tür yapılıyor. Önceden et bulamayan aileler ceviz ve az biraz etle yaparlarmış. Bu yüzden cevizli yapılmaya devam edilmiş. Maraş'ta cevizli yapanda var bizim gibi etli yapanda var. Hatta etli yapacaksan yağlı kıyma ve etin en az iki katı (acı) soğanı mor soğanla yapacaksın Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Hayır. İki tür yapılıyor. Önceden et bulamayan aileler ceviz ve az biraz etle yaparlarmış. Bu yüzden cevizli yapılmaya devam edilmiş. Maraş'ta cevizli yapanda var bizim gibi etli yapanda var. Hatta etli yapacaksan yağlı kıyma ve etin en az iki katı (acı) soğanı mor soğanla yapacaksın Bizimki maraba işiymiş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Bizimki maraba işiymiş Hala yapılıyor buralarda. Hatta bazı lokantalar cevizli de yapar. Gerçi şu anda ceviz içiyle et burada hemen hemen aynı para Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Hala yapılıyor buralarda. Hatta bazı lokantalar cevizli de yapar. Gerçi şu anda ceviz içiyle et burada hemen hemen aynı para Buda doğru Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Kajun fıstıklı thai usulü tavuk yedim tepki çekti bu hafta gideyim de ciğerci ahmet yapayım affettireyim kendimi Eski tadı kalmamış diyorlar Ciğerci Ahmet'in. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Eski tadı kalmamış diyorlar Ciğerci Ahmet'in. Paraya bulmuşlar ilgi alaka sıfır....sipariş veriyorsun yarım saat sonra geliyor,oda hadi abi,nerede kaldı abi diye diye... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Paraya bulmuşlar ilgi alaka sıfır....sipariş veriyorsun yarım saat sonra geliyor,oda hadi abi,nerede kaldı abi diye diye... Eski yeri salaş ve güzeldi. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Hayır. İki tür yapılıyor. Önceden et bulamayan aileler ceviz ve az biraz etle yaparlarmış. Bu yüzden cevizli yapılmaya devam edilmiş. Maraş'ta cevizli yapanda var bizim gibi etli yapanda var. Hatta etli yapacaksan yağlı kıyma ve etin en az iki katı (acı) soğanı mor soğanla yapacaksın Burada cevizde çok pahalı. Kg si 80 Tl civarı 30 liraya bol kıymalı yapmak daha mantıklı.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Burada cevizde çok pahalı. Kg si 80 Tl civarı 30 liraya bol kıymalı yapmak daha mantıklı..Bu sene cevizin benden o zaman. Dalgamı geçiyorsun 80 tl ne alıyorsun. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Bu sene cevizin benden o zaman. Dalgamı geçiyorsun 80 tl ne alıyorsun. Ah be abim. Bir bilsen buradaki fiyatları.. Eti cevizi söyledim zaten. Bir balık restorana yemeğe gitsen 150-200 den aşağıya 4 kişi çıkamıyorsun. Diğerlerini düşün.. 350-400 bine ev satıyorlar. Hemde peynir ekmek gibi.. Oralarda iş bul bana. en iş olsa yaparım abi Hergün pirzola ya talim edicez ama, yapcak bişey yok Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Ah be abim. Bir bilsen buradaki fiyatları.. Eti cevizi söyledim zaten. Bir balık restorana yemeğe gitsen 150-200 den aşağıya 4 kişi çıkamıyorsun. Diğerlerini düşün.. 350-400 bine ev satıyorlar. Hemde peynir ekmek gibi.. Oralarda iş bul bana. en iş olsa yaparım abi Hergün pirzola ya talim edicez ama, yapcak bişey yok Kerem burada 350-400 bine residans satıyorlar 300 metre kare. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Kerem burada 350-400 bine residans satıyorlar 300 metre kare. Bu dediğim fiyat, 150-170 m2, kullanışsız bir tasarım, jakuzisi bile olmayan evler. Bazılarında havuz var. Onlardada aidat 250-300 Tl. Kira gibi.. Millette para çok demekki burda.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 bugün ne yiyecez millet,bırakın milletin evini köyünü Yorum bağlantısı
Recommended Posts