İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Cengiz Koşak
(düzenlendi)

rLmoE3.jpg

Beni bu güzel yemeğe teşvik eden tüm FRDCLPTR Ailesine özellikle Mehmet Kaya abime teşekkür ediyorum :)

QX4oVg.jpg

Ciger candirr :) adana havasi icerirr :)

tarihinde Cengiz Koşak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2

Fırında kuzu kol:

Kuzunun ön kolu alınır, fırınlık olarak parçalatılır. Yağlı kağıtlara hafif tuz, karabiber ve pul biber ile isteğe bağlı olarak eklenecek diğer baharat ile güzelce sarılır. Sonrası aşağıda :) afiyetle yenir ve onun sonrasında burada yorumlar yazılır :)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
  Emre Ünal2 yazdı:

Fırında kuzu kol:

Kuzunun ön kolu alınır, fırınlık olarak parçalatılır. Yağlı kağıtlara hafif tuz, karabiber ve pul biber ile isteğe bağlı olarak eklenecek diğer baharat ile güzelce sarılır. Sonrası aşağıda :) afiyetle yenir ve onun sonrasında burada yorumlar yazılır :)

Ellerine sağlık abim. Afiyet olsun. Harika duruyor.. Haşlamadan, direkt fırınamı attın?? İyi piştimi??
Yorum bağlantısı

Gönderilen Resim

Special köfte. İskenderin köfteli hali.

Gönderilen Resim

Fırın sütlaç.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Buda dry steak. Hesap öderken kasanın yanında gördüm. Komple dana sırt. Tokken görünce yiyemedim diye içim gitti. Birdahaki sefere..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

La bi gidin nohut dürüm yemiş birine.

Yorum bağlantısı
  Yavuz Selim Bilgin yazdı:

bugün uğradım ama zaten aşırı tok olduğum için tadımlık köfte ve tatlı yiyip, paketleri alıp devam ettim.

Nereye uğradın tam anlamadım??

Haaaa.. Özcanlarr...

Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
(düzenlendi)
  Kerem Minaz yazdı:
Ellerine sağlık abim. Afiyet olsun. Harika duruyor.. Haşlamadan, direkt fırınamı attın?? İyi piştimi??
Hiç haşlamadan olduğu gibi fırına atıp iki saat beklemeyle harika bir tada damakların ev sahipliği yapıyor Kerem bey :)
  Mehmet Kaya yazdı:

La bi gidin nohut dürüm yemiş birine.

Üstad buyrun bir ara misafirimiz olun, size de yapalım :)

tarihinde Emre Ünal2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  Emre Ünal2 yazdı:

Hiç haşlamadan olduğu gibi fırına atıp iki saat beklemeyle harika bir tada damakların ev sahipliği yapıyor Kerem bey :)

Üstad buyrun bir ara misafirimiz olun, size de yapalım :)

Ellerine sağlık abim. Şu beyi sadece kerem olarak değiştirelim :)
Yorum bağlantısı
Emre Ünal2
  Kerem Minaz yazdı:

Ellerine sağlık abim. Şu beyi sadece kerem olarak değiştirelim :)

Nasıl istersen Kerem :)
Yorum bağlantısı
  Mehmet Kaya yazdı:

La bi gidin nohut dürüm yemiş birine.

Nohut dürün nasıldı? İyimiydi?  :unsure2:  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Kerem Minaz yazdı:

Nohut dürün nasıldı? İyimiydi? :unsure2::fiuw::D

He he iyiydi.

Etsiz nasıl olursa :D

Yorum bağlantısı
  Mehmet Kaya yazdı:

 

Hocam onlar cezvede kızartılanlardanmı.dışı hafif çıtır içi ımmmmm. :rolleyes::)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Erol Eser yazdı:

Hocam onlar cezvede kızartılanlardanmı.dışı hafif çıtır içi ımmmmm. :rolleyes::)

Cezvede değil ama kızartıldı ve çıtır çıtır. :)

Yorum bağlantısı
  Mehmet Kaya yazdı:

Cezvede değil ama kızartıldı ve çıtır çıtır. :)

Ceviz de varmıydı içinde

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
  Erol Eser yazdı:

Ceviz de varmıydı içinde

Ne işi var abi etin içinde.

Soğan ve et sadece :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...