İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri


Misafir

Recommended Posts

Mert Yeldan

Detay çalışmaları bekliyoruz :p Yarasın şimdiden

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Detay çalışmaları bekliyoruz :p Yarasın şimdiden

Bugün misafir olarak gidiyorum. Benim pek çalışmam olmayacak.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi çok güzel görünüyor.

Afiyet olsun. Tavsiyem domates biraz daha az olabilir ama.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Abi çok güzel görünüyor.

Afiyet olsun. Tavsiyem domates biraz daha az olabilir ama.

Evet hocam ben de fark ettim biraz fazla olmuş....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hatay tava denemesi...

Ellerine sağlık Kemal Abi  :good1: Senden Söğürme bekliyoruz. ;)  :biggrin:

 

Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası.

Abi, internet tariflerinde "1 kg et için tepsiye 1/2 çay bardağı su koyu pişirirken" diyor.. Benim yaptığımda pişimi çok güzeldi, ama çıtır çıtır olmadı. Tam kıvamı nasıl olmalı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kerem normal senin yaptığın birde üzerine domatesi çok koyarsan tam sulanır.

Hatta bazı kasaplar domatesi sonradan fırından çıkarmaya yakın koyar

Kerem bu da kağıt kebabı. Hatay usulü.

Bak hiç su yok.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Mehmet sabah sabah kebap?????

Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet sabah sabah kebap?????

Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? :D

Abi yukarda yazılana cevap verdim. Halk merak ediyor. Sabahımı kaldı öğlen olacak :)
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abi yukarda yazılana cevap verdim. Halk merak ediyor. Sabahımı kaldı öğlen olacak :)

Duyan da sabah 5 de mesaiye başladın sanacak.

Bilmezlerki yataktan yeni kalktığını. :p  :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Mehmet sabah sabah kebap?????

Hayırdır rüyanda da kebap mı görüyorsun? :D

Abim sen burayı çok takip etmiyorsun anlaşılan. Maalesef burada saat yok. 7/24 kebap, et fotoları havada uçuşur burda  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Oldu, yedik akşam. Kuru/ isli et. Karaca eti.. 80 gr, 10 tl..

Afiyet olsun, güzel miydi? :angry:

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun, güzel miydi? :angry:

Sağol, 10 numero Abicim. Neden kızdın anlamadım :unsure2: Hayırdır, uzak kaldın konuya sanki.. Özlettin kendini buralarda, iyisin inşallah..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Evet hocam ben de fark ettim biraz fazla olmuş....

 

Olsun hemşerim, fazla da olsa iyi olur.

 

Abi domates güzel oluyor ama sulandırdığı için et haşlanıyor. Tavanın suyu az olacak et kızaracak ve et yağlı olacak. Bu işin püf noktası.

 

Ooooof of, iki porsiyon yiyince bi hafta yemek istemeyecen.

 

Ellerine sağlık Kemal Abi  :good1:Senden Söğürme bekliyoruz. ;)  :biggrin:

 

Abi, internet tariflerinde "1 kg et için tepsiye 1/2 çay bardağı su koyu pişirirken" diyor.. Benim yaptığımda pişimi çok güzeldi, ama çıtır çıtır olmadı. Tam kıvamı nasıl olmalı?

Tam kıvamı yazdığın gibi olmalı, son koyduğun yarım bardak suyu koymayabilirsin. Ayrıca söğürme için evin yanında fırın olması gerekiyor. ;)  Evdeki fırınla denendi :crazy: , pide fırınının tadını vermiyor.

 

Sağol, 10 numero Abicim. Neden kızdın anlamadım :unsure2: Hayırdır, uzak kaldın konuya sanki.. Özlettin kendini buralarda, iyisin inşallah..

Nerde bulacaz isli eti? Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. ;)

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Olsun hemşerim, fazla da olsa iyi olur.

 

 

Ooooof of, iki porsiyon yiyince bi hafta yemek istemeyecen.

 

Tam kıvamı yazdığın gibi olmalı, son koyduğun yarım bardak suyu koymayabilirsin. Ayrıca söğürme için evin yanında fırın olması gerekiyor. ;)  Evdeki fırınla denendi :crazy: , pide fırınının tadını vermiyor.

 

Nerde bulacaz isli eti? Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. ;)

Abi, bu eti burada Bulgar göçmenleri satıyor. Karaca eti yasak olduğundan el altından satışı var. Birkaç kasapta var ama karaca değil ve kg si 80 Tl. Bunun 100-125 Tl arası değişiyor. Varsa yakın Bulgar malı satan (genelde pazarlarda ayrı tezgahları olur) bunlara sorabilirsin. İsli et, kuru et, füme et adı altında geçer. Bulamazsan elimde çok kelepir 1 paket vakumlu 80 gr var. Adres ver gönderiyim ;) Pişirmeden, çerez gibi yenilebilir, yada hafif kavurup (kurutmadan) yumurta kırılır üzerine. Gerisi lükse kaçar, yemek içine konursa tadı gider vs..

Yorum bağlantısı
Misafir

....Hafta sonu beğendili bişiler vardı, senin yukarıdaki tarifine uygun. ;)

Beğendi(ysen) sevindim  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Sabah ciğerci bedoya gittik ama fotoğraflamayi unuttum yok böyle bir cigerer ya :)

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Et yemeği sayılır aslında istiridye mantarı kavurmasiGönderilen Resim

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Sabah ciğerci bedoya gittik ama fotoğraflamayi unuttum yok böyle bir cigerer ya :)

foto yoksa sayılmaz :D afiyet olsun :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...