Eda Tekin 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 merhaba arkadaşlar. 2011 model 1.4 titanium x fiesta aldım. 1 hafta oldu alalı hala donanım olarak nelerin olduğu konusunda sıkıntı yaşıyorum. şu an bildiğim extraları yan aynaların otomatik kapanması ambiyans aydınlatlatma, otomatik far ve park sensörü. bunun dışında aracımda ne gibi özellikler var? mesela kaç tane hava yastığı var soğutmalı torpido, abs,esp ,yağmur sensörü, alarm var mı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Eda Tekin 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 ford.com da 2011 le ilgili pek bir şey bulamamıştım.ama bu broşür iyi oldu. çok teşekkür ediyorum Nahit bey Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 (düzenlendi) Esp yok.4 hava yastığı mevcut (Şöför,Yolcu,Yan). Abs ve EBD mevcut. Sogutmalı torpido yok. otomatik Kararan dikiz aynası var Hız sabitleyicisi var dijital klima var far yağmur sensörleri mevcut Bu arada aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. 22 Mayıs 2014 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Aracınız hayırlı olsun. Kitapcikta da detayli bilgilere ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Eda Tekin 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 esp olmaması canımı sıktı biraz detaylı incelemeden almış bulundum. herkese çok çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Esp yok.4 hava yastığı mevcut (Şöför,Yolcu,Yan). Abs ve EBD mevcut. Sogutmalı torpido yok. otomatik Kararan dikiz aynası var Hız sabitleyicisi var dijital klima var far yağmur sensörleri mevcut Bu arada aracınız hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Samet bey şayet güvenlik paketi yoksa 2 tane hava yastığı var. Yan hava yastıkları ve diz hava yastığı GP ile geliyor. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 esp olmaması canımı sıktı biraz detaylı incelemeden almış bulundum. herkese çok çok teşekkür ederim Öncelikle aracınız hayırlı olsun Eda Hanım, ESP olmaması canınızı sıktığını yazmışsınız merak ettim acaba çok mu sert araç kullanıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Eda Tekin 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 serdal bey öncelikle teşekkür ediyorum. ne kadar doğru bilmiyorum ama fiesta kullanıcılarının yorumlarına dayanarak söylüyorum esp olmadığı zaman virajlarda çok kayma yaptığını duydum. tabi deneyip görmek lazım. karşılaştırılması doğru değil biliyorum daha önce peugeot 206 kullanıcısıydım virajlara çok sert girmesem bile savrulma yapıyordu ve beni her zaman tedirgin etmiştir bu durum. henüz şehir dışı kullanma imkanım olmadı deneyince göreceğim ama aracı genelde sakin kullanıyorum. Samet bey şayet güvenlik paketi yoksa 2 tane hava yastığı var. Yan hava yastıkları ve diz hava yastığı GP ile geliyor. sanırım dediğiniz doğru airbag yazısını çok aradım yanlarda ve diz kısmında sadece önlerde yazıyor Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Güle güle kullanın yol tutuşu ve viraj performansı iyidir. İçi de ferahtır. Beni frenleri soğuttu Fiesta'dan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 pug206 ile fiesta.... karşılaştırmaya bile gerek yok, esp li 206 yerine 91 fiestaya binerim daha iyi. Sadece lastik hava basıncınız doğru olsun yeterli 2 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Yol tutuş konusunda endişeniz olmasın. Kapı içinde yazan hava basınclarina dikkat edin yeterli. Tabi esp olsa cok daha iyi olurdu ama gayet tatminkar merak etmeyin Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Gp var bende fakat esp olup olmadigini nasil anlayacagiz 2012 xplus bendeki Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Şoför tarafında benim araçta da airbag yazıyor ama araç trend yoktur diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Hoşgeldiniz, doğru yerdesiniz... Aracınız da hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde, kazasız belasız ve cezasız kullanmanız dileğiyle... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Gp var bende fakat esp olup olmadigini nasil anlayacagiz 2012 xplus bendeki 2012 model titanyum x plus + güvenlik paketiyse ESP var. GP paketi olup olmadığın anlamak için "Sürücü ve ön yolcu perde hava yastıklarına " bakmanız gerek. Çünkü perde hava yastığı sadece GP ile var. Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Evet oyle ama koltuklarda ve diz tarafinda ekstra airbag var orta direk ustlerinde yok sanirim 2013 ten sonraki yeni kasalarda var oralarda Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 serdal bey öncelikle teşekkür ediyorum. ne kadar doğru bilmiyorum ama fiesta kullanıcılarının yorumlarına dayanarak söylüyorum esp olmadığı zaman virajlarda çok kayma yaptığını duydum. tabi deneyip görmek lazım. karşılaştırılması doğru değil biliyorum daha önce peugeot 206 kullanıcısıydım virajlara çok sert girmesem bile savrulma yapıyordu ve beni her zaman tedirgin etmiştir bu durum. henüz şehir dışı kullanma imkanım olmadı deneyince göreceğim ama aracı genelde sakin kullanıyorum. sanırım dediğiniz doğru airbag yazısını çok aradım yanlarda ve diz kısmında sadece önlerde yazıyor Lastikler iyi olsun yeterli... #antiesp# 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Yağmur sensörü silecek kolu bir tık yukarıda durduğunda devrede oluyor, yazıldı mı bilmiyorum... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 Evet oyle ama koltuklarda ve diz tarafinda ekstra airbag var orta direk ustlerinde yok sanirim 2013 ten sonraki yeni kasalarda var oralarda X plus paketle birlikte Sürücü ve yolcu yan hava yastığı + diz hava yastığı geliyor. Perde hava yastığı yoksa GP yok demek ki. Sanırım sizin aracınızla benimki aynı. Bende 2012 de almıştım. GP siz ancak Xplus paketli. Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 23 Mayıs 2014 Paylaş 23 Mayıs 2014 X plus paketle birlikte Sürücü ve yolcu yan hava yastığı + diz hava yastığı geliyor. Perde hava yastığı yoksa GP yok demek ki. Sanırım sizin aracınızla benimki aynı. Bende 2012 de almıştım. GP siz ancak Xplus paketli. Ama brosurde gp paketi kapsaminda perde hava yastigi yok simdi baktim surucu diz yolcu ve yan hava hastigi yaziyor esp de tikli durumda allah allah anlamadim ama Yorum bağlantısı
Mehmet Özkaya 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Ama brosurde gp paketi kapsaminda perde hava yastigi yok simdi baktim surucu diz yolcu ve yan hava hastigi yaziyor esp de tikli durumda allah allah anlamadim ama Sanırım siz 2011 model yılı için olan broşüre bakıyorsunuz. Benim elimde 2012 için olan var. O da şu şekilde. Yorum bağlantısı
Hakan Uzun 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Sanırım siz 2011 model yılı için olan broşüre bakıyorsunuz. Benim elimde 2012 için olan var. O da şu şekilde. vay be yıkıldım:)::) hocam onu bana mail atarmısınız hknzn@msn.com Yorum bağlantısı
Mete Bertizlioğlu 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Eda hanım aşağıdaki pdf dosya linkindeki broşürden aracınızın tüm versiyonlarına ait donanım listesini görebilirsiniz. Aramıza hoş geldiniz. http://www.baseroto.com.tr/brosurler/fiesta.pdf burda 2012 fıesta tıtanyum ıcın olanı yok nıhat bey.acaba bunun ıcınde bıldıgınız bı kaynak var mı ? Yorum bağlantısı
zafer uçar 26 Mayıs 2014 Paylaş 26 Mayıs 2014 Merhabalar, Bugün 2010 Fiesta 1.4 titanium aldım, aracın özelliklerinden yola çıkarak x paket olduğunu düşünüyordum fakat birkaç özelliği göremedim, benim bildiğim paket seçimlerinde içerik standart olur, x pakette elektrikli katlanır aynalar, hız sabitleme, otomatik kararan iç dikiz aynası,4 cam elektik vs. Benim araçta eksik gördüğüm 2 adet durum söz konusu yağmur sensörü ve elektrikli katlanır aynalar. Bunların dışında x paketteki herşey mevcut, bu işte bir gariplik olabilirmi acaba ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim İyi Akşamlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts