Misafir 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 Yarın kurban bayramını idrak edeck olması ile kavurma yine baştacı olacak. Bu nedenle alt sırada değil ama günün anlam ve önemine binaen ilk sıraya gelip, ilk mesajın okunması önemli:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 14 Ekim 2013 Paylaş 14 Ekim 2013 Lütfen et yemeklerini ayarlı yiyelim.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Lütfen et yemeklerini ayarlı yiyelim.... Hakan Erken Sana diyor. Bir tabak neyine yetmiyor Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 (düzenlendi) Kavurmaağğğ. 15 Ekim 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Sabah kahvaltımdan bir kesit. Bayram namazindan oncemi kestin kurbani gurban Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Bayram namazindan oncemi kestin kurbani gurban Hızıma yetişemezsin Bizim imam sizinki gibi 1 saatte kıldırmadı. Bizimki 20 dakika Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Eğer kestiğinz gün eti yiyorsanız üstünde çorba için dediler dün tvdeki mideniz rahat etsin. Ya hayatımızda ilk defa mı et yiyoruz Sırf showmen oldu millet ya. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Et nasıl marine edilir sorusunu bu forumdan daha iyi cevaplayacak yer düşünemiyorum. Koyun etini nasıl yumuşak ve kokusuz hale getiririz önerileri alalım. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ekim 2013 Paylaş 15 Ekim 2013 Hızıma yetişemezsin Bizim imam sizinki gibi 1 saatte kıldırmadı. Bizimki 20 dakika Bir dahakine sizin camiiye gelicem Ya hayatımızda ilk defa mı et yiyoruz Sırf showmen oldu millet ya.Adami foruma davet edelimde görsün gününü Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2013 Paylaş 16 Ekim 2013 Sabah kahvaltımdan bir kesit. Etin yağlı yerlerini ayıklamamışsın hoca!!! Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Ekim 2013 Paylaş 17 Ekim 2013 Etin yağlı yerlerini ayıklamamışsın hoca!!! 1. Kuzu eti2.eti yağlı yemeyi seviyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Yine bir klasik cuma günü işte tek farki şişler 3 adet oldu Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Et Et Et ... Yahu insanın biryeri şişecek Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Yine bir klasik cuma günü işte tek farki şişler 3 adet oldu Bugün arabayla gelmedim fabrikaya ve en yakın köfteciye araçsız gidilmez burada. Naptın yaf... İyiki bugün tırt birşeyler yoktu yemekte de idare ettik ve iyiki yedikten sonra gördük canları.. Afiyet bal şeker olsun. Olmuşta zaten Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Bugün arabayla gelmedim fabrikaya ve en yakın köfteciye araçsız gidilmez burada. Naptın yaf... İyiki bugün tırt birşeyler yoktu yemekte de idare ettik ve iyiki yedikten sonra gördük canları.. Afiyet bal şeker olsun. Olmuşta zaten Sizler için gurme oldum teşekkürler....çok sağlamdı yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Olmamış. Et'ler yanmış ve kanserojen. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Sizler için gurme oldum teşekkürler....çok sağlamdı yaa Ama her hafta cağ olmuyor. Farklı lezzetleri de burada görmek isteriz. "Mükkemmell, harika, çok güzel çok güzel" diye diye tanıtman lazım. Ayhan Sicimoğlu misali.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Olmamış. Et'ler yanmış ve kanserojen. Usta kameralara poz vercem diye yakmış etleri Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 Olmamış. Et'ler yanmış ve kanserojen. Whatsapp kayıtların elimde...orda böyle yazmıyor ama...aynılarını yazayım mı buraya... Ama her hafta cağ olmuyor. Farklı lezzetleri de burada görmek isteriz. "Mükkemmell, harika, çok güzel çok güzel" diye diye tanıtman lazım. Ayhan Sicimoğlu misali.. Şuan staj dönemindeyim idare edin yahu Usta kameralara poz vercem diye yakmış etleri Ntv'den geliyorum dedim...heyecan yaptı pef buda birşeymi Görelim hareketi o halde Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2013 Paylaş 8 Kasım 2013 bunun allanıp,pullanıp yemek olarak önüne geldiğini düşün Yorum bağlantısı
Recommended Posts