Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi bu Kilis tava veya Antakya tava Afiyet olsun Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Afiyet olsun abi. Allah kabul etsin kardeşim.. Herşeyi yazmıştın ama kuyruk yağı yoktu. O sebeple kimyonla ne yaptığını merak ettik MK'ya söylediğim pişmiş soğan pişmiş domates ve sarımsakla yapılan bir meze daha var onu soruyorsun sandım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Afiyet olsun abi. MK'ya söylediğim pişmiş soğan pişmiş domates ve sarımsakla yapılan bir meze daha var onu soruyorsun sandım. Hepsini soruyorum, hepsini, hepsini... Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi bu Kilis tava veya Antakya tava Afiyet olsun Biz tepsi köfte niyetine yaptık, güzel oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 ... Allah kabul etsin. Afiyet olsun Mükremin Abicim de... Bi detay çalışma yapıp, 2 satır içindekileri bari yazaydın Yapalım kısa zamanda Tadına bakalım, test edelim, onaylayalım.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yahu sevgili büyüğüm sen niye uyarsın bu gençlere ya Bak kolesterol moresterol falan bunları düşünmen lazım bak ben yiyormuyum.... abi çaktırmadan tarif alabilirmiyiz bir zahmet 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Afiyet olsun Mükremin Abicim de... Bi detay çalışma yapıp, 2 satır içindekileri bari yazaydın Yapalım kısa zamanda Tadına bakalım, test edelim, onaylayalım.. Abooo, sen tarif istiyon ha? 1 kg kuzu ve dana karışık kıyma 1 kırmızı biber (irice) 3 orta boy kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 adet orta boy domates (kabıkları soyulacak) 1 demet maydanoz 1 demet taze nane (daha az da olabilir) 1 çorba kaşığı veya biraz fazla biber salçası Tuz Bir tutam karabiber Kekik, kimyon, vs. (isteğe göre) Malzemeleri mümkün olduğu kadar ince kıyıp, kıymayla karıştırıp bir süre yoğuracan ve tepsiye yaydıktan sonra üstünü de fotodaki gibi süsleyecen. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 25-30 dk. pişecek. Afiyet olsun. 25 Mart 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abooo, sen tarif istiyon ha? ... Afiyet olsun. Ne biliyim abicim. Belki içine farklı birşey koymuşsundur filan. Ben yöreselden fazla anlamam. Dünya mutfakları favorim Ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hepsini soruyorum, hepsini, hepsini... Şimcik; Soğanı, domatesi ve sarmsağı közledin. Kabukları soyuyorsun, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini. İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin yağı ve nar ekşisi biraz sirke ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak.. Acı olsun istiyorsan pul biber.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yahu sevgili büyüğüm sen niye uyarsın bu gençlere ya Bak kolesterol moresterol falan bunları düşünmen lazım bak ben yiyormuyum.... abi çaktırmadan tarif alabilirmiyiz bir zahmet Yok be Serhan, onlar bize uysun. Şu nimete baksana, bunlardan uzak olmamak lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yapmak istemezdim amaa..... Fırında güveçte alabalık + kaşarlı mantar (vazgeçilmezim) + salata + kola Aynen C-Max e benziyor Olmazda olmazlarım, bol tereyağlı Salatamız.. Domatesler hariç tümü babamın bahçeden.. Şimcik; Soğanı, domatesi ve sarmsağı közledin. Kabukları soyuyorsun, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini. İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin yağı ve nar ekşisi biraz sirke ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak.. Acı olsun istiyorsan pul biber.. Bizim burada aynı tarife közlenmiş biber ve patlıcanda ekleyip, adına Manca diyoruz 10 numara beş yıldız Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Oruçtum ben ya ne işim var burada Buradan sakın ayrılma. Sevabın artsın. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bizim burada aynı tarife közlenmiş biber ve patlıcanda ekleyip, adına Manca diyoruz 10 numara beş yıldız Babagannuş oldu o sizin ki O da bizim yöremizindir, biz babagannuşu sizden öğrenecek değiiilizzz Buradan sakın ayrılma. Sevabın artsın. Verdiğin tarifi akşama deneyeceğim, beğenmezsem masrafları fatura ederim bilesiniz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Babagannuş oldu o sizin ki O da bizim yöremizindir, biz babagannuşu sizden öğrenecek değiiilizzz Verdiğin tarifi akşama deneyeceğim, beğenmezsem masrafları fatura ederim bilesiniz Tercihe göre kıymayı yoğururken yarım çay bardağı zeytinyağı eklenebilir. Yanında dövme, bulgur veya priniç pilavı harika olur. Üzerine pişmeye yakın patates püresi de nefis durur. Ayrıca; beğenmezsen masrafları fatura edersin de, beğenirsen yarısını gönderecen değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Babagannuş oldu o sizin ki O da bizim yöremizindir, biz babagannuşu sizden öğrenecek değiiilizzz Verdiğin tarifi akşama deneyeceğim, beğenmezsem masrafları fatura ederim bilesiniz Çıkışta bekle beni Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Tercihe göre kıymayı yoğururken yarım çay bardağı zeytinyağı eklenebilir. Yanında dövme, bulgur veya priniç pilavı harika olur. Üzerine pişmeye yakın patates püresi de nefis durur. Ayrıca; beğenmezsen masrafları fatura edersin de, beğenirsen yarısını gönderecen değil mi? Ben anamın köyünün biberlerinden (karaisalı) biber salçası da ekleyecem Çıkışta bekle beni Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yahu sevgili büyüğüm sen niye uyarsın bu gençlere ya Bak kolesterol moresterol falan bunları düşünmen lazım bak ben yiyormuyum.... abi çaktırmadan tarif alabilirmiyiz bir zahmet Abi yedin ya Maraş'ta Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi yedin ya Maraş'ta Sn. Mod. Lütfen üyelerimizi rencide etmeyelim Yoksaa.... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abooo, sen tarif istiyon ha? 1 kg kuzu ve dana karışık kıyma 1 kırmızı biber (irice) 3 orta boy kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 adet orta boy domates (kabıkları soyulacak) 1 demet maydanoz 1 demet taze nane (daha az da olabilir) 1 çorba kaşığı veya biraz fazla biber salçası Tuz Bir tutam karabiber Kekik, kimyon, vs. (isteğe göre) Malzemeleri mümkün olduğu kadar ince kıyıp, kıymayla karıştırıp bir süre yoğuracan ve tepsiye yaydıktan sonra üstünü de fotodaki gibi süsleyecen. 200 derece önceden ısıtılmış fırında 25-30 dk. pişecek. Afiyet olsun. Bende tarif vereyim Kasaba gideceksin .3 kişiysen 5 kişilik anteke tava yap diyeceksin ve üzerine de 5 tane lavaş attıracaksın Sonra bir yerden buz gibi ayran alacaksın Sn. Mod. Lütfen üyelerimizi rencide etmeyelim Yoksaa.... Gıskaçlık sezdim Gel gel sende gel ne olursan ol gel. İster kilo ister kolestrol olsun yine de gel Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bende tarif vereyim Kasaba gideceksin .3 kişiysen 5 kişilik anteke tava yap diyeceksin ve üzerine de 5 tane lavaş attıracaksın Sonra bir yerden buz gibi ayran alacaksın Gıskaçlık sezdim Gel gel sende gel ne olursan ol gel. İster kilo ister kolestrol olsun yine de gel Önce foto koy, ben yaptım de.. Sonra bu tarifi ver.. Sonrada gelde inan Senin yemek yapabildiğine Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ben anamın köyünün biberlerinden (karaisalı) biber salçası da ekleyecem Sen tarifi nasıl okuyon? Biz nerenin biber salçasını koyduk zannediyon? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Abi yedin ya Maraş'ta Çaktirmaaaaa :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Önce foto koy, ben yaptım de.. Sonra bu tarifi ver.. Sonrada gelde inan Senin yemek yapabildiğine Benim yapıp yapmam önemli değil. Önemli olan yemek Sağolsun kasabım benim kadar iyi yapıyor Ben yapsam yine odun ateşinde pişirmek için fırına göndereceğim için gerek yok evde yapmaya unutma hataylıyım Sen tarifi nasıl okuyon? Biz nerenin biber salçasını koyduk zannediyon?Abi onun interneti kesiliyor bazen. Okurken interneti kesilmiştir veya gözüne perde inmiştir. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Benim yapıp yapmam önemli değil. Önemli olan yemek Sağolsun kasabım benim kadar iyi yapıyor Ben yapsam yine odun ateşinde pişirmek için fırına göndereceğim için gerek yok evde yapmaya unutma hataylıyım Abi onun interneti kesiliyor bazen. Okurken interneti kesilmiştir veya gözüne perde inmiştir. Doğru. Bir de oruç var. Allah yardımcısı olsun. Akşamı nasıl edecek merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts