İçeriğe Yönlendir

En Güzel Et Yemekleri

Misafir

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Kandırmışlar sizi, feyk bu, kasap kırıntısı etlerden yapmışlar. Beğenmedim :i-ih:

Senin dilin ne söyler öyle :D Hanım yaptı :D Bayramdan kebaplık diye ayırdığım etleri kullandı. (balkonda mangal yasaklanınca :( )

Yorum bağlantısı

Yiyiciler siziiii, yiyin bakalım. Yalnız Hakan Barış'ın çektiği iyi avatar olur ha? Çok güzel çıkmışsın, tam seni yansıtmış, göbek içeri, göğüs dışarı :yes:

Aşk olsun abi.....Şu fiziğe bak ya,hey maşallah  :biggrin:

Benim telefon kamerası biraz kilolu çıkarıyor,yoksa tığ gibi Hakan  :D

Gözler iyi görüyor sana da maşallah  :biggrin:

Tası ayrı bir güzel :)

Ne tası yaa,bixenon mu yaptırdın  :D

Senin dilin ne söyler öyle Hanım yaptı Bayramdan kebaplık diye ayırdığım etleri kullandı. (balkonda mangal yasaklanınca )

Çok üzüldüm  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Senin dilin ne söyler öyle :D Hanım yaptı :D Bayramdan kebaplık diye ayırdığım etleri kullandı. (balkonda mangal yasaklanınca :( )

Kim yasakladı? Ne hakla!! Ankara mı len orası? :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Kim yasakladı? Ne hakla!! Ankara mı len orası? :angry:

Ben :D

Yönetim toplantısı yapıldı. Dediler mangal kokusu evlere giriyor ne diyorsunuz dediler.

Dedim herkes uyacaksa bence yasaklansın dedim. Tamam dediler :D Kendi ipimi çektim :D

Ama Çatıda yapılabilir bir sıkıntı yok :D Asansörle gider geliriz artık :D

Yorum bağlantısı

Yönetim toplantısı yapıldı. Dediler mangal kokusu evlere giriyor ne diyorsunuz dediler.

Dedim herkes uyacaksa bence yasaklansın dedim. Tamam dediler :D Kendi ipimi çektim :D

:sandalye:

Yorum bağlantısı

Vah vaaaah, adamlar boş atıp dolu tutmuş ya......Sen nasıl böyle bir tuzağa düştün ki?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar şahin abi yeni mekan açmış :D
Foruma çalışsa yeter :D

uckk.jpg

Vah vaaaah, adamlar boş atıp dolu tutmuş ya......Sen nasıl böyle bir tuzağa düştün ki?

İşin ucu bana dokunuyor :D Perde takıyorum sürekli :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Anladım ben onu, oraya gelsek balkonda mangal yasak diyecen ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Anladım ben onu, oraya gelsek balkonda mangal yasak diyecen ;)

Sen gel buraya apartmanı yakarım :D

Yorum bağlantısı

Bugünde size "Trattoria da Abele Temperanza" tarifini yapacağım.. Kağıdı, kalemi ve kredi kartını hazırlayın  :p  :D

En kısa zamanda aklımda "Kremalı Et Sote" gibi birşeyler var.. (Davukta olabilir)

Yorum bağlantısı

Vay abim hayırlı olsun...bir şubede istanbula istiyoruz  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

uckk.jpg

Lem niye söylüyon herkese ben aramızda kalsın dememişmiydim sana.... :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugün kü menü :)

Gönderilen Resim

Lem niye söylüyon herkese ben aramızda kalsın dememişmiydim sana.... :(

Abi idare et. Reklam amaçlı :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abooooo bu ne laa....Yapma be hocam yapma be hocam....Bi yerlerim düşecek...

Yorum bağlantısı

Bugün kü menü :)

Abi idare et. Reklam amaçlı :)

Oy oy oy oy oy.... Diyorum.. Daha da bişi demiyorum, diyemiyorum..  :exc1:  :dribble:  

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abooooo bu ne laa....Yapma be hocam yapma be hocam....Bi yerlerim düşecek...

Oy oy oy oy oy.... Diyorum.. Daha da bişi demiyorum, diyemiyorum..  :exc1:  :dribble:  

Abi fırınlar sağolsun :D Telefon ediyorsun. Tavukları avjarlıyorlar domates ve biber ver fırına yanında pide ile gelsin :D

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Abi bu ne böyle, bu nasıl bir konudur? Hiç mi acımanız yok ya!!! Derhal bu konunun kapatılmasını rica ediyorum modlarımdan, 10 dakikadır geziyorum, mendil yetişmiyor valla  :D . Şaka bir yana Kerem hocam sende benim gibi mutfağı ele geçirmişsin, ama ben çalışırken mutfağımda kimseyi istemediğimden foto çeken olmuyor...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi bu ne böyle, bu nasıl bir konudur? Hiç mi acımanız yok ya!!! Derhal bu konunun kapatılmasını rica ediyorum modlarımdan, 10 dakikadır geziyorum, mendil yetişmiyor valla  :D . Şaka bir yana Kerem hocam sende benim gibi mutfağı ele geçirmişsin, ama ben çalışırken mutfağımda kimseyi istemediğimden foto çeken olmuyor...

Bende istemiyorum aslında. Hanımla çok kavga etmişliğimiz var. "Tuzu biraz az koysan olmaz mı? Zeytinyağlı olsa olmaz mı? Biraz acımı olmuş sanki? Çok pişse dahamı iyi olurdu? "Eehhhh kadın git başımdan diyorum" ve Fight...  :D Sonra her aşamada elleri yıkayıp kurulayıp foto  ;)  :D

Abi fırınlar sağolsun :D Telefon ediyorsun. Tavukları avjarlıyorlar domates ve biber ver fırına yanında pide ile gelsin :D

Acaba diyorum burada böyle bir fırın açsak iş yapar mı? Yapmazsa da biz yeriz  :D

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
:yes: 

Marifet görelim ;) Delikanlı aşçı yemeği de yapar, fotoyu da çeker, tarifini de yazar. :yes:

Yerken de yardım etselerdi iyi mi olurdu ki :unsure2: , kendin (kendi başına, kimse yardım etmeden, pideyi bölecen, ağzına atacan, nimeti tutup ağzına götürecen filan) yiyorsun değil mi? :D

Yorum bağlantısı

Marifet görelim ;) Delikanlı aşçı yemeği de yapar, fotoyu da çeker, tarifini de yazar. :yes:

Yerken de yardım etselerdi iyi mi olurdu ki :unsure2: , kendin (kendi başına, kimse yardım etmeden, pideyi bölecen, ağzına atacan, nimeti tutup ağzına götürecen filan) yiyorsun değil mi? :D

:ahci: Biri benimi çağırdı?  :superman: Ahanda burdayım  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi kıravatı ceketin cebine koysalar iyiydi :( O battı :D

Gönderilen Resim

Acaba diyorum burada böyle bir fırın açsak iş yapar mı? Yapmazsa da biz yeriz 

Buralardaki Fırın Kültürünü İstanbula taşıyacaksın.Kadınlar hücum eder :)

Telefonla sipariş alıp kasap ve fırın birlikte olacak.

Misafir geliyor. Fırına telefon ediyorum. Şunu yap. Adam yapıyor. Evde salata ayran pilav. Al sana süper 4lü :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi kıravatı ceketin cebine koysalar iyiydi :( O battı :D

Buralardaki Fırın Kültürünü İstanbula taşıyacaksın.Kadınlar hücum eder :)

Telefonla sipariş alıp kasap ve fırın birlikte olacak.

Misafir geliyor. Fırına telefon ediyorum. Şunu yap. Adam yapıyor. Evde salata ayran pilav. Al sana süper 4lü :D

Batan kravat olsun, ondan ne olacak ki, mis gibi kebap kokarsın :D  Onlar yedirirken sen rahat durmamışsın demek ki.

Ben emekli olunca Ankarada yapalım, yalnız bir adım ileri götürelim. Yedirmeyi de biz yapalım, olmaz mı? :D

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben emekli olunca Ankarada yapalım, yalnız bir adım ileri götürelim. Yedirmeyi de biz yapalım, olmaz mı? :D

Yok Mükremin Abi. Ankara da fırın tutmaz. Ankara da tatlıcı açacaksın, köşeyi döneceksin  :D FCTR ye %50 indirim  :good1:

Yorum bağlantısı

Yok Mükremin Abi. Ankara da fırın tutmaz. Ankara da tatlıcı açacaksın, köşeyi döneceksin  :D FCTR ye %50 indirim  :good1:

Demek Ankara'da tatlı çok yeniyor diyorsun ha? :crazy:

Yorum bağlantısı

Demek Ankara'da tatlı çok yeniyor diyorsun ha? :crazy:

Ben demiyorum Abi. Forum şahit.. Ankara da kim araba alsa, kimin doğum günü olsa, nezaman bir etkinlik, buluşma olsa illa başlıkta mutlaka TATLI kelimesi telafuz ediliyor. Ben demiyorum yani.. FCTR diyor  :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...