Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Simit kebabının içindeki bir baharatı sevmedim. İki defa denedim yok olmadı. Hocam bizim bir komşumuz yapardı yıllar önce...aklıma geldikçe boş boş yutkunurum Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hepsi gülden yapılma ama Isparta'da bu işi layığı ile yapan iki firma var. Biri Yıldırım şekerleme diğeri ; http://www.rosense.com/ = http://www.gulbirlik.com/ bu Gülbirlik miş Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Buzdolabında saklayın yoksa ekşir Ayrıca ateşli çocuk için ve kabızlık için bire birdir Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 http://img.tapatalk.com/d/14 Nam-ı değer çingene kız. Oy oy oy.. Keşke bu saatte bakmayaydım Afiyet olsun Emre abim.. Buzdolabında saklayın yoksa ekşir Ayrıca ateşli çocuk için ve kabızlık için bire birdir Ateşte yada kabızlıkta sürülüyor mu? İçiliyor mu Tahir?? Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Simit kebabının içindeki bir baharatı sevmedim. İki defa denedim yok olmadı.Tadı bana da bir garip geldi hocam ama elbette damak zevki Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Ateşte sür, kabızlıkta iç Bizim buralara pet şişelerde buzdolabında saklanır su diye içtiğimiz çok olurdu Sonrasını anlatmayayım Yorum bağlantısı
Emre Ünal2 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Oy oy oy.. Keşke bu saatte bakmayaydım Afiyet olsun Emre abim.. Çok teşekkür ederim Kerem bey Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Mert bir git Allah'nı seversen :D Adam güveç diyor,kokoreç diyor, lahmacun diyor. Sen kuruyemişi tavukla karıştırmış gelmişsin ya Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Adaş yürü git kebap neyin bir şey ye bu ne köri soslu tavuk bildiğin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Ateşte sür, kabızlıkta iç Bizim buralara pet şişelerde buzdolabında saklanır su diye içtiğimiz çok olurdu Sonrasını anlatmayayım Bu şişe 3 yıldır buzdolabında. Üzerinde tarih yok. Nedir miyadı?? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hayır thai usulü diyo yanda bildiğin arpa şehriyeli prinç pilavı Mert bir git Allah'nı seversen :D Adam güveç diyor,kokoreç diyor, lahmacun diyor. Sen kuruyemişi tavukla karıştırmış gelmişsin ya Tahir siparişim var Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kajun fıstıklı thai usulü tavuk Afiyet olsun Mert.. Kuş kadar şey, en az 2-3 dabak yemek lazım tadını almak için Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Bu şişe 3 yıldır buzdolabında. Üzerinde tarih yok. Nedir miyadı?? Miyadı falan yok.Sadece sıcakta bırakırsan ekşir kokusundan anlarsın zaten Bu natürel gül suyu.Gül işleme alındığında yağı ve suyu çıkar. Yağ 1000 kg de 10 gr çıkıyor diye hatırlıyorum ki gr mı 90 lira falandı sanırım.Bu da kalan suyu işte tarihi olacak birşey değil Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Önceki mesajlara hiç bakmadım ne yediysem onu koydum kajuyu o kadar çok severim ki sabah kahvaltısında bile yiyebilirim 7 gün izne ayrıl takıl bize damak tadındaki gelişimi gör Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hayır thai usulü diyo yanda bildiğin arpa şehriyeli prinç pilavı Tahir siparişim var Ne siparişi la Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Ula bulsam ben sana falan bırakmak emin ol burada doğan görünümlü şahin gibi pide görünümlü lahmacun yiyoruz:D Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Ula bulsam ben sana falan bırakmak emin ol burada doğan görünümlü şahin gibi pide görünümlü lahmacun yiyoruz:D Kendin yap, verem tariff Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Bana lahmacun ısmarlama yapmayı öğret mantığındayız diyorsun yani versene hacı tarifi 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Bana lahmacun ısmarlama yapmayı öğret mantığındayız diyorsun yani versene hacı tarifi Hamurunu bilmem Dana kıyma,kuzu kıyma, kuyruk yağ Domates Soğan Kırmızı biber Maydonoz Sarımsak Karabiber tuz pul biber Salça Yağ İçi böyle hazırlıyoruz biz. Et yoğunluğu; kuzu=dana>kuyruk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Hamurunu bilmem Dana kıyma,kuzu kıyma, kuyruk yağ Domates Soğan Kırmızı biber Maydonoz Sarımsak Karabiber tuz pul biber Salça Yağ İçi böyle hazırlıyoruz biz. Et yoğunluğu; kuzu=dana>kuyruk Mert sen sonradan mı coştun yoksa hep böylemiydin? :bring: Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Ben böyle değildim yaşarken oldummm . 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Adaş yürü git kebap neyin bir şey ye bu ne köri soslu tavuk bildiğin Bilmiyoz sanıp, arada bizide yiyo, adaşın Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Hamurunu bilmem Dana kıyma,kuzu kıyma, kuyruk yağ Domates Soğan Kırmızı biber Maydonoz Sarımsak Karabiber tuz pul biber Salça Yağ İçi böyle hazırlıyoruz biz. Et yoğunluğu; kuzu=dana>kuyruk Burada da tarif vermeyin yahu Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 biri et demiş https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSl8ERh1cvTSmBCV-xCF1KLJZjVhD3SnRC3duB-DfbBiLKDy3Ds Yorum bağlantısı
Recommended Posts