Cüneyt Kılbüker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Merhaba arkadaslar aracımda krank yağ keçesinde terleme seklinde yağ kaçagı var. Ustaya gösterdiğimde abi senin aracın otomatik hiç elletme sıkıntı yok yağ eksiltmesi yok demişlerdi.. Ancak haftaya Tüv muayenem var acaba sıkıntı cıkartırlar mı?? Gitmeden arabanın altını yıkatsam filan diyorum fikriniz nedir?? Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 tüv de sıkıntı olur mu bilmiyorum ama kendi aracımdan biliyorum keçe yağı çektikçe bozulacak ve yavaş yavaş damlatma yapmaya başlayıp yağ eksiltecek yaz sonu benim de aynı şekildeydi şuan park ettiğim yerde sürekli leke yapıyor yağ eksiltmede cabası Yorum bağlantısı
Cüneyt Kılbüker 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Cüneyt Kılbüker yazdı: Merhaba arkadaslar aracımda krank yağ keçesinde terleme seklinde yağ kaçagı var. Ustaya gösterdiğimde abi senin aracın otomatik hiç elletme sıkıntı yok yağ eksiltmesi yok demişlerdi.. Ancak haftaya Tüv muayenem var acaba sıkıntı cıkartırlar mı?? Gitmeden arabanın altını yıkatsam filan diyorum fikriniz nedir?? Arkadaslar arac hafif kusurlu olarak muayeneden geçti... ama bi ara su terleme işinide çözmem lazım Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Cüneyt Kılbüker yazdı: Arkadaslar arac hafif kusurlu olarak muayeneden geçti... ama bi ara su terleme işinide çözmem lazım Keçe ucuzdur fakat işçiliği tuzludur,triger de sökülüyor, dolayısıyla triger değişimi ile yapılırsa bedavaya gelebilir Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Abdurrahman Balaban yazdı: Keçe ucuzdur fakat işçiliği tuzludur,triger de sökülüyor, dolayısıyla triger değişimi ile yapılırsa bedavaya gelebilir. Hatam varsa affola ama bildiğim kadarıyla ve yanlış hatırlamıyorsam trigerlik durum olmayacak bende baktırdığımda şanzuman söküleceği haliyle yağınında boşalacağı söyledi usta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 arka keçe ise triger tarafı değil 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Burak Kuşçu yazdı: . Hatam varsa affola ama bildiğim kadarıyla ve yanlış hatırlamıyorsam trigerlik durum olmayacak bende baktırdığımda şanzuman söküleceği haliyle yağınında boşalacağı söyledi usta Kaçak v kayışı ve karter tarafında ise triger sökülüyor,şanzuman tarafında da keçe var 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Çağlar Bayur yazdı: arka keçe ise triger tarafı değil abi bu işlem için 200 tl işçilik istemişlerdi şanzıman sökülecek demişti o sıra fazla geldiği için yaptırmadım önümüzdeki haftalarda yapılacak sizce fiyat normal mi bana çok uçuk gelmişti Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Şanzuman -baskı balata konu olunca işçilik 150 den başlar 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Abdurrahman Balaban yazdı: Şanzuman -baskı balata konu olunca işçilik 150 den başlar normal para o zaman abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 2.el rakamları gibi, hiçbir şey olduğu yerde durmuyor ki? Yorum bağlantısı
ünsal Ulaş Dağlı 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Tüv aracın trafıkte tehlıke arz edecek hallerini bizlere soyler ıster motor ıyı olsun ıster kotu olsun muayene yapan adam arabanın yag kacagını denetleyecek kadar yetkı aşamamıstır Yorum bağlantısı
Recommended Posts