Tahir İlter 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Senin buralara yolun düşmez mi abi ? Gel de gerçek Isparta gülü vereyim sana,gül kokusu ile uyanmak nasıl bir duygu iliklerine kadar hisset Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Arada üflüyeceksin onlara... Üflemeye gerek yok, arada bir yel geliyor misler gibi.... Senin buralara yolun düşmez mi abi ? Gel de gerçek Isparta gülü vereyim sana,gül kokusu ile uyanmak nasıl bir duygu iliklerine kadar hisset Balkonda anca bu kadar Tahir, zamanında bahçeli evimizde vardı, sizin oradan 20 tane fide getirmişti bir dostum, ne güllerdi beeeee... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Üflemeye gerek yok, arada bir yel geliyor misler gibi.... Sinek böcek konmasın diye abi. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Üflemeye gerek yok, arada bir yel geliyor misler gibi.... Balkonda anca bu kadar Tahir, zamanında bahçeli evimizde vardı, sizin oradan 20 tane fide getirmişti bir dostum, ne güllerdi beeeee... Yakında burada da sadece balkonlarda olacak galiba... Her yer bina yığını olmaya başladı. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Yakında burada da sadece balkonlarda olacak galiba... Her yer bina yığını olmaya başladı. Camların önüne koyulanlara karşıyım ama,geçen bir adam geçti sokaktan,peşine saksı düştü aşağı paramparça... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Camların önüne koyulanlara karşıyım ama,geçen bir adam geçti sokaktan,peşine saksı düştü aşağı paramparça... Ona ben de karşıyım, bir de insan değer verdiği bir şeyi öyle aşağı düşebilecek şekilde koyar mı? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ona ben de karşıyım, bir de insan değer verdiği bir şeyi öyle aşağı düşebilecek şekilde koyar mı? Kesinlikle abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2014 Paylaş 8 Haziran 2014 Nasılda güzel kokarlar şimdi Ertan abi... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 benim orkide epey coştu.. 2 daldan 3-5 çiçek daha açacak. Bugün bir çekeyim fotoğraflarını. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) Resimlerde ilginç bir detay yakaladım. O resmi buraya yüklememişim, şimdi yüklüyorum. G2 uçan bal arısını bile çekmiş 9 Haziran 2014 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Resimlerde ilginç bir detay yakaladım. O resmi buraya yüklememişim, şimdi yüklüyorum. G2 uçan bal arısını bile çekmiş Ertan bu bahçe senin mi, yoksa çiçekçiye gidip foto mu çektin? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) Ertan bu bahçe senin mi, yoksa çiçekçiye gidip foto mu çektin? Beni geriden takip ediyon ehtiyar.... benim haftasonum evimin bahçesinde geçer, yeri gelir 24 saatlik gün yetmez 9 Haziran 2014 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Beni geriden takip ediyon ehtiyar.... benim haftasonum evimin bahçesinde geçer, yeri gelir 24 saatlik gün yetmez Hmmmm, elin niye mor. Ayrıca sulama sistemi de görüyorum. Kaçak köy fırını, kaçak artezyen, kaçak bahçe...bir de fortum var Seni şikâaaat edecem. Salon ve balkon çiçekleri konusuna "hıyar" fotosu yüklemiş Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) Hmmmm, elin niye mor. Ayrıca sulama sistemi de görüyorum. Kaçak köy fırını, kaçak artezyen, kaçak bahçe...bir de fortum var Seni şikâaaat edecem. Salon ve balkon çiçekleri konusuna "hıyar" fotosu yüklemiş onun da çiçeği var hem de burnunda Gözlüklerin değişmesi zamanı gelmiş. Eldiveni farkedemiyon ehtiyar 9 Haziran 2014 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 onun da çiçeği var hem de burnunda Gözlüklerin değişmesi zamanı gelmiş. Eldiveni farkedemiyon ehtiyar Eldiveni fark ettim de, o nimete eldivenle dokanmaya kıyamazsın diye düşünmüştüm. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Taze taze orkide fotoğrafları yükledim. Yaprakları pek iyi durumda değil gibi ama bilemiyorum.. yaklaşık 10 aydır bizde bu çiçek.. 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Eldiveni fark ettim de, o nimete eldivenle dokanmaya kıyamazsın diye düşünmüştüm.Mecbur abi. Dibindeki otları temizlemek lazim. Eldivensiz sikinti oluyor... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 (düzenlendi) Taze taze orkide fotoğrafları yükledim. Yaprakları pek iyi durumda değil gibi ama bilemiyorum.. yaklaşık 10 aydır bizde bu çiçek.. Yapraklar kötü değil. Hemen, hiç vakit kaybetmeden dıştaki saksının dibine 3-4 cm. yükseklikte çakıl taşı koyuyorsun ve bu taşların yüzeyine kadar su dolduruyorsun. Orkideyi de suyla temas etmeyecek şekilde öylece koyuyorsun. 9 Haziran 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 Orkide coştu gider.... Yeni aldığım Yasemin; Gardenya; Yorum bağlantısı
Misafir 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah... O mangal kokuları arasında çoşmuş mübarek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Orkide coştu gider.... Maşallah, bayıldım buna.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Çiçeklerin güzelmiş de, bir de fotoğraf çekebilseydin... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts