Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Saol hocam.. Allah kabul etsin, sana afiyet olsun, annenin de ellerine sağlık olsun kardeşim Eh resimleri de atarsın artık Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Allah kabul etsin, sana afiyet olsun, annenin de ellerine sağlık olsun kardeşim Eh resimleri de atarsın artık Yarın gelir resimler abi... Teşekkürler abim... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Yarın gelir resimler abi... Teşekkürler abim... bekliyorummmmm Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Sevgili kayınvalidem kendi elleri ile yapmış...akşamı iple çekiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Sevgili kayınvalidem kendi elleri ile yapmış...akşamı iple çekiyorum Soğur akşama kadar bunlar Afiyet olsun. Hamurdur çok yeme Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 off süper gözüküyor,cantık bu yav 1 adedini senin yerine yicem Soğur akşama kadar bunlar Afiyet olsun. Hamurdur çok yeme Her türlü ısıtırız biz En fazla 3 tane ya Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 1 adedini senin yerine yicem Her türlü ısıtırız biz afiyet olsun be usta Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 afiyet olsun be usta Saol cahit Buyur beraber olsun diyeceğim de şartlar zor be Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Saol cahit Buyur beraber olsun diyeceğim de şartlar zor be biz ayrı gezegenlerin yiyenleriyiz Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 biz ayrı gezegenlerin yiyenleriyiz Denizimiz bir ama Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 1 adedini senin yerine yicem Her türlü ısıtırız biz En fazla 3 tane ya Evde pişiyor sana mesajla fotoları geliyor ha? Teknolojiye bak, sen de öğlen ona göre yiyorsun,, peh peh peh Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Evde pişiyor sana mesajla fotoları geliyor ha? Teknolojiye bak, sen de öğlen ona göre yiyorsun,, peh peh peh Abi tamamen organize işler bu işler... teknolijinin gözünü seveyim... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Abi tamamen organize işler bu işler... teknolijinin gözünü seveyim... Yakında sesli komutlu pideler çıkmasın O teknolojiye söylüyelimde sesli komutlu vidalar çıkarsınlar o zaman.... Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Yakında sesli komutlu pideler çıkmasın Ben kullanıyorum işte...sende geliştir teknolojiyi Aman allahım diyorum Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 pide budur işte Belli ikişer ikişer alıntılamışsın Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Belli ikişer ikişer alıntılamışsın mause mu bozuk ne anlamadım,hep çift tıklıyo anlamadım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bu pide kasaptan yaptırılıyor. İyi pişirilip kenarları çıtır çıtır hafif sulu ve hafif acılı oluyor. Etler yumuşak olur Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bu pide kasaptan yaptırılıyor. İyi pişirilip kenarları çıtır çıtır hafif sulu ve hafif acılı oluyor. Etler yumuşak olur özel yapım olduğu belli zaten,pidecilerin yaptığı fabrikasyon oldu artık zaten Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bu pide kasaptan yaptırılıyor. İyi pişirilip kenarları çıtır çıtır hafif sulu ve hafif acılı oluyor. Etler yumuşak olur Okurken bile ağzım sulandı yaa.bu nasıl bir yazma kültürüdür arkadaş özel yapım olduğu belli zaten,pidecilerin yaptığı fabrikasyon oldu artık zaten Barış biz en iyisi pideciye gidelim...sana develi cıvıklısı yedireyim ben pide görsün gözlerin... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 özel yapım olduğu belli zaten,pidecilerin yaptığı fabrikasyon oldu artık zaten Bunların kötü yapma şansı yok sağlam müşteri kaybı olur Okulun gurmesiyim. Yemek söyleceğim dediğimde ne diye sormazlar ben ne söylersem onu yerler Bu kasapta söylediğim yemeği kötü yaptığında bilirrr.... Geç getirme şansıda yok Hakan Erken Mevzuyu biliyor :D Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Bunların kötü yapma şansı yok sağlam müşteri kaybı olur Okulun gurmesiyim. Yemek söyleceğim dediğimde ne diye sormazlar ben ne söylersem onu yerler Bu kasapta söylediğim yemeği kötü yaptığında bilirrr.... Geç getirme şansıda yok Hakan Erken Mevzuyu biliyor :D Böyle gurme dostlar başına diyorum o okulda yemek yiyenler çok şanslı Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2013 Paylaş 27 Kasım 2013 Kokar mokar tok tutar dedik ve bunu yedik. Az karışık ızgaramsı.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts