Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Afiyet olsun. Tereyağlı ise kendin mi yaptın? Eğer dışarıda tereyağ sürüyorlarsa tosta yok bizzat kendi imalatım,evde hazırladım malzemeleri,işyerinde kıstırdım Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Yeterrrrrrr abilerim kardeşlerim, bizimde anamız babamız var, bizde insanık gurbetteyik, adanadan 1000 km uzaktayık. Bu kadar da yapılmaz ki... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Yeterrrrrrr abilerim kardeşlerim, bizimde anamız babamız var, bizde insanık gurbetteyik, adanadan 1000 km uzaktayık. Bu kadar da yapılmaz ki... Yapılıyor maalesef ve yapılmaya devamda edilecek Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 sucuklu kaşarlı tereyağlı tost yedim sabah sabah resim çekmeyi unuttum ya Banada çok oluyor bu Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Fazla vaktim yok bir kaç gündür ama takipteyim Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Fazla vaktim yok bir kaç gündür ama takipteyim yeni paylaşımlar bekliyoruz abi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 HE 2-3 saattir kayıp, galiba "kedi nöbeti" tutuyor. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Şimdi doğruları konuşmak gerekirse biz adanaliyik kebanin da salgaminda krali bizde birgün buyrun gelin de size kebabin hasini yedireyim :D 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 HE 2-3 saattir kayıp, galiba "kedi nöbeti" tutuyor. Kayıpsak sebebi belli Tarihi nefis bir kuru fasulyecideydik... Mekanda en son gladyatör filminin başrol oyuncusu russell crowe'ne pilav üstü kuru yedirmiş... cem yılmaz ve yılmaz erdoğan.... Arnavut tatlısı tirelece...ilk defa yedim ve hayran kaldım.. Mekana gitmek isteyenlere... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Meşhur Edirne Ciğeri Bu biberden katıksız 5 tane ardarda yiyebilene Carrera 4S veriyorlarmış Buda meşhur Edirne biberi. Önce kurtulup, sonra kızartılıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 (düzenlendi) Ah be Kerem kızanım yaa,,naptın büle sen beyaaaa.. 30 Mart 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Ah be Kerem kızanım yaa,,naptın büle sen beyaaaa.. Ep gene aykırı aykırı yaparım kendimi beyaa Asıl bombayı birazdan yapıp yarın paylaşıcam Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Seçim sonuçlarını izlerken aradan çıkartayım bari.. Sabaha kalmasın, soğuk soğuk yenmez Meşhur Hünkar Beğendi Biraz yalancı Hünkar Beğendi oldu (domatesi fazla) ama katık çıksın diye yaptım, yarında yiyelim diye Et iyice yumuşak olsun diye yarım saat haşladım. Küp küp doğranmış soğan, tuz, k.biber 15-20 dk kavurdum. 1 baş ufak ufak doğranmış sarımsak ekledim. 1/2 kg ince doğranmış yaz domatesi konservesi (el yapımı, anne mamulü) boşaltıp suyu çekene kadar kaynattım. Et hazır. Beğendi için; Sırası ile, yarım paket tereyağ, yediği kadar un, yediği kadar süt, puding kıvamı olana kadar sürekli çırpıcı ile karıştırılacak, 1 çay kaşığı şeker, 1 tutam tuz, biraz k.biber, varsa bir tutam muskat cevizi, 1/2 kg (3-4 adet) közlenmiş, ince ince ezilmiş yada doğranmış patlıcan (yine anne mamulü yaz ürünü), 250-300 gr rende kaşar.. Sürekli karıştırılacak, bir iki taşım kaynayınca işlem tamam. Çok yetenekliyim. 4 tencere yemeği aynı anda yapabiliyorum Yine bol tereyağlı pilav, etin suyundan çorbamızda hazır. Afiyet olsun Olmazsa olmaz salata, yoğurt ve şalgam eşliğinde.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Öff gece gece iç iyi ulmadı be yev Afiyet olsun kerem ellerine sağlık:) Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2014 Paylaş 30 Mart 2014 Afiyet olsun Öff gece gece iç iyi ulmadı be yev Afiyet olsun kerem ellerine sağlık:) Size kadar kaldı. Fazla yapmıştım. Buyrun beraber olsun Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Afiyet olsun Olmazsa olmaz salata, yoğurt ve şalgam eşliğinde.. Tarifi aldım, güzel olduğuna eminim. Eline sağlık Kerem. Lâkin hafta sonu 1 kilo köfte (Made by Kerem) yeyince haftalık kırmızı et kotamı doldurmuş bulunuyorum. Bu nedenle bu konuda "görmezden gelme" hakkımı kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Tarifi aldım, güzel olduğuna eminim. Eline sağlık Kerem. Lâkin hafta sonu 1 kilo köfte (Made by Kerem) yeyince haftalık kırmızı et kotamı doldurmuş bulunuyorum. Bu nedenle bu konuda "görmezden gelme" hakkımı kullanıyorum. Afiyet olsun abicim. Bundan sonraki ilk planım (hatta dün akşam yapacaktım ama hanımın canı bundan istemiş) senin tepsi köftesi yada patlıcan kebap tarzı bişey Çok yakında burada.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 (düzenlendi) Afiyet olsun abicim. Bundan sonraki ilk planım (hatta dün akşam yapacaktım ama hanımın canı bundan istemiş) senin tepsi köftesi yada patlıcan kebap tarzı bişey Çok yakında burada.. Tepsi köfte cepte, test edildi onaylandı. Sen, patlıcan kebaba dayan. Aradığım şey fırında pişecek olan patlıcan veya soğan kebabın köftesinde adana tadı. 31 Mart 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Tepsi köfte cepte, test edildi onaylandı. Sen, patlıcan kebaba dayan. Aradığım şey fırında pişecek olan patlıcan veya soğan kebabın köftesinde adana tadı. Hımmm. Benzer bir hayalim vardı eskiden. Sarımsak ve soğan aromalı sakız Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Hımmm. Benzer bir hayalim vardı eskiden. Sarımsak ve soğan aromalı sakız Benim de hayalimde olmamasına rağmen Cumartesi günü kebap aromalı ev deodorantı keşfettim. Marketin kasiyeri sıra bana geldiğinde yanındaki arkadaşına; "ay ne güzel köfte koktu....." demişti. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Benim de hayalimde olmamasına rağmen Cumartesi günü kebap aromalı ev deodorantı keşfettim. Marketin kasiyeri sıra bana geldiğinde yanındaki arkadaşına; "ay ne güzel köfte koktu....." demişti. Şerrefsizim benim aklıma gelmişti Birleşip bir şirket kuralım Abim. Yemek aromalı deodorant, kebap aromalı sakız filan.. Belki tutar. Efsane oluruz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Benim de hayalimde olmamasına rağmen Cumartesi günü kebap aromalı ev deodorantı keşfettim. Marketin kasiyeri sıra bana geldiğinde yanındaki arkadaşına; "ay ne güzel köfte koktu....." demişti. :sandalye: Abi patlıcan kebabında size afiyet olsun Ben Sizin tepsi köfte bizim anteke tava uffffffffffff Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2014 Paylaş 31 Mart 2014 Abi patlıcan kebabında size afiyet olsun Ben Sizin tepsi köfte bizim anteke tava uffffffffffff Daha yapmadık, yapınca afiyet olacak. Adamın biri kedilerden fırsat bulursa, terasta balık yakalıyordu. Kılçığı mı battı nedir, sesi soluğu çıkmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts