Kubilay Evis 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Araç budur. Bir kız arkadaşım kendisi için bulmuş ilgilenmemi rica etti. Ancak Citroen'in hakkında az bir bilgim var, C1 ile ilgili ise hiç bir bilgim yok... Bu aracın da dizeli çok yokmuş ancak bu motor ile bizim dizel Fiestaların motoru aynı sanırım; PSA olmasından ötürü... Düşündüğümde bayanları üzmeyecek kibar ve pratik bir araç. Model, kilometre ve fiyat olarakta mantıklı geldi. Daha net bilgisi olan abilerim/kardeşlerimden yorum bekliyorum. Aracı yakın zamanda görüp, değerlendirmeye gideceğim. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 otomatik vitesli benzinlisinin, 3 yetişkinle yokuşta ruhunu teslim edecek gibi olduğunu biliyorum ama dizelde sıkıntı olmaz tabi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 1.4hdi, bu kasa gibi hafif bir araçla uçar. Sorunsuz PSA motoru. Bozulacak çok bi parçası da yok aletin. 1.0 benzinliler gerçekten bayılıyor yolda. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 otomatik vitesli benzinlisinin, 3 yetişkinle yokuşta ruhunu teslim edecek gibi olduğunu biliyorum ama dizelde sıkıntı olmaz tabi. 1.4hdi, bu kasa gibi hafif bir araçla uçar. Sorunsuz PSA motoru. Bozulacak çok bi parçası da yok aletin. 1.0 benzinliler gerçekten bayılıyor yolda. Öyleyse bakılabilir. Bakalım yol tutuşu nasıl bence uçan teneke olacak gibi de bayan kullanıcı da ne olur bilemiyorum Bilgi için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Aynı fiestada fiestada alınabilir bence aynı kilometrelerde 2005 2006 falan. fakat kilometrelerinde çok sıkıntı çıkıyo iyi bilinen bir ustaya baktırmak lazım. kasası hiç sağlam değil yol tutuşu bitik. kasa çok hafif araba uçuyor yakıtıda bence iyi sayılır bundan kullanmıştım zamanında.şehir içi için bence gayet standartlar içinde bir araba. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Aynı fiestada fiestada alınabilir bence aynı kilometrelerde 2005 2006 falan. fakat kilometrelerinde çok sıkıntı çıkıyo iyi bilinen bir ustaya baktırmak lazım. kasası hiç sağlam değil yol tutuşu bitik. kasa çok hafif araba uçuyor yakıtıda bence iyi sayılır bundan kullanmıştım zamanında.şehir içi için bence gayet standartlar içinde bir araba. Haftaya gidip bakacağım arkadaşla. Benden geçerse, ustaya baktıracağım. Arkadaşım kullanımında zorluk yaşamazsa aracı almaya niyetlendik bakalım. Bana zaten biri, 20bin TL altı fiyata araba diyince; Fiesta diye atlıyorum da kimse beni anlamıyor Yorum bağlantısı
Ekin Güney 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Haftaya gidip bakacağım arkadaşla. Benden geçerse, ustaya baktıracağım. Arkadaşım kullanımında zorluk yaşamazsa aracı almaya niyetlendik bakalım. Bana zaten biri, 20bin TL altı fiyata araba diyince; Fiesta diye atlıyorum da kimse beni anlamıyor kullanımında sıkıntı yok o kadarki aracın burnunu soktuğun yerde park yapıyor arkası yok zaten iç aksam olarak çok kalitesiz gelmişti bana motor olarak sıkıntısı yoksa ve baskı balata değişmediyse kesinlikle baskı balatayıda kontrol edin zaten 1.vites kalkışlarında anlarsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 küçük araç o kadar almayın bence. tehlikeli. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Bagaj sıfır bunlarda. Mahallenin gençleri tesisat bile koymakta zorlanmıştı zamanında Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Baldızımda vardı aynısından bayağı kullanma fırsatım olmuştu. İyi diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 küçük araç o kadar almayın bence. tehlikeli. hocam bayan kullanıcı için mantıklı diye şehiriçinde özellikle İstanbul trafiğinde mantıklı olabileceğini düşündüğü için bu tercihi kullanmış. Sizin önermemenizin nedenlerini detaylı olarak öğrenebilir miyim? Bagaj sıfır bunlarda. Mahallenin gençleri tesisat bile koymakta zorlanmıştı zamanında Kullanıcı bayan olacağı için tesisatla pek işi olmayacak hatta bagaj kapağıyla bile pek işinin olacağını sanmıyorum abi Baldızımda vardı aynısından bayağı kullanma fırsatım olmuştu. İyi diye düşünüyorum. Fiesta motorlu olduğu için benimde içim ısındı aslında yoksa işim olmaz bu naylonla abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts