Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Bence tadına bakmadan yorum yapma.. Şşştt, aloooo Kerem biz içinde ne olduğunu görerek tahmin ederiz tadını. :gurmesmyle: Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Bence tadına bakmadan yorum yapma.. Şşştt, aloooo Değil mi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İyi de zaten koymuş koyacağı şeyi. Fazlalıklar var, kuru soğan domates ve maydanoz nane yeter Yahu, mebaağının bağrından kopmuşuz.. Teferuat gerisi E tamam işte. Kuru değil taze soğan koymuş farklı olarak senin dediklerinden. Başka bişi yokki Ha kebap dersen fazlalık olarak bilemem Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İyi de zaten koymuş koyacağı şeyi. Fazlalıklar var, kuru soğan domates ve maydanoz nane yeter İstediğini diskalifiye edebilirsin... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Değil değil hiç kendinizi kandırmayın.. Hadiyin sabaha hazırlanın çıkın Pozantı'ya doğru yola, ondan sonra nereye gidersen git zaten kutsal toprak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Kerem biz içinde ne olduğunu görerek tahmin ederiz tadını. :gurmesmyle: Yemeden bilemezsinnnnn Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Kerem biz içinde ne olduğunu görerek tahmin ederiz tadını. Yapma yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Değil mi La bi sus. Benim annenin mantısını yiyene kadar mantı yiyorum sanıyordum. Sizde öylesiniz. Bu bölgede kebap yemeden kebap tarifi yapmayın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yemeden bilemezsinnnnn Ben mk yı gelince götüreyim cezayirin yerine... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 E tamam işte. Kuru değil taze soğan koymuş farklı olarak senin dediklerinden. Başka bişi yokki Ha kebap dersen fazlalık olarak bilemem Netbuktan bakıyorum Taze soğanın beyazlıklarını kuru soğan yeşil kısımlarından bazılarınıda biber diye görüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 La bi sus. Benim annenin mantısını yiyene kadar mantı yiyorum sanıyordum. Sizde öylesiniz. Bu bölgede kebap yemeden kebap tarifi yapmayın. Onada sıra gelecek elbet...bakalım ne kadar güveniyorsun kendine... Netbuktan bakıyorum Taze soğanın beyazlıklarını kuru soğan yeşil kısımlarından bazılarınıda biber diye görüyorum 3D gözlük yok mu Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 La bi sus. Benim annenin mantısını yiyene kadar mantı yiyorum sanıyordum. Sizde öylesiniz. Bu bölgede kebap yemeden kebap tarifi yapmayın. Onada sıra gelecek elbet...bakalım ne kadar güveniyorsun kendine... 3D gözlük yok mu Yok ya, zaten canım çekmesin diye göz ucuyla bakıyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Ben mk yı gelince götüreyim cezayirin yerine... Netbuktan bakıyorum Taze soğanın beyazlıklarını kuru soğan yeşil kısımlarından bazılarınıda biber diye görüyorum Senin canın başka bişi çekmiş demekki.. Onada sıra gelecek elbet...bakalım ne kadar güveniyorsun kendine... 3D gözlük yok mu Merakla bekliyoruz.. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yok ya, zaten canım çekmesin diye göz ucuyla bakıyorum Haa öyle söyle bilelim... Merakla bekliyoruz.. Paso kebaplar ekliyor vs..gidince bakıcaz Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Gidin bakın.. Yiyince bir daha yemek hep yemek isteyeceksiniz. Hatta gelirken gelemeyeceksiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Haa öyle söyle bilelim... Paso kebaplar ekliyor vs..gidince bakıcaz Fake de olabilir.. Sen koymadan (!) inanmam Gidin bakın.. Yiyince bir daha yemek hep yemek isteyeceksiniz. Hatta gelirken gelemeyeceksiniz. Ozaman sen ne arıyon Kocaeli de Demek gelinebiliyormuş Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Ozaman sen ne arıyon Kocaeli de Demek gelinebiliyormuş +1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Fake de olabilir.. Sen koymadan (!) inanmam Ozaman sen ne arıyon Kocaeli de Demek gelinebiliyormuş İş için Buraya atandık napalım Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 İş için Buraya atandık napalım Şu reklam varya bi havayolu şirketinin. Antepe mi Urfaya mı ne günü birlik kebap yemeye gidiyorlar uçakla. Kebapçı Usta anlam veremiyor... Hah işte ondan Doğdun değil, doyduğun yer memlekettir İlla kebap mı olacak? yok mu Kocaeli meşhur birşeyi? Onları bekliyoruz çok yakında bu sayfada Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yani bizde gayseriliyik,develi cıvıklısı paylaştığımı gördünüz mü hiç Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Şu reklam varya bi havayolu şirketinin. Antepe mi Urfaya mı ne günü birlik kebap yemeye gidiyorlar uçakla. Kebapçı Usta anlam veremiyor... Hah işte ondan Doğdun değil, doyduğun yer memlekettir İlla kebap mı olacak? yok mu Kocaeli meşhur birşeyi? Onları bekliyoruz çok yakında bu sayfada Enginar var yen mi? Yani bizde gayseriliyik,develi cıvıklısı paylaştığımı gördünüz mü hiç Aç kaldığım tek şehir gayserii Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yağ diyince, yağlama olayı süper.. Dök üstüne sarımsaklı yoğurdu missss Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Yani bizde gayseriliyik,develi cıvıklısı paylaştığımı gördünüz mü hiç Aklıma ilk gelen görüntü çok ıykkk Sakın paylaşma abicim... Enginar var yen mi? Aç kaldığım tek şehir gayserii Enginar gibisi var mı ya? Güzel bir dolmasını yapacan. Hatta anacım kuşbaşından daha ufak kıyılmış etle yapar.. Ohh. Mis.. (Ben sevmem gerçi Yorum bağlantısı
Recommended Posts