Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Ateş seni çağırıyor... tabelada telefonu var aradım Yorum bağlantısı
Tahir İlter 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Herkes arasın HE'yi bir daha oraya alırsan iş yerine taşlayacağız falan diyelim :D Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Herkes arasın HE'yi bir daha oraya alırsan iş yerine taşlayacağız falan diyelim :D yok ben sipariş verdim,yarım saate gelmezse para yok dedim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 bunun adı hazerfan kebabı Elazığa yolu düşen olursa Otantik Osmanlı lokantası var sadece orası yapıyor, bir gezelim görelim programında izleyip iki gün sonrada gittim yedim böyle bişey yok, tavsiye ederim iki parça eti açıyolar içine kırmızı biber közlenmiş özel kaşar mantar baharat koyup diğer eti üstüne kapatıyorlar zeytinyağlı kekikli sosa batırıp çıkartıyolar sonra bıçakla kesikler açıp üzerinden ızgarada odun ateşinde pişiriyorlar o kaşarlar o çiziklerden dışarı kabarıyor, misss. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 tabelada telefonu var aradım Selamımı söyle yardımcı olur... Herkes arasın HE'yi bir daha oraya alırsan iş yerine taşlayacağız falan diyelim :D Sıkıysa gel...o çardağa seni takat çevirir valla yok ben sipariş verdim,yarım saate gelmezse para yok dedim Tam uyanıksın ya...kadıköye nasıl getirsin Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 bunun adı hazerfan kebabı Elazığa yolu düşen olursa Otantik Osmanlı lokantası var sadece orası yapıyor, bir gezelim görelim programında izleyip iki gün sonrada gittim yedim böyle bişey yok, tavsiye ederim iki parça eti açıyolar içine kırmızı biber közlenmiş özel kaşar mantar baharat koyup diğer eti üstüne kapatıyorlar zeytinyağlı kekikli sosa batırıp çıkartıyolar sonra bıçakla kesikler açıp üzerinden ızgarada odun ateşinde pişiriyorlar o kaşarlar o çiziklerden dışarı kabarıyor, misss. çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 çok güzel duruyor aağızda ve midede de öyle:) Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 bunun adı hazerfan kebabı Elazığa yolu düşen olursa Otantik Osmanlı lokantası var sadece orası yapıyor, bir gezelim görelim programında izleyip iki gün sonrada gittim yedim böyle bişey yok, tavsiye ederim iki parça eti açıyolar içine kırmızı biber közlenmiş özel kaşar mantar baharat koyup diğer eti üstüne kapatıyorlar zeytinyağlı kekikli sosa batırıp çıkartıyolar sonra bıçakla kesikler açıp üzerinden ızgarada odun ateşinde pişiriyorlar o kaşarlar o çiziklerden dışarı kabarıyor, misss. Afiyet olsun Erol. İşte böyle olacak, foruma böyle nimetlerle gelin kardeşim, gözümüz gönlümüz açılsın. Kültürümüz genişlesin. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Buğday risotto eşliğinde dana bonfilecikleri.. En güzel olmasa da en pahalı et yemeklerindendi.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Ellerine sağlık Ata Beyin. Lara Hanımında ayaklarına sağlık. Sizede geçmiş olsun. Yarın annemde yapıcak bize Buyrun gelin hocam Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Yarın annemde yapıcak bize Buyrun gelin hocam Mantımı Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Annemin gelmesine az kaldı. Siz o zaman görün aşure nasıl olurmuş Hodri meydan diyeceğim ama,annelerimizi bu işe karıştırmayalım... hepsinin ellerinden öpüyorum... Mantımı O ştandart olan şey zaten Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 bizimkisi çakma aşure abi benim zevkime yönelik. Hiç bir güç bana kayısı ve incir yediremez O zaman aşure denmez ama O yüzden seni bu kulvardan ayrı tutuyorum Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 (düzenlendi) O zaman aşure denmez ama O yüzden seni bu kulvardan ayrı tutuyorum Herkesin aşüre kültürü farklıdır. Tuzlu aşüre yapan bile vardır. Eskiden kivi, ananas moda olmadan önce konulmazken artık koyanlar bile vardır. Bu sebeple tadı güzel olduktan sonra her aşüre afiyetle mideye indirilir.. Afiyet olsun.. 25 Kasım 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Herkesin aşüre kültürü farklıdır. Tuzlu aşüre yapan bile vardır. Eskiden kivi, ananas moda olmadan önce konulmazken artık koyanlar bile vardır. Bu sebeple tadı güzel olduktan sonra her aşüre afiyetle mideye indirilir.. Afiyet olsun.. Bilindik aşureden başka birşeyi asla yemem Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Bilindik aşureden başka birşeyi asla yemem evde vardı galiba bilindik aşure,akşam yerim bak canım çekti şimdi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Bilindik aşureden başka birşeyi asla yemem İşte onu diyorum. Bilindik aşüre nedir? Öyle birşey varmıdır? Herkes için görecelidir. Benim için nohut, fasülye.. senin için buğday, incir vs.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 evde vardı galiba bilindik aşure,akşam yerim bak canım çekti şimdi Yimeden gelme yarın İşte onu diyorum. Bilindik aşüre nedir? Öyle birşey varmıdır? Herkes için görecelidir. Benim için nohut, fasülye.. senin için buğday, incir vs.. Ştandart işte Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Aşure dediğin şöyle altın sarısı olacak..O olmazsa bile beyaz renkli olacak.Lezzet bariz fark ediyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Yimeden gelme yarın Ştandart işte kaldıysa yeriz ştandartlarını belirle usta Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Tuz bir tutam ilave ediliyor sevaptır diye..Ancak fazla kaçarsa çok kötü oluyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 kaldıysa yeriz ştandartlarını belirle usta Haydi bakalım inşallah kalmıştır Yok yok böyle olmayacak,bunuda resimlememiz lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Mantımı O zaten hazır ve sürekli yenmeye hazır. Ben ki Mantı sevmez biri hala tadını unutamadım Keşke o gün Hakan'ı dinleyiip 3-5 tabak yeseydim Yarın annemde yapıcak bize Buyrun gelin hocam Afiyet olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts