Mert Yeldan 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Detay çalışmaları bekliyoruz Yarasın şimdiden Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Detay çalışmaları bekliyoruz Yarasın şimdidenBugün misafir olarak gidiyorum. Benim pek çalışmam olmayacak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Kıymalı, soğanlı, biberli yumurta.. Gariban işi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Abi çok güzel görünüyor. Afiyet olsun. Tavsiyem domates biraz daha az olabilir ama. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Abi çok güzel görünüyor. Afiyet olsun. Tavsiyem domates biraz daha az olabilir ama. Evet hocam ben de fark ettim biraz fazla olmuş.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Hatay tava denemesi... Ellerine sağlık Kemal Abi Senden Söğürme bekliyoruz. Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası. Abi, internet tariflerinde "1 kg et için tepsiye 1/2 çay bardağı su koyu pişirirken" diyor.. Benim yaptığımda pişimi çok güzeldi, ama çıtır çıtır olmadı. Tam kıvamı nasıl olmalı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Kerem normal senin yaptığın birde üzerine domatesi çok koyarsan tam sulanır. Hatta bazı kasaplar domatesi sonradan fırından çıkarmaya yakın koyar Kerem bu da kağıt kebabı. Hatay usulü. Bak hiç su yok. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Mehmet sabah sabah kebap????? Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Mehmet sabah sabah kebap????? Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? Abi yukarda yazılana cevap verdim. Halk merak ediyor. Sabahımı kaldı öğlen olacak Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Abi yukarda yazılana cevap verdim. Halk merak ediyor. Sabahımı kaldı öğlen olacak Duyan da sabah 5 de mesaiye başladın sanacak. Bilmezlerki yataktan yeni kalktığını. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Mehmet sabah sabah kebap????? Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? Abim sen burayı çok takip etmiyorsun anlaşılan. Maalesef burada saat yok. 7/24 kebap, et fotoları havada uçuşur burda Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Oldu, yedik akşam. Kuru/ isli et. Karaca eti.. 80 gr, 10 tl.. Afiyet olsun, güzel miydi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 sabahları benim gibi kahvaltı resimleri koyun Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Afiyet olsun, güzel miydi? Sağol, 10 numero Abicim. Neden kızdın anlamadım Hayırdır, uzak kaldın konuya sanki.. Özlettin kendini buralarda, iyisin inşallah.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 (düzenlendi) Evet hocam ben de fark ettim biraz fazla olmuş.... Olsun hemşerim, fazla da olsa iyi olur. Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası. Ooooof of, iki porsiyon yiyince bi hafta yemek istemeyecen. Ellerine sağlık Kemal Abi Senden Söğürme bekliyoruz. Abi, internet tariflerinde "1 kg et için tepsiye 1/2 çay bardağı su koyu pişirirken" diyor.. Benim yaptığımda pişimi çok güzeldi, ama çıtır çıtır olmadı. Tam kıvamı nasıl olmalı? Tam kıvamı yazdığın gibi olmalı, son koyduğun yarım bardak suyu koymayabilirsin. Ayrıca söğürme için evin yanında fırın olması gerekiyor. Evdeki fırınla denendi , pide fırınının tadını vermiyor. Sağol, 10 numero Abicim. Neden kızdın anlamadım Hayırdır, uzak kaldın konuya sanki.. Özlettin kendini buralarda, iyisin inşallah.. Nerde bulacaz isli eti? Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. 7 Nisan 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Olsun hemşerim, fazla da olsa iyi olur. Ooooof of, iki porsiyon yiyince bi hafta yemek istemeyecen. Tam kıvamı yazdığın gibi olmalı, son koyduğun yarım bardak suyu koymayabilirsin. Ayrıca söğürme için evin yanında fırın olması gerekiyor. Evdeki fırınla denendi , pide fırınının tadını vermiyor. Nerde bulacaz isli eti? Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. Abi, bu eti burada Bulgar göçmenleri satıyor. Karaca eti yasak olduğundan el altından satışı var. Birkaç kasapta var ama karaca değil ve kg si 80 Tl. Bunun 100-125 Tl arası değişiyor. Varsa yakın Bulgar malı satan (genelde pazarlarda ayrı tezgahları olur) bunlara sorabilirsin. İsli et, kuru et, füme et adı altında geçer. Bulamazsan elimde çok kelepir 1 paket vakumlu 80 gr var. Adres ver gönderiyim Pişirmeden, çerez gibi yenilebilir, yada hafif kavurup (kurutmadan) yumurta kırılır üzerine. Gerisi lükse kaçar, yemek içine konursa tadı gider vs.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 ....Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. Beğendi(ysen) sevindim Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Sabah ciğerci bedoya gittik ama fotoğraflamayi unuttum yok böyle bir cigerer ya Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Et yemeği sayılır aslında istiridye mantarı kavurmasi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Sabah ciğerci bedoya gittik ama fotoğraflamayi unuttum yok böyle bir cigerer ya foto yoksa sayılmaz afiyet olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts