Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Gel sen burada bu kadar cazibeli resimlere bak sonra git öğlen kuru fasulye ye 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Halal gıda belgesi yoksa içmem Belgesi olmasa idi forumun resmi içeceği olurmuy du Mert :-) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bugün mönüde pöçük tava vardı...öncelikle pöçük tava nedir? Pöçük tava Malatya ya özel bir tava dır.nasıl yapılır? Bir ay önceden sipariş verilir .pöçük dananın kuyruk kısmıdır.10 kişilik bir pöçük tava için 15 dana kesilip kuyruk kısmının alınması lazım.kısaca ha diyince pöçük tava yenmez.pöçük boğumlardan doğranır yağı alınır yıkanıp tuzlu suda bekletilir.sonra süzülüp tekrar bol suyla yıkanır.yağlı kağıda sarılıp kalaylı bakır leğen ile taş fırında 5 saat pişirilir.sonra leğende kağıt komple ters çevrilir 5 saat daha pişirilir kısık ateşte.servisten bir saat önce 15 dakika yoğun ateşte iyice çevirilir.sonra fırından alınır ortaya konur pay edilir ve elle dalınır.kemiğinden tutup sallandığında et kemikten ayrılır .ve lezzet olarak eşsiz tarifsiz bir tadı vardır. Ve resimler Yanında kırmızı soğan yeşillik turp ayran veya şalgam iyi gider. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bugün mönüde pöçük tava vardı...öncelikle pöçük tava nedir? Pöçük tava Malatya ya özel bir tava dır.nasıl yapılır? Bir ay önceden sipariş verilir .pöçük dananın kuyruk kısmıdır.10 kişilik bir pöçük tava için 15 dana kesilip kuyruk kısmının alınması lazım.kısaca ha diyince pöçük tava yenmez.pöçük boğumlardan doğranır yağı alınır yıkanıp tuzlu suda bekletilir.sonra süzülüp tekrar bol suyla yıkanır.yağlı kağıda sarılıp kalaylı bakır leğen ile taş fırında 5 saat pişirilir.sonra leğende kağıt komple ters çevrilir 5 saat daha pişirilir kısık ateşte.servisten bir saat önce 15 dakika yoğun ateşte iyice çevirilir.sonra fırından alınır ortaya konur pay edilir ve elle dalınır.kemiğinden tutup sallandığında et kemikten ayrılır .ve lezzet olarak eşsiz tarifsiz bir tadı vardır. Yanında kırmızı soğan yeşillik turp ayran veya şalgam iyi gider. Haydaaaa oldumu şimdi Erol akşam akşam nerden bulacaz bu kadar danayı. Gece ruyalarimiza girerse ne yapacaz Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Haydaaaa oldumu şimdi Erol akşam akşam nerden bulacaz bu kadar danayı. Gece ruyalarimiza girerse ne yapacaz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi danayı bulursunda o işi yaptıracak babayiğit bulamazsın.yöresel yemeğimiz ama senede en fazla 2 defa yenir. Valla Erol benim memleket Elazığ, memlekete gelmeden sana haber veririm ona göre kardeş Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bugün mönüde pöçük tava vardı...öncelikle pöçük tava nedir? Pöçük tava Malatya ya özel bir tava dır.nasıl yapılır? Bir ay önceden sipariş verilir .pöçük dananın kuyruk kısmıdır.10 kişilik bir pöçük tava için 15 dana kesilip kuyruk kısmının alınması lazım.kısaca ha diyince pöçük tava yenmez.pöçük boğumlardan doğranır yağı alınır yıkanıp tuzlu suda bekletilir.sonra süzülüp tekrar bol suyla yıkanır.yağlı kağıda sarılıp kalaylı bakır leğen ile taş fırında 5 saat pişirilir.sonra leğende kağıt komple ters çevrilir 5 saat daha pişirilir kısık ateşte.servisten bir saat önce 15 dakika yoğun ateşte iyice çevirilir.sonra fırından alınır ortaya konur pay edilir ve elle dalınır.kemiğinden tutup sallandığında et kemikten ayrılır .ve lezzet olarak eşsiz tarifsiz bir tadı vardır. Ve resimler ... Yanında kırmızı soğan yeşillik turp ayran veya şalgam iyi gider. İnan dehşet birşey. Okurken heyecan yaptım. Afiyet olsun.. Demek ki 3 sene sonra şenlik Malatya da olacak. Bu kadar üyeye bunu hazırlamak için 3 sene önceden haber vermek yeter mi Erol Abi Valla Erol benim memleket Elazığ, memlekete gelmeden sana haber veririm ona göre kardeş En az 3 ay önceden haber vermen lazımmış Abicim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Valla Erol benim memleket Elazığ, memlekete gelmeden sana haber veririm ona göre kardeş Bir ay önceden haber verin başım üstüne Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bugün mönüde pöçük tava vardı...öncelikle pöçük tava nedir? Pöçük tava Malatya ya özel bir tava dır.nasıl yapılır? Bir ay önceden sipariş verilir .pöçük dananın kuyruk kısmıdır.10 kişilik bir pöçük tava için 15 dana kesilip kuyruk kısmının alınması lazım.kısaca ha diyince pöçük tava yenmez.pöçük boğumlardan doğranır yağı alınır yıkanıp tuzlu suda bekletilir.sonra süzülüp tekrar bol suyla yıkanır.yağlı kağıda sarılıp kalaylı bakır leğen ile taş fırında 5 saat pişirilir.sonra leğende kağıt komple ters çevrilir 5 saat daha pişirilir kısık ateşte.servisten bir saat önce 15 dakika yoğun ateşte iyice çevirilir.sonra fırından alınır ortaya konur pay edilir ve elle dalınır.kemiğinden tutup sallandığında et kemikten ayrılır .ve lezzet olarak eşsiz tarifsiz bir tadı vardır. Ve resimler Yanında kırmızı soğan yeşillik turp ayran veya şalgam iyi gider. Hayatımında yediğim en güzel yemeklerden biridir.. Darende'de yemiştim. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 İnan dehşet birşey. Okurken heyecan yaptım. Afiyet olsun.. Demek ki 3 sene sonra şenlik Malatya da olacak. Bu kadar üyeye bunu hazırlamak için 3 sene önceden haber vermek yeter mi Erol Abi En az 3 ay önceden haber vermen lazımmış Abicim Şenlik için etbalık kurumuna haber veririz sıkıntı değil. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Farkındayım o nedenle şimdiden yazdım ne olur ne olmaz En az 3 ay önceden haber vermen lazımmış Abicim Bir ay önceden haber verin başım üstüne Başın var olsun kardeşim eyvallah Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Şenlik için etbalık kurumuna haber veririz sıkıntı değil. Yok yok. Oda yetmez. İlave olarak 3-5 çiftlik alıp, şimdiden yetiştirmeye başlamak lazım. Gerekirse yetmediğinde angus ithali ile eksiklik tamamlamak lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Silip süpürülür etler kemiğin üzerinden.kalan sağlar kangallara ziyafet:) Yok yok. Oda yetmez. İlave olarak 3-5 çiftlik alıp, şimdiden yetiştirmeye başlamak lazım. Gerekirse yetmediğinde angus ithali ile eksiklik tamamlamak lazım. inek öküz boğa olmuyor sadece dana oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Silip süpürülür etler kemiğin üzerinden.kalan sağlar kangallara ziyafet:) inek öküz boğa olmuyor sadece dana oluyor. Kemiklerine bile razıyım Demek ki ömrümüz boyunca tadamayacağız Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Kemiklerine bile razıyım Demek ki ömrümüz boyunca tadamayacağız Yolunuz düşerse güzergahınız olursa doyana kadar ziyafet veririm ayıp ediyon. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yolunuz düşerse güzergahınız olursa doyana kadar ziyafet veririm ayıp ediyon. Olmadı Erol , sen orantısız taam kullanıyon. Bu nedir kardeşim bea? Okurken bile bir hoş oldum yapmayın böyle, olan var olmayan var. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Olmadı Erol , sen orantısız taam kullanıyon. Bu nedir kardeşim bea? Okurken bile bir hoş oldum yapmayın böyle, olan var olmayan var. Olmayan kimmiş? Hemen afaroz edelim forumdan Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 İki gün eksik kaldık forumdan ortalık toz duman olmuş afiyetler olsun Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Olmayan kimmiş? Hemen afaroz edelim forumdan Adama baksana, dokuz tane ak boyunlu ineğin kuyruğu kırmızı danası 6 aylık olmadan kesilecek, pöççükleri alınacak, kağıda sarılacak...... teheeeey, biz o danaları bulunca pöççük möççük aklımıza mı gelir hiç.... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Adama baksana, dokuz tane ak boyunlu ineğin kuyruğu kırmızı danası 6 aylık olmadan kesilecek, pöççükleri alınacak, kağıda sarılacak...... teheeeey, biz o danaları bulunca pöççük möççük aklımıza mı gelir hiç.... Abi, senin tarifi es geçtim Köfte istedi hanım Başka zamana inşallahhh Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 Adama baksana, dokuz tane ak boyunlu ineğin kuyruğu kırmızı danası 6 aylık olmadan kesilecek, pöççükleri alınacak, kağıda sarılacak...... teheeeey, biz o danaları bulunca pöççük möççük aklımıza mı gelir hiç.... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 sucuklu kaşarlı tereyağlı tost yedim sabah sabah resim çekmeyi unuttum ya Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2014 Paylaş 26 Mart 2014 sucuklu kaşarlı tereyağlı tost yedim sabah sabah resim çekmeyi unuttum ya Afiyet olsun. Tereyağlı ise kendin mi yaptın? Eğer dışarıda tereyağ sürüyorlarsa tosta Yorum bağlantısı
Recommended Posts