Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Kokar mokar tok tutar dedik ve bunu yedik. Az karışık ızgaramsı.. Offf ki offf başım dönmeye başladı yaa Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Okurken bile ağzım sulandı yaa.bu nasıl bir yazma kültürüdür arkadaş Barış biz en iyisi pideciye gidelim...sana develi cıvıklısı yedireyim ben pide görsün gözlerin... OLUr,gecen tv deizledim,turgayin programinda,civikli dedehset biseymij,dedim bu turgay iNSAn del Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bunların kötü yapma şansı yok sağlam müşteri kaybı olur Okulun gurmesiyim. Yemek söyleceğim dediğimde ne diye sormazlar ben ne söylersem onu yerler Bu kasapta söylediğim yemeği kötü yaptığında bilirrr.... Geç getirme şansıda yok Hakan Erken Mevzuyu biliyor :D Biz burada kasaba minnet edemiyor, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 OLUr,gecen tv deizledim,turgayin programinda,civikli dedehset biseymij,dedim bu turgay iNSAn del Şunun güzelliğine bak Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Böyle gurme dostlar başına diyorum o okulda yemek yiyenler çok şanslı Hacı kasap normalde lahmacunu 1 veya 1.25 tl yaparken benim verdiğim siparişte lahmacunun tanesi 2 tl düşün artık. Zaten bu yemekteki et fazlalığını gören arkadaşlar nerden yaptırıyorsun bunu diyorlar. Filan kasap diyorum. Bu kadar et nasıl olur diyor 7.5 tl verince oluyor diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Biz burada kasaba minnet edemiyor, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz Adam psikopat sıkıysa yapmasın o kasap Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Şunun güzelliğine bak Hakan sen buraya gelme. Burada yedikten sonra İstanbulda yemek yiyemezsin Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Biz burada kasaba minnet edemiyor, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz karisik izgarayi senmi yaptin kerem Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Hacı kasap normalde lahmacunu 1 veya 1.25 tl yaparken benim verdiğim siparişte lahmacunun tanesi 2 tl düşün artık. Zaten bu yemekteki et fazlalığını gören arkadaşlar nerden yaptırıyorsun bunu diyorlar. Filan kasap diyorum. Bu kadar et nasıl olur diyor 7.5 tl verince oluyor diyorum Aman abicim dikkat edin gut olmayın sonra. Allah korusun.. İşin sonu iyi değil Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Hacı kasap normalde lahmacunu 1 veya 1.25 tl yaparken benim verdiğim siparişte lahmacunun tanesi 2 tl düşün artık. Zaten bu yemekteki et fazlalığını gören arkadaşlar nerden yaptırıyorsun bunu diyorlar. Filan kasap diyorum. Bu kadar et nasıl olur diyor 7.5 tl verince oluyor diyorum Bu paralara bizler burada dandiklerini yiyoruz hocam Hakan sen buraya gelme. Burada yedikten sonra İstanbulda yemek yiyemezsin Aslında beni korkutan bu hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Biz burada kasaba minnet edemiyor, kendi yemeğimizi kendimiz yapıyoruz Burada kasaplar ve fırınlar yanyana . Siparişi verirsin onlar hazırlarlar. Aman abicim dikkat edin gut olmayın sonra. Allah korusun.. İşin sonu iyi değil Hergün yemiyorum hafta 2 -3 gün Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Burada kasaplar ve fırınlar yanyana . Siparişi verirsin onlar hazırlarlar. Bizde kovalıyoruz hadi hadi diye Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 karisik izgarayi senmi yaptin kerem Yok. Ben yaptımmı en az bunun 3-4 katı yaparım. Bu dişimin kavuğuna yetmez. Bu pahalı bir yerde, ancak bukadar yedik. Burada kasaplar yemek yapmıyor demek istedim. Kasapların orada yaptığı işi, burada ben yapıyorum kendime özel.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Hergün yemiyorum hafta 2 -3 gün Geriye kalan günlerde de anca sindiriyorsun zaten Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Burada kasaplar ve fırınlar yanyana . Siparişi verirsin onlar hazırlarlar. Hergün yemiyorum hafta 2 -3 gün Akşamdan akşama be komiserim gibi yani Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Akşamdan akşama be komiserim gibi yani Aradaki saatleri çıkar baya bir zaman sonra oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Akşamdan akşama be komiserim gibi yani Hafta 2-3 defa bu şekilde yemenin bir zararı inşallah :D Yediğim bu Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bar's final Eskiseh:r Has Hoyer it ayir Ayr an iatik ayr, distant olmuyer amaz Bars is7J4 1926l to tour Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bar's final Eskiseh:r Has Hoyer it ayir Ayr an iatik ayr, distant olmuyer amaz Bars is7J4 1926l to tour Barışı kaybettik Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bar's final Eskiseh:r Has Hoyer it ayir Ayr an iatik ayr, distant olmuyer amaz Bars is7J4 1926l to tour Yazdığınız Mesajın İçeri Türkçe imla kurallarına aykırı olduğu için kısa bir süreliğine forumla irtibatınız kesilmiştir Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Yazdığınız Mesajın İçeri Türkçe imla kurallarına aykırı olduğu için kısa bir süreliğine forumla irtibatınız kesilmiştir Adam bu resimlere dayanamadı ve iptale bağladı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Yazdığınız Mesajın İçeri Türkçe imla kurallarına aykırı olduğu için kısa bir süreliğine forumla irtibatınız kesilmiştir hayda bu ne ya dokunmatigin kalemyle yaziyodum hep yanlis yazdidaa ben gondere basmadimki Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 hayda bu ne ya dokunmatigin kalemyle yaziyodum hep yanlis yazdidaa ben gondere basmadimki Ya bırak yaaa Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bar's final Eskiseh:r Has Hoyer it ayir Ayr an iatik ayr, distant olmuyer amaz Bars is7J4 1926l to tour Önce mause çift dıhlıyordu, şimdi klavye şaşı bakıyor galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts