İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Afiyet olsun. Tereyağlı ise kendin mi yaptın? Eğer dışarıda tereyağ sürüyorlarsa tosta  :bravo:

yok bizzat kendi imalatım,evde hazırladım malzemeleri,işyerinde kıstırdım :D

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Yeterrrrrrr abilerim kardeşlerim, bizimde anamız babamız var, bizde insanık gurbetteyik, adanadan 1000 km uzaktayık. Bu kadar da yapılmaz ki... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yeterrrrrrr abilerim kardeşlerim, bizimde anamız babamız var, bizde insanık gurbetteyik, adanadan 1000 km uzaktayık. Bu kadar da yapılmaz ki... 

Yapılıyor maalesef ve yapılmaya devamda edilecek  :seytan:  :spiteful:

Yorum bağlantısı
Misafir

sucuklu kaşarlı tereyağlı tost yedim sabah sabah :D resim çekmeyi unuttum ya :D

Banada çok oluyor bu  :crazy:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Fazla vaktim yok bir kaç gündür ama takipteyim :)

Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak

Şimdi doğruları konuşmak gerekirse biz adanaliyik kebanin da salgaminda krali bizde birgün buyrun gelin de size kebabin hasini yedireyim :D :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

HE 2-3 saattir kayıp, galiba "kedi nöbeti" tutuyor.

Kayıpsak sebebi belli  :biggrin: Tarihi nefis bir kuru fasulyecideydik... :fiuw: Mekanda en son gladyatör filminin başrol oyuncusu russell crowe'ne pilav üstü kuru yedirmiş... :mangal: cem yılmaz ve yılmaz erdoğan....

nazuty2e.jpg

Arnavut tatlısı tirelece...ilk defa yedim ve hayran kaldım..

pa2yqajy.jpg

Mekana gitmek isteyenlere... :)

ubeqa2a9.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

Meşhur Edirne Ciğeri ;)

Gönderilen Resim

Bu biberden katıksız 5 tane ardarda yiyebilene Carrera 4S veriyorlarmış :p Buda meşhur Edirne biberi. Önce kurtulup, sonra kızartılıyor.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
(düzenlendi)

Ah be Kerem kızanım yaa,,naptın büle sen beyaaaa.. :shok:

tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ah be Kerem kızanım yaa,,naptın büle sen beyaaaa.. :shok:

Ep gene aykırı aykırı yaparım kendimi beyaa :p:) Asıl bombayı birazdan yapıp yarın paylaşıcam ;)
Yorum bağlantısı
Misafir

Seçim sonuçlarını izlerken aradan çıkartayım bari.. Sabaha kalmasın, soğuk soğuk yenmez  ;)  :D

Meşhur Hünkar Beğendi  :ahci: Biraz yalancı Hünkar Beğendi oldu (domatesi fazla) ama katık çıksın diye yaptım, yarında yiyelim diye  ;)

Et iyice yumuşak olsun diye yarım saat haşladım. Küp küp doğranmış soğan, tuz, k.biber 15-20 dk kavurdum. 1 baş ufak ufak doğranmış sarımsak ekledim. 1/2 kg ince doğranmış yaz domatesi konservesi (el yapımı, anne mamulü) boşaltıp suyu çekene kadar kaynattım.

bJf5xZk.jpg?1

eJLKVtL.jpg?1

WlHW5CI.jpg?1

ZYEb7Ds.jpg?1

FUtm7AX.jpg?1

Et hazır.

Beğendi için; Sırası ile, yarım paket tereyağ, yediği kadar un, yediği kadar süt, puding kıvamı olana kadar sürekli çırpıcı ile karıştırılacak, 1 çay kaşığı şeker, 1 tutam tuz, biraz k.biber, varsa bir tutam muskat cevizi, 1/2 kg (3-4 adet) közlenmiş, ince ince ezilmiş yada doğranmış patlıcan (yine anne mamulü yaz ürünü), 250-300 gr rende kaşar.. Sürekli karıştırılacak, bir iki taşım kaynayınca işlem tamam.

X195KVg.jpg?1

Os3aTHv.jpg?1

Çok yetenekliyim. 4 tencere yemeği aynı anda yapabiliyorum  ;)  :p

Yine bol tereyağlı pilav, etin suyundan çorbamızda hazır.

frxbmzo.jpg?1

Afiyet olsun  :flowers:

jJvgEBj.jpg?1

Olmazsa olmaz salata, yoğurt ve şalgam eşliğinde..

amEWfFZ.jpg?1

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun

Öff gece gece iç iyi ulmadı be yev :D

Afiyet olsun kerem ellerine sağlık:)

Size kadar kaldı. Fazla yapmıştım. Buyrun beraber olsun  ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

Afiyet olsun  :flowers:

Olmazsa olmaz salata, yoğurt ve şalgam eşliğinde..

Tarifi aldım, güzel olduğuna eminim. Eline sağlık Kerem. Lâkin hafta sonu 1 kilo köfte (Made by Kerem) yeyince :heat: haftalık kırmızı et kotamı doldurmuş bulunuyorum. Bu nedenle bu konuda "görmezden gelme" hakkımı kullanıyorum. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Misafir

Tarifi aldım, güzel olduğuna eminim. Eline sağlık Kerem. Lâkin hafta sonu 1 kilo köfte (Made by Kerem) yeyince :heat: haftalık kırmızı et kotamı doldurmuş bulunuyorum. Bu nedenle bu konuda "görmezden gelme" hakkımı kullanıyorum. :fiuw:

:biggrin: Afiyet olsun abicim. Bundan sonraki ilk planım (hatta dün akşam yapacaktım ama hanımın canı bundan istemiş) senin tepsi köftesi yada patlıcan kebap tarzı bişey  ;)  Çok yakında burada..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

:biggrin: Afiyet olsun abicim. Bundan sonraki ilk planım (hatta dün akşam yapacaktım ama hanımın canı bundan istemiş) senin tepsi köftesi yada patlıcan kebap tarzı bişey  ;)  Çok yakında burada..

Tepsi köfte cepte, test edildi onaylandı. Sen, patlıcan kebaba dayan. Aradığım şey fırında pişecek olan patlıcan veya soğan kebabın köftesinde adana tadı. :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Tepsi köfte cepte, test edildi onaylandı. Sen, patlıcan kebaba dayan. Aradığım şey fırında pişecek olan patlıcan veya soğan kebabın köftesinde adana tadı. :D

Hımmm. Benzer bir hayalim vardı eskiden. Sarımsak ve soğan aromalı sakız  :p  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hımmm. Benzer bir hayalim vardı eskiden. Sarımsak ve soğan aromalı sakız  :p  :D

Benim de hayalimde olmamasına rağmen Cumartesi günü kebap aromalı ev deodorantı keşfettim. :D

Marketin kasiyeri sıra bana geldiğinde yanındaki arkadaşına; "ay ne güzel köfte koktu....." demişti. :blush:

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim de hayalimde olmamasına rağmen Cumartesi günü kebap aromalı ev deodorantı keşfettim. :D

Marketin kasiyeri sıra bana geldiğinde yanındaki arkadaşına; "ay ne güzel köfte koktu....." demişti. :blush:

Şerrefsizim benim aklıma gelmişti :sandalye:  Birleşip bir şirket kuralım Abim. Yemek aromalı deodorant, kebap aromalı sakız filan.. Belki tutar. Efsane oluruz  ;)  :sandalye:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

:sandalye: :sandalye:

Abi patlıcan kebabında size afiyet olsun :)

Ben Sizin tepsi köfte bizim anteke tava uffffffffffff

557252_10151036770703535_1566159422_n.jp

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi patlıcan kebabında size afiyet olsun :)

Ben Sizin tepsi köfte bizim anteke tava uffffffffffff

Daha yapmadık, yapınca afiyet olacak. ;)

Adamın biri kedilerden fırsat bulursa, terasta balık yakalıyordu. Kılçığı mı battı nedir, sesi soluğu çıkmıyor. :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...