Cengiz Koşak 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 (düzenlendi) Beni bu güzel yemeğe teşvik eden tüm FRDCLPTR Ailesine özellikle Mehmet Kaya abime teşekkür ediyorum Ciger candirr adana havasi icerirr 13 Nisan 2014 tarihinde Cengiz Koşak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Fırında kuzu kol: Kuzunun ön kolu alınır, fırınlık olarak parçalatılır. Yağlı kağıtlara hafif tuz, karabiber ve pul biber ile isteğe bağlı olarak eklenecek diğer baharat ile güzelce sarılır. Sonrası aşağıda afiyetle yenir ve onun sonrasında burada yorumlar yazılır Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Fırında kuzu kol: Kuzunun ön kolu alınır, fırınlık olarak parçalatılır. Yağlı kağıtlara hafif tuz, karabiber ve pul biber ile isteğe bağlı olarak eklenecek diğer baharat ile güzelce sarılır. Sonrası aşağıda afiyetle yenir ve onun sonrasında burada yorumlar yazılır Ellerine sağlık abim. Afiyet olsun. Harika duruyor.. Haşlamadan, direkt fırınamı attın?? İyi piştimi?? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Special köfte. İskenderin köfteli hali. Fırın sütlaç. Buda dry steak. Hesap öderken kasanın yanında gördüm. Komple dana sırt. Tokken görünce yiyemedim diye içim gitti. Birdahaki sefere.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 La bi gidin nohut dürüm yemiş birine. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 La bi gidin nohut dürüm yemiş birine. Aç mı kaldın,kıyamam sana Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 bugün uğradım ama zaten aşırı tok olduğum için tadımlık köfte ve tatlı yiyip, paketleri alıp devam ettim.Nereye uğradın tam anlamadım??Haaaa.. Özcanlarr... Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 (düzenlendi) Ellerine sağlık abim. Afiyet olsun. Harika duruyor.. Haşlamadan, direkt fırınamı attın?? İyi piştimi??Hiç haşlamadan olduğu gibi fırına atıp iki saat beklemeyle harika bir tada damakların ev sahipliği yapıyor Kerem bey La bi gidin nohut dürüm yemiş birine. Üstad buyrun bir ara misafirimiz olun, size de yapalım 13 Nisan 2014 tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Hiç haşlamadan olduğu gibi fırına atıp iki saat beklemeyle harika bir tada damakların ev sahipliği yapıyor Kerem bey Üstad buyrun bir ara misafirimiz olun, size de yapalım Ellerine sağlık abim. Şu beyi sadece kerem olarak değiştirelim Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Ellerine sağlık abim. Şu beyi sadece kerem olarak değiştirelim Nasıl istersen Kerem Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 La bi gidin nohut dürüm yemiş birine. Nohut dürün nasıldı? İyimiydi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Nohut dürün nasıldı? İyimiydi? He he iyiydi. Etsiz nasıl olursa Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Hocam onlar cezvede kızartılanlardanmı.dışı hafif çıtır içi ımmmmm. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Hocam onlar cezvede kızartılanlardanmı.dışı hafif çıtır içi ımmmmm. Cezvede değil ama kızartıldı ve çıtır çıtır. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Cezvede değil ama kızartıldı ve çıtır çıtır. Ceviz de varmıydı içinde Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Ceviz de varmıydı içinde Ne işi var abi etin içinde. Soğan ve et sadece Yorum bağlantısı
Recommended Posts