Mehmet Göktürk 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Ne konuşuyorsunuz telsizde? Modülasyon raporu mu? Etkinlik kanalımız var akıllı telefonu olanlar yükleyebilir: http://www.zello.com/otoclubturkiye Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Mayıs 2018 Paylaş 21 Mayıs 2018 Ne konuşuyorsunuz telsizde? Modülasyon raporu mu? Etkinlik kanalımız var akıllı telefonu olanlar yükleyebilir: http://www.zello.com/otoclubturkiye Hocam valla havadan sudan. [emoji846] Kampta iken veya doğaya çıktığımda daha çok işime yarıyor. Malum, gsm hatları arazide iptal. Şehirde ne konuştuğumuz ikinci planda. Aracında yada elinde telsiz olan bir amatör telsizci, bu camiadan insanlarla elbetteki whatsapp dan değil telsiz ile konuşuyor. Ayrıca, bence önemli olan muhabere kabiliyetini canlı tutmak. Kötü günlere hazır olmak önemli. Daha profesyonel arkadaşlar uluslararası QSO yapıyorlar. Onların cihazları malum, kapasiteli cihazlar. Bu ilginç bir hastalık / tutku.. Daha bu seviyede değilim. TA2UAP, 73. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 (düzenlendi) Telsiz önemli . Catalcada bile çekmiyor telefon bazı yerlerde ofroadculara kesin lazm bi alet 22 Mayıs 2018 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 22 Mayıs 2018 Paylaş 22 Mayıs 2018 @Aydın Akdeniz konu sahibi, nerelerdesiniz Aydın bey? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Fotoğrafı açamadım. Hangi marka model? Bu aralar bende değiştirmeye niyetlendim ama sıfır alamayabilirim [emoji4] Tapatalktan yüklediğim foto nedense tapatalkta gözükmüyor ama web görünümünde gözüküyor.Yaesu, FT1D orijinal Japon.Bütçeniz nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 ZELLO kanalımız var bi kullanmıyonuz. Cumartesi iftar süresince duyurulur kullanınız. Deli gibi konuşuluyor, yeni versiyonu pil de bitirmiyor buyrun: https://zello.com/otoclubturkiye Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 2 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kimse yok orada cumartesi zorla herkesi sokacağım. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 cumartesi zorla herkesi sokacağım.Hocam uygulama kurulu, cumartesi iftar saati dinlemede olacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 3 dakika önce, Emin Önal yazdı: Geldim Daha iftara çok var , erken gelmişsin yahu🤪 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 8 dakika önce, Emin Önal yazdı: Yerimizi alalım Yakınlarda bize de yer tut bari😎 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Bu program nedir özetle bahsedebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Şimdi, Köksal Yılmaz yazdı: Bu program nedir özetle bahsedebilir misiniz? Telsiz gibi özellikle araçtan araca bir grup içinde bas konuş ile konuşmak için. Ayrıca resim atabilir. Ve konuşmaları geçmiş konuşmaları saklar kaçırdıklarınızı dinleyebilirsiniz. araçtan araca çok kalite görüşme sağlıyor. Özellikle bluetooth ile bağlayınca dinle gitsin. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Haziran 2018 Paylaş 7 Haziran 2018 Telsiz gibi özellikle araçtan araca bir grup içinde bas konuş ile konuşmak için. Ayrıca resim atabilir. Ve konuşmaları geçmiş konuşmaları saklar kaçırdıklarınızı dinleyebilirsiniz. araçtan araca çok kalite görüşme sağlıyor. Özellikle bluetooth ile bağlayınca dinle gitsin.Programı kurdum cumartesi birlikte kurcalarız hocam inceliklerini gösterirsiniz Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 8 Haziran 2018 Paylaş 8 Haziran 2018 10 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Programı kurdum cumartesi birlikte kurcalarız hocam inceliklerini gösterirsiniz otoclubturkiye grubunu eklediniz mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Haziran 2018 Paylaş 8 Haziran 2018 27 dakika önce, Aydın Perçem yazdı: otoclubturkiye grubunu eklediniz mi? Abi sadece programı indirdim, henüz üye olmadım, akşama kurcalayayım biraz. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 12 Haziran 2018 Paylaş 12 Haziran 2018 Abi çok para ayıramadım işin doğrusu [emoji4] Bir ara arkadaştan yaesu vx 3r alacaktım. Rakamda anlaşamadık. Sonra vazgeçtim. Parayı jipe harcadım. Eskisi gibi 500-600 lere adam akıllı yaesu bulmak çok zor. https://www.facebook.com/groups/ikincielcihazekipmanbitpazari/permalink/10155616493548193/?sale_post_id=10155616493548193 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 10 Ağustos 2019 Paylaş 10 Ağustos 2019 (düzenlendi) Bekleyenler için yeni sınav tarihi; 27 Ekim 2019 Pazar 2019 yılı ikinci dönem amatör telsizcilik sınavı hakkında bilgi için tıklayınız. Soru bankası ; http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/userfiles/file/AmatorTelsiz/sorubankasi.rar Bilgi almak isteyen arkadaşlar, yardımcı olurum. Sorular hep soru bankasından çıkıyor. Teknik bölümleri bitirenler 25 puan cepte giriyor. Yani kolay bir sınav. TA2UAP (Tango Alfa İki Yuniform Alfa Papa) 73.. 10 Ağustos 2019 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ağustos 2019 Paylaş 11 Ağustos 2019 Aktif olarak nerede kullanıyorsun telsizi. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 11 Ağustos 2019 Paylaş 11 Ağustos 2019 Aktif olarak nerede kullanıyorsun telsizi. Asıl amaç telefonun çekmediği (ki gittiğim yerlerde genelde çekmiyor) outdoor etkinliklerinde ve şehiriçi diğer telsizci arkadaşlarla haberleşmek ve amatör telsizcilik antrenmanı yapmak için..Örneğin ;1- Arazide araçtan-araca, amatör frekanslarda simpleks (cihazdan cihaza)haberleşiyoruz.2-Acil durumlarda veya bizden uzak (5-10km) olan arkadaşlarla röle (ana alıcı-verici) üzerinden haberleşiyoruz. Amatör kurallara ve kitabına uygun olarak..TA2UAP,73... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Aydın Perçem yazdı: Hortlatalım.. İşi ileri götürüyoruz.. GPS Lİ, APRS li 2 band analog / digital el cihazım var artık.. TA2UAP, 73. Evet ne cihaz ile başlayalım, Boafeng ile başlayıp daha sonra mı aklımızı APRS ile kurcalayalım TA1SAM, 73 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Ooo,TA2UAP, TA1SAM, (sierra, alfa, mike)Bölgemizden bölgenize selamlar sevgiler.. Hayırlı olsun, tebrik ederim, bol QSO lar dilerim, QRM iniz az sinyal seviyeniz yüksek olsun.. [emoji3][emoji3][emoji3] APRS şart değil. Direkt herhangi bir Yaesu derim. Baofeng sorunlu.. Bol bol dinleyin, belli kuralları öğrendikten sonra konuşmaktan çekinmeyin.. TA2UAP,73. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 14 Kasım 2019 Paylaş 14 Kasım 2019 Aydın Perçem yazdı: Ooo, TA2UAP, TA1SAM, (sierra, alfa, mike) Bölgemizden bölgenize selamlar sevgiler.. Hayırlı olsun, tebrik ederim, bol QSO lar dilerim, QRM iniz az sinyal seviyeniz yüksek olsun.. APRS şart değil. Direkt herhangi bir Yaesu derim. Baofeng sorunlu.. Bol bol dinleyin, belli kuralları öğrendikten sonra konuşmaktan çekinmeyin.. TA2UAP, 73. Aynen, uygun bir vakit telsizde bakacağım. Bir müddet dinlerim alışmak için. Sınavı 94 ile geçtik ama mandal basmadık daha 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts