Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 (düzenlendi) Afiyet olsun Hakan Abi.. Hayırlı yolculuklar.. Bizde Kayseri den uscuk ve basdurma isteruk Parmağıda yemişsin galiba. Geçmiş olsun. (Mavi yarabantlı parmak) 31 Aralık 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Afiyet olsun Hakan Abi.. Hayırlı yolculuklar.. Bizde Kayseri den uscuk ve basdurma isteruk Parmağıda yemişsin galiba. Geçmiş olsun. (Mavi yarabantlı parmak) Teşekkürler kerem saol...Getiririk ayıp ettin kardeşim Hee yahu usta dediydide inanmadıydım,parmaklarını yiyeceksin dedi...bir baktım parmağın ucu ete karışıp mideye gitmiş Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Teşekkürler kerem saol...Getiririk ayıp ettin kardeşim Hee yahu usta dediydide inanmadıydım,parmaklarını yiyeceksin dedi...bir baktım parmağın ucu ete karışıp mideye gitmiş Bende sadece filmlerde olur sanırdım Acil şifalar diliyorum.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bugün okulda arkaşlara ziyafet verdim. kısır yaptım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bende sadece filmlerde olur sanırdım Acil şifalar diliyorum.. Denedik ve oldu Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bugün okulda arkaşlara ziyafet verdim. kısır yaptım. Garnitürden kısır görünmüyor. Maliyetten kaçınılmamış, güzel bir çalışma olmuş.. Afiyet olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bugün okulda arkaşlara ziyafet verdim. kısır yaptım. Kısır yaptığını bilmiyordum valla Garnitürden kısır görünmüyor. Maliyetten kaçınılmamış, güzel bir çalışma olmuş.. Afiyet olsun.. Bulgurdan çalmış,sera domatese yapıştırmış Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Garnitürden kısır görünmüyor. Maliyetten kaçınılmamış, güzel bir çalışma olmuş.. Afiyet olsun..Eyvallah. Kısır yaptığını bilmiyordum valla Bulgurdan çalmış,sera domatese yapıştırmış Ikinci kez yaptım 20 kişiye bulgurdan çalsan ne kadar çalarsın Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Eyvallah. Ikinci kez yaptım 20 kişiye bulgurdan çalsan ne kadar çalarsın Sana soruyorum işte,bunu yapan sensin... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bu mevsimde domates ve salatalık Milletin genleriyle oynuyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Milletin genleriyle oynuyor Zamanlama manidar, hep israilin işleri bunlar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Zamanlama manidar, hep israilin işleri bunlar Hiç öyle birinide benzemiyor aslında.... Şimdi beni ısrarla maraşa çağırmasının sebebini anladım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Hiç öyle birinide benzemiyor aslında.... Şimdi beni ısrarla maraşa çağırmasının sebebini anladım Şimdiye kadar şurada yayınlanan hiç bir şeyi bu kadar canım istemedi ama, can evimden vurdu beni MK Kısır.. Burada eşe dosta yaptırıyorum, olmuyor. Salça koymuyorlar, acı koymuyorlar, ekşi koymuyorlar, bembeyaz sanayi işi bulgur kullanıyorlar.. Az biraz kıymetlisinden esmer bulgurum var, MK tarif verecek bakalım akşama, deneyecem. Ev yapımı nar ekşimde var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Şimdiye kadar şurada yayınlanan hiç bir şeyi bu kadar canım istemedi ama, can evimden vurdu beni MK Kısır.. Burada eşe dosta yaptırıyorum, olmuyor. Salça koymuyorlar, acı koymuyorlar, ekşi koymuyorlar, bembeyaz sanayi işi bulgur kullanıyorlar.. Az biraz kıymetlisinden esmer bulgurum var, MK tarif verecek bakalım akşama, deneyecem. Ev yapımı nar ekşimde var Çok dertli yazmışsın içim parçalandı... Hanıma hemen sipariş geçtim,az sonra hazır olur. istersen paylaşayım buradan Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Çok dertli yazmışsın içim parçalandı... Hanıma hemen sipariş geçtim,az sonra hazır olur. istersen paylaşayım buradan Paylaş, ama olacaklardan ben sorumlu değilim Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Paylaş, ama olacaklardan ben sorumlu değilim Bunu sen istedin Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Bu akşamın menüsü; 5 kalem pirzola Etli çiğ köfte İtalyan salata Yoğurtlu patlıcan ezme Şalgam 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Sanki kalem pirzolalar benim yediklerime benziyor Bir an fake sandım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Sanki kalem pirzolalar benim yediklerime benziyor Bir an fake sandım Gerçek ve midemdeler Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2013 Paylaş 31 Aralık 2013 Gerçek ve midemdeler Ohhh yarasın kardeşime Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Ocak 2014 Paylaş 4 Ocak 2014 Etin türevi Sucuklu kaşarlı yumurta Sucuk kasap sucuğu , kendinden baharatlı acısı tam kıvamında.. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2014 Paylaş 5 Ocak 2014 Az önce kayseriden sucuklarımız iştirak etti evimize.... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Az önce kayseriden sucuklarımız iştirak etti evimize.... Adresi ÖM attım Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2014 Paylaş 6 Ocak 2014 Adresi ÖM attım Koordinat harici çalışmıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts