Gökhan Çoşkun 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 http://tikclick.com/2014/05/volvo-yine-yapmis-reklamini/ bu nasıl olmuş öyle ? gerçekten Tırlar bu kadar kuvvetli bi fren sisemine sahip mi yoksa markaya özgümü ? Türkiyede bu tip tırlar yok zaten.çok hoşuma giden bi şekli var. Yorum bağlantısı
Kadir Kasap 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 buda test görüntüleri gerçekten etkileyici 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Bi an asfalt katlanacak sandım tırın altından hay maşallah Yorum bağlantısı
Borga Tansel 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Tır daha doğrusu çekici dediğimiz araçlarda bizim araçlarımızda olmayan teknolojiler mevcut. Keza bu işin lideri de gözümde Volvo'dur. Volvo'nun kendi sitesinde, Türkiye olan değil, inanılmaz videolar var idi bir zamanlar. Bulursanız izlemenizi tavsiye ederim. Ancak videolar ingilizce tabi. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Bu video'da tır gerçekten hızlı mı? Görüntüye girdiği bölümden itibaren 8-9 sn'de geliyor fren yaptığı yere ve rampada fren yapıyor. Arkadan gelen araç da rahat duruyor gibi. Yani çok ani bir duruş olsa arkadaki aracın da biraz izini kaybetmesi gerek. Çok yüksek bir hızda ve ani frende dorseli bir aracın römorkundaki frenler yüzünden kayma eğilimi göstermesini beklemek lazım. O'da yok. Aracın frenleri güçsüzdür demiyorum, bilimsel bir iddiam da yok ancak aracın durma mesafesinde yapılmış bir frenleme olabilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 2001 yılı olması lazım. Dilovası rampasında tırın önüne araç fırladı. Öyle bir duruş görmedim hayatımda. Nerede ise on tampon yere değecek gibiydi ve benim diyen otomobilin duramayacağı bir mesafe idi. Bakımlı ise durur zalim araç. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Son zamanlarda oynadığım euro truck simulatörde de güzel duruyor ama kısa mesafede çok çarptım öndekine:)) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Dorsede bile esp fren sistemi mevcutsa izinden çıkmayacaktır.Arkadaşlar da belirtmiş ileri teknoloji kullanıldığını.Scania tırları da unutmayalım. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Oğuzhan da bir yorum yaparsa fena olmaz. Tır kullandığı için verir detayları. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Burdaki sistemde asıl gösterilen sürücü frene basmadan aracın kendisinin durdurması. Ilk başta uyarı verip, frene basilmayinca tüm fren sistemleri devreye giriyor. Scania da kullanmaya başladı bu sistemi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Son zamanlarda oynadığım euro truck simulatörde de güzel duruyor ama kısa mesafede çok çarptım öndekine:)) Saygılarımla. Abi fren gücü sonda benim. En iyi fren bende. 186-0 1 saniye felan Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Bence de pek hızlı gibi gelmedi araç görüntüye göre.. Yanılıyor da olabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Abi fren gücü sonda benim. En iyi fren bende. 186-0 1 saniye felan Mert bir de fren simulasyonu var. Onu acinca cok fazla fren yaparsan kompresor dolmadan frenleme yapmiyor. Kompresorun dolmasi icin de aracin bosta calismasi gerekiyor. O cok dahq gercekci oluyor. Ben bir kere actim. Sonrasinda dolmayincq kompresor vazgecrim. Benim fren gucu yarida. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Ağırlığına göre mükemmel duruyor, fakat unutmayalım bir otomobil gibi çabuk duramaz. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Mert bir de fren simulasyonu var. Onu acinca cok fazla fren yaparsan kompresor dolmadan frenleme yapmiyor. Kompresorun dolmasi icin de aracin bosta calismasi gerekiyor. O cok dahq gercekci oluyor. Ben bir kere actim. Sonrasinda dolmayincq kompresor vazgecrim. Benim fren gucu yarida. Saygilarimla. Abi hiç dolduramadım ben onu. Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Hakikaten çok iyi Bana gerçekçi geldi.İlk başta bende acaba dedim ama aksini göremedim.Frenleme daha geriden başlıyor olabilir.Bunuda ihtimal olarak değerlendirmek gerekir.Ama çarpışmanın son noktasına gelindiğinde tırın alt kısmının nasıl zorlandığına ve sarsıntısına dikkatlice baktığımda gerçekçi bir görüntü geldi bana.Durduğu andada zaten tırın kafası sağa sola salınım yapıyor.Dikkat çekici bir nokta ise çarpışma noktasında biraz daha volume verirseniz o metal uğultusunu ve asfaltın uğultusu daha net duyuluyor.Tırın arkasındaki araçta sanırım porsche cayenne,ki öyleyse ondanda rahat bir duruş görmek normaldir diye düşünüyorum.Volvo=Güvenlik Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 17 Mayıs 2014 Paylaş 17 Mayıs 2014 Bu arada 11-12 nci saniyedeki tırın en arka solundaki tekerin yola bıraktığı kızaklama izi çok net Yorum bağlantısı
Recommended Posts