Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Aklıma ilk gelen görüntü çok ıykkk Sakın paylaşma abicim... Enginar gibisi var mı ya? Güzel bir dolmasını yapacan. Hatta anacım kuşbaşından daha ufak kıyılmış etle yapar.. Ohh. Mis.. (Ben sevmem gerçi Dediğin için paylaşıyorum...al sana Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Dediğin için paylaşıyorum...al sana .... Ohh... Korktuğum şey değilmiş Bildiğin kuşbaşılı pide işte.. Her memleket kendine PİDE den pay çıkarmış. Biri develi cıvıklısı, biri lahmacun, biri etli ekmek, biri bilmemne demişler.. Hepsi genelde pide işte Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Ohh... Korktuğum şey değilmiş Bildiğin kuşbaşılı pide işte.. Her memleket kendine PİDE den pay çıkarmış. Biri develi cıvıklısı, biri lahmacun, biri etli ekmek, biri bilmemne demişler.. Hepsi genelde pide işte Genel olarak aynı şeyler işte... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Bugün pazar ve piknik günü. Malzeme hazırlanacak Ekmekler salça yağ ve maydanozla hazırlanıyor. Hakan erken senin için. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Bugün pazar ve piknik günü. Malzeme hazırlanacak Hani bana hani bana Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Hani bana hani bana Sende mi laf istiyorsun Orada Hakan Erken'in geçen koyduğu bir fotoya istinaden laf çaktım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Bugün pazar ve piknik günü.Malzeme hazırlanacak Allahım sana geliyorum... Eşhedü enla.. yarım şişde sırf kuyruk yağı ataydın. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Allahım sana geliyorum... Eşhedü enla.. yarım şişde sırf kuyruk yağı ataydın. Tam bir şiş. Cila onunla Adamsın dostum neyi yiyeceğini biliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Tam oldu mu, bana dokunuyor Ben kimyon atıyorum üstüne 10 nomera oluyor, tabiki yanına soğan da olacak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Tam oldu mu, bana dokunuyor Ben kimyon atıyorum üstüne 10 nomera oluyor, tabiki yanına soğan da olacak Kimyon deneyeceğim birgün. Hep unutuyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Başka bir tarif de vereyim mi Ver bakim. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz.. Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini. İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz.. Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini. İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak.. Detayı zamanı gelince telefonda alırım 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Kimyon ve tuz, ciğere atacakmış gibi hazırla. Sadece kimyon olmaz.. Soğanı, domatesi ve sarmsağı aynı şekil közledin. Kabukları al, soğan ağırlıkta olacak şekilde ayarla adetlerini. İnce ince kıyar gibi doğra hepsini, az biraz zeytin ağı ve nar ekşisi ekle bir güzel karıştır. Üstüne maydonoz ve biraz sumak.. Ne tarifi bu bakim?? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 MK denesin beğenirse paylaşırım. Tarifte eksik 2 parça şey var Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Ne tarifi bu bakim??Bende anlamadım. Yapım aşamasında online bağlanacağım. Ama Mert söylemişse kesin güzeldir. Damak tadımız yakın. Deneyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Soğan Domates Sarımsak maydanoz olurda kötü olur mu tadı.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Tepsi köftesi, o neymiş öyle be, breh breh. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Tepsi köftesi, o neymiş öyle be, breh breh. Merakla bekliyoruz bakalım.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Hani nerede tepsi köftesi? Mert, öyle sonu ucu olmayan tarif verirsen karışır kafalar tabi.. Neymiş bakim bu kimyonlu dalga dümen? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Dalga dümen, değil nimet nimet Kimyonla merak ettiğin ne? Kuzunun kuyruk yağı bi şişe diziyorsun, atıyorsun mangala, hafif yanmaya başlamadan alıyorsun. Ekmeğin arasına çekiyorsun. Üzerine kimyon ve tuz atıp, soğanını ekliyorsun. Hoppp yutuyorsun.. Orucum niyetliyim bugün, mümkünse bu konuya çağırmayın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Allah kabul etsin kardeşim.. Herşeyi yazmıştın ama kuyruk yağı yoktu. O sebeple kimyonla ne yaptığını merak ettik Yorum bağlantısı
Misafir 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Orucum niyetliyim bugün, mümkünse bu konuya çağırmayın Allah kabul etsin. 25 Mart 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts