İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Mk7-Mist Washer Jets (Yağmurlama-Sprey Silecek Fıskiyesi)

Umut Değişmen

Recommended Posts

Umut Değişmen

Yön ve eğim ayarlaması yapılabiliyor mu peki bu fıskiyelere?

yok yapılmıyor kardeşim sabit.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Ben de bugün uygulamayı yaptım motor kaputunun eğiminden dolayı tam ortaya göndermiyor ama yuksek hızlarda uygun sıkıntı yok düşük hızlarda azcık aşağıda kalıyor. Uygulaması gayet basit 20 tl ye aldım ben.

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Eski tip fıskiyelerin başlığına  toplu iğne ile yön veriliyor (ki bunu çok az kişi biliyor).Sprey fıskiye ile toplu iğne vs. kullanılarak ideal pozisyon ayarı yapılmıyor mu ?

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Eski tip fıskiyelerin başlığına  toplu iğne ile yön veriliyor (ki bunu çok az kişi biliyor).Sprey fıskiye ile toplu iğne vs. kullanılarak ideal pozisyon ayarı yapılmıyor mu ?

Eski tiplerde yapılabiliryo fakat bunda eski tiplerdeki gibi uç bulunmadığı için herhangi bir yönlendirme yapamıyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bende aracı aldığımda farklı yerlere bakan fıskiyeleri doğrultmuştum iğneyle ondan sordum, yön ve eğim ayarı yapılabilseydi iyi olurdu çünkü benim Connect e uygulamayı düşünmüştüm açıkçası :) Malum araba yüksek, cam da biraz yüksek sizinkilere nazaran.

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Bende aracı aldığımda farklı yerlere bakan fıskiyeleri doğrultmuştum iğneyle ondan sordum, yön ve eğim ayarı yapılabilseydi iyi olurdu çünkü benim Connect e uygulamayı düşünmüştüm açıkçası :) Malum araba yüksek, cam da biraz yüksek sizinkilere nazaran.

Yani camın en üstüne bile atıyor suyu ama connect te nasıl olur bilemem tabi denemeniz lazım :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Uzun

Ben de bugün uygulamayı yaptım motor kaputunun eğiminden dolayı tam ortaya göndermiyor ama yuksek hızlarda uygun sıkıntı yok düşük hızlarda azcık aşağıda kalıyor. Uygulaması gayet basit 20 tl ye aldım ben.

hocam nereden aldiniz siz
Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

hocam nereden aldiniz siz

Bende bu durumdan rahatsızdım. Bu konuyu görünce hemen  aliexpress'den sipariş ettim. Ben 4.84 $ aldım ama şimdi gördüğüm fiyatlar en az iki katı  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Bende bu durumdan rahatsızdım. Bu konuyu görünce hemen  aliexpress'den sipariş ettim. Ben 4.84 $ aldım ama şimdi gördüğüm fiyatlar en az iki katı  :biggrin:

sanırım talep olunca fiyatlar artıyor. 30 tl suan arkadasın verdiği sitede daha uygun nereden alabilriz bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

sanırım talep olunca fiyatlar artıyor. 30 tl suan arkadasın verdiği sitede daha uygun nereden alabilriz bilmiyorum

aliexpress'te fiyatlar dalgalanıyor hep takip etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

aliexpress'te fiyatlar dalgalanıyor hep takip etmek lazım.

alixpressten hiç sipariş vermedim kargo ücretleri nasıl oluyor daha önce alışveriş yaptınız mı ? 

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

alixpressten hiç sipariş vermedim kargo ücretleri nasıl oluyor daha önce alışveriş yaptınız mı ? 

aliexpressten şimdi siparis verdim 9 tl ne zaman gelir hazırlanma süresi 4 gün diyor size ne kadar sürede gelmişti ürün

Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

aliexpressten şimdi siparis verdim 9 tl ne zaman gelir hazırlanma süresi 4 gün diyor size ne kadar sürede gelmişti ürün

Bende bekliyorum daha  :biggrin: ortalama 20-30 gün arasında geliyor. Gemi yola çıkınca 10 gün içinde elinizde oluyor.

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Bende bekliyorum daha  :biggrin: ortalama 20-30 gün arasında geliyor. Gemi yola çıkınca 10 gün içinde elinizde oluyor.

çok güzel aksesuarlar var ucuz alıcam da korkuyorum gümrüğe filan takılır diye. Kapı eşiği 17 dolar hemde tam istediğimden onu alsam gelirmi acaba bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

çok güzel aksesuarlar var ucuz alıcam da korkuyorum gümrüğe filan takılır diye. Kapı eşiği 17 dolar hemde tam istediğimden onu alsam gelirmi acaba bilgisi olan var mı?

Yanlış hatırlamıyorsam ücreti Türk lirası cinsinden 150 tl ye kadar olan malların gümrükte takılması sözkonusu değil. Yarın bir daha araştırayım, bende ebay dan alışveriş yaparken araştırmıştım gümrük kanununda yazıyordu.

Yorum bağlantısı
Umut Değişmen

Bende ebayi col kullanirim. En son yuksek fiyatli yaptigim alisveris elektronikti fiyati da largo Ile birlikte 90dolardi. Herhangi but problem yasamadim. Bildigim kadariyla 75euro uzeri gumruge takiliyor. Siparisi vermeden once arastirmistim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Ben aldım kapı eşiğini geldi  :)  75 € gümrüğe takılmaması için sınırmış. Birde büyük kutu olmaması lazım. aliextpressten aksesuarlar aldım hepsi geldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Evet arkadaşlar benden önce cevap vermişler, sınır 75 euro ve bazı özel ürünler.

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Evet arkadaşlar benden önce cevap vermişler, sınır 75 euro ve bazı özel ürünler.

Olsun sagol yinede bakalim bugun kargolanmis umarim gelir
Yorum bağlantısı
Hamdi Sucu

Olsun sagol yinede bakalim bugun kargolanmis umarim gelir

Merak etme geç gelir ama gelir  :biggrin:  kargolandıysa geminin dolması beklenir. Gemi hareket edince 10 güne sende 

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Merak etme geç gelir ama gelir :biggrin: kargolandıysa geminin dolması beklenir. Gemi hareket edince 10 güne sende

gelsin de sonra 16 dolara kapi esigi gordum yazili guzel onu da alacagim
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hamdi Sucu

Bu fışkiyeleri taktım ama sol taraftan dışarıda atıyor biraz. Acaba ters mi taktım sağ sol var mı bunlarda  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hakan Uzun

Bu fışkiyeleri taktım ama sol taraftan dışarıda atıyor biraz. Acaba ters mi taktım sağ sol var mı bunlarda :biggrin:

Hocam nereden yav biz aliexpress ten siparis verdik hala gelecek buralarda. Temin edebilcegimiz var mi biyer?
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bu arada 4458 sayılı gümrük kanununu tekrar kurcalarken şunu buldum ve paylaşmak istedim arkadaşlar;

Madde 167 - Aşağıda sayılan hallerde, serbest dolaşıma sokulacak eşya gümrük vergilerinden muaftır:

1. Cumhurbaşkanının zat ve ikametgahı için gelen eşya,

2. Mütekabiliyet esasına göre ithal edilen diplomatik eşya,

3. (Değişik bend: 18/06/2009-5911 S.K./37.mad) Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, kuvvet komutanlıkları, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünün münhasıran asli görevleri ve Müsteşarlığın kaçakçılıkla mücadele görevi ile ilgili olarak ithal edecekleri her türlü araç, gereç, silah, teçhizat, makine, cihaz ve sistemleri ve bunların araştırma, geliştirme, eğitim, üretim, modernizasyon ve yazılımı ile yapım, bakım ve onarımlarında kullanılacak yedek parçalar, akaryakıt ve yağlar, hammadde, malzeme ile bedelsiz olarak dış kaynaklardan alınan yardım malzemesi,

4. (Değişik bend: 18/06/2009-5911 S.K./37.mad) Değeri 150 Euro'yu geçmeyen eşya,

........

Diye devam ediyor. Ben en son 75 € demiştim ancak 75 değilmiş yanlışlık yapmışız..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...