Cem Işık 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Bende de bi telsiz var mustafanın eklediği fotodakine benzer,çok teferruatlı bi mevzu yahu,daha cızırtı bile yakalayamadım bırak konuşmayı. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Haziran 2016 Paylaş 2 Haziran 2016 Bizim işyerinde çok eskiden kalma Jotrön'ler var. Pilotlarla muhaberede sorun yaşarsak oradan konuşuyoruz. Jotrön kullanan var mı peki? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 (düzenlendi) yeni telsizim 28 Ocak 2017 tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 yeni telsizim Aydın Hayırlı olsun detaylı bilgi rica edebilirmiyim.[emoji6] Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 4 dakika önce, Erol Eser yazdı: Aydın Hayırlı olsun detaylı bilgi rica edebilirmiyim.[emoji6] abi @Kemal Öremiş ile takas ettik . bi kaç gün oldu UHF band . çekimi güzel. ilk aldığımdan bir kaç kat iyi. kullandıkça detaylı yazarım. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 abi [mention=69592]Kemal Öremiş[/mention] ile takas ettik . bi kaç gün oldu UHF band . çekimi güzel. ilk aldığımdan bir kaç kat iyi. kullandıkça detaylı yazarım.Şu zamana kadar Max mesafe neydi tahmini? Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 (düzenlendi) Aydın ben de belge sınavını bekliyorum. Telsiz favorim ; diğer belgeli arkadaşlarımın kullandığı Baofenf UV-5R. Çin 'den 25-30 dolara geliyor.. 28 Ocak 2017 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi imla Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 7 dakika önce, Erol Eser yazdı: Şu zamana kadar Max mesafe neydi tahmini? 40 km den dinleme yapıyorum. yarın denerim. 1 dakika önce, Aydın Perçem yazdı: Aydın ben de belge sınavını bekliyorum. Telsiz favorim diğer belgeli arkadaşlarımın kullandığı Baofenf UV-5R. Çinden 25-30 dolara geliyor.. yaramaz abi. ilk telsizimdi. resimdede var. uhf-vhf olduğu için çabuk saçmalıyor. şuanki olan sadece uhf. çok güzel. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 (düzenlendi) Valla Aydın, bana öneren arkadaşların rölesi var, o kadar diyeyim. Belki de fiyat / performans olayıdır bizimkisi.. 28 Ocak 2017 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 12 dakika önce, Aydın Perçem yazdı: Aydın ben de belge sınavını bekliyorum. Telsiz favorim diğer belgeli arkadaşlarımın kullandığı Baofenf UV-5R. Çinden 25-30 dolara geliyor.. soruları buldunmu abi. her dönem aynı sorular çıkıyor. A alman iyi olur abi. birde burdaoldu sınav derneğe bağış ve dilekçe verdim. istediğin çağrı kodlarını yazıyorsun müsaitse onu veriyor. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 1 dakika önce, Aydın Akdeniz yazdı: soruları buldunmu abi. her dönem aynı sorular çıkıyor. A alman iyi olur abi. birde burdaoldu sınav derneğe bağış ve dilekçe verdim. istediğin çağrı kodlarını yazıyorsun müsaitse onu veriyor. istediğin kodu alabildin mi? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 Şimdi, Aydın Perçem yazdı: Valla Aydın, bana öneren arkadaşların rölesi var, o kadar diyeyim. bu telsiz röleyi çekmezse çöp . telsizin en amatör hali abi. ben sadece dinleme yapıyordum . ilk başta iyiydi. sonra çarşının ortasında bile çekmemeye başladı telsiz çekmezse radyo dinlersin artık TB6AAA istedim TB6DAA bu geldi. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Merak etme, denenmiştir. Röle de çekiyor, p.... telsizi de Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 2 dakika önce, Aydın Perçem yazdı: Merak etme, denenmiştir. Röle de çekiyor, p.... telsizi de sen bilin abi röle sayesinde Türkiye çevrimlerini falanda dinliyordum cuma akşamları. sonra sonra iyice gitti. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Soruları diyordun. Elinde varsa mailler misin. internette var, fakat sınava giren birinden almak iyi olacka. Bu arada kıyı emniyette kayıt linki halaa de-aktif.. Nisanda diye biliyorum sınav.. Ne zaman aktif olacak bu link? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Ocak 2017 Yazar Paylaş 28 Ocak 2017 1 dakika önce, Aydın Perçem yazdı: Soruları diyordun. Elinde varsa mailler misin. internette var, fakat sınava giren birinden almak iyi olacka. Bu arada kıyı emniyette kayıt linki halaa de-aktif.. Nisanda diye biliyorum sınav.. Ne zaman aktif olacak bu link? sınavı durdurdular bir süre (ohal) yakınlarda olacağı meçhul basılmış halde 300 soru örneği bulmuştum. hatta dernekte verdi bunlardan seçiliyor diye. hatırladığım kadarını yazarım. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 (düzenlendi) On 17.05.2014 at 12:00, Hakan Erken yazdı: Hiç orjinal gibi değildi ama.. 29 Ocak 2017 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Öremiş 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Aydın sendeki cihaz vhf band Cihaz rx ve tx olarak sadece vhf kullandığı için anten sargısında aralıgı çok geniş göndermede 5 waat çıkış var ve sadece vhf olduğu için alma ve göndermede el cihazlarının içinde iyi olanlardan sayılır 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Ocak 2017 Yazar Paylaş 29 Ocak 2017 11 dakika önce, Kemal Öremiş yazdı: Aydın sendeki cihaz vhf band Cihaz rx ve tx olarak sadece vhf kullandığı için anten sargısında aralıgı çok geniş göndermede 5 waat çıkış var ve sadece vhf olduğu için alma ve göndermede el cihazlarının içinde iyi olanlardan sayılır vhf imiş ben kullanıcıyım. nasıl olduğu değil bana ne verdiğine bakıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Bu boafng miydi neydi baya niyetlendim avda kullanmak için telefon çekmiyor çoğu yerde ama biraz erteledim aydın sayesinde bişiler kapalım bari takipteyim Yorum bağlantısı
Selim Kaya 14 Mayıs 2017 Paylaş 14 Mayıs 2017 Bugün yapılan sınava giren arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Bir heves biz de denedik şansımızı. Umarım B sınıfını almaya hak kazanırım. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2017 37 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Bugün yapılan sınava giren arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Bir heves biz de denedik şansımızı. Umarım B sınıfını almaya hak kazanırım. sorulara önceden baktıysan geçersin abi mantık soruları çoğu 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 14 Mayıs 2017 Paylaş 14 Mayıs 2017 28 dakika önce, Aydın Akdeniz yazdı: sorulara önceden baktıysan geçersin abi mantık soruları çoğu Yaklaşık 2 ay önce çıktılarını almıştım. Dün akşam bakabildim. Teknik kısım bilgi istiyor haliyle. Destekli sallamaya çalıştım. 2-3 tanesini hatırlayabildim. Diğer bölümler daha güzel geçti. Bir kaç tane hatırlayamadığım oldu. Hayırlısı artık. Sonuçları bekliyoruz. Sonrası güzel bir cihaz bulmak olacak. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2017 2 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Yaklaşık 2 ay önce çıktılarını almıştım. Dün akşam bakabildim. Teknik kısım bilgi istiyor haliyle. Destekli sallamaya çalıştım. 2-3 tanesini hatırlayabildim. Diğer bölümler daha güzel geçti. Bir kaç tane hatırlayamadığım oldu. Hayırlısı artık. Sonuçları bekliyoruz. Sonrası güzel bir cihaz bulmak olacak. telefon kullanmıştık sınavda Yorum bağlantısı
Recommended Posts