Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Nasıl yani Yani akşama 16 kişilik yemek fotoğrafları göreceğiz demek Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Nasıl yani Kurban da memlekete gidecem demiştim ya, sende öncesi sonrası kilo bildirimi istiyorum demiştin Arada ki farkı söylüyorum Yani akşama 16 kişilik yemek fotoğrafları göreceğiz demek Çok kel alaka oldu Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yani akşama 16 kişilik yemek fotoğrafları göreceğiz demek Yapma ya Kurban da memlekete gidecem demiştim ya, sende öncesi sonrası kilo bildirimi istiyorum demiştin Arada ki farkı söylüyorum Çok kel alaka oldu Haan şimdi oldu...az olmuş ama Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ne demiştim yarını bekleyin diye Offff hobaaa Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Offff hobaaa Bi yerden et kokusu geliyodu sonunda buldum, burdaymis Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Pataneyi aradım tatlı varmı dedim. Abi ne istiyorsun dedi. Dedim kadayıf. Abi yengemin sevdiğinden yapar gönderirim dedi. Şimdi fırından çıkmış ateş gibi bu tepsi 22 tl 5 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Test edildi onaylandı: Tabakta da bir güzel ; Buyrun; Kerem kardeşim, senin klavyene sağlık, biz de icrasını yaptık, yedik. Çok güzeldi, tavsiye olunur. Şimdi abicim ne desem yanlış anlaşılacak.. O yüzden yorum yapmadan direkt konuya gireyim. Orada julyen et var. Dikkatli bakmak lazım Bir dahakine gözlüklerimi takıp da bakacam, gözlükle görebildiğim etle nasıl doyacaksam? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Pataneyi aradım tatlı varmı dedim. Abi ne istiyorsun dedi. Dedim kadayıf. Abi yengemin sevdiğinden yapar gönderirim dedi. Şimdi fırından çıkmış ateş gibi bu tepsi 22 tl MK, her şeyi boş ver bir yana. Masa örtüsü ile aynı desenli tabağı nereden buldun :konuyuçarpıtanadamsmileisi: Akşam buraya asrın suikastını yapacam Hazır olun Çok bomba bir şey oldu, az toplanın anlatacam 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim La bi git. üçkağıtçı seni Bizi kekliyor Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 La bi git. üçkağıtçı seni Bizi kekliyor Yemin ederim ya 2 saat uğraştım bugün hanımın gazabından korunmak için acele edince unuttum Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yemin ederim ya 2 saat uğraştım bugün hanımın gazabından korunmak için acele edince unuttum İkisinden birinde sorun var . Ya yemeği yapmadın, ya da yaptın çektin bizi kekliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 İkisinden birinde sorun var : . Ya yemeği yapmadın, ya da yaptın çektin bizi kekliyorsun. Yaptım ama, fotoğrafı çekmedim. Mutfak çok batınca paparayı yedim unuttum 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Öğlen suikastın kralını yapacam dedim, kendi kendime suikast yaptım Yemeği yedim, oturma odasına geçtim aklıma geldi fotoğrafını çekmedim Bizde yedik saol Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yaptım ama, fotoğrafı çekmedim. Mutfak çok batınca paparayı yedim unuttum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yemin ettik daa, niye inanmıyor sunuz Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Yaptım ama, fotoğrafı çekmedim. Mutfak çok batınca paparayı yedim unuttum Yemin ettik daa, niye inanmıyor sunuz Yazdıktan sonra inandım Bir an gözümün önüne geldi halin 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Portakal marineli somon yaptım tarifini veririm ama görsel olmayınca, çıplak kalıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Hocam senin bu tatlı fena gözüküyor,lakin ben hazırlığı dünden yapmıştım...yalnız bu fıstıklı Bu arada mert'e inanamıyorum... MK, her şeyi boş ver bir yana. Masa örtüsü ile aynı desenli tabağı nereden buldun Adam başlı başına bir ekol... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Hocam senin bu tatlı fena gözüküyor,lakin ben hazırlığı dünden yapmıştım...yalnız bu fıstıklı Bu arada mert'e inanamıyorum... Adam başlı başına bir ekol... Hanım bakvalanın bile cevizlisini sever Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Hocam senin bu tatlı fena gözüküyor,lakin ben hazırlığı dünden yapmıştım...yalnız bu fıstıklı Bu arada mert'e inanamıyorum... Adam başlı başına bir ekol... 1- Aşk olsun HE abi 2- Yahu bilerek yazdık, konuyu saptırayım diye Hanım bakvalanın bile cevizlisini sever Çok günaha giriyon haberin olsun Yorum bağlantısı
Recommended Posts