Mert Yeldan 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Abi hayırlı olsun, yeni gördüm. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ülgen 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Bugün Erkan Dikici ile Göksel kardeşimin püskürtmeli silecek fıskiyelerinin montajı için biraraya geldik.. Sağolsun hem fıskiyeleri taktı hem de aklımdaki projeyi hayata geçirdi..Ellerine sağlık... 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 (düzenlendi) Bugün Erkan Dikici ile Göksel kardeşimin püskürtmeli silecek fıskiyelerinin montajı için biraraya geldik.. Sağolsun hem fıskiyeleri taktı hem de aklımdaki projeyi hayata geçirdi..Ellerine sağlık... Güle güle kullan, aklındaki proje ne ola ki de bakalım belki bizde yaparız.... 1 Ekim 2014 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Tapatalk çalışsa fotoğrafları ekleyeceğim de çalışmıyor benim telefonda.. Yeniden başlattım bakalım hayırlısı.. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bugün Erkan Dikici ile Göksel kardeşimin püskürtmeli silecek fıskiyelerinin montajı için biraraya geldik.. Sağolsun hem fıskiyeleri taktı hem de aklımdaki projeyi hayata geçirdi..Ellerine sağlık... fıskiyeleri buraya mı taktınız ???? 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 fıskiyeleri buraya mı taktınız ???? Fıskıyeler zaten ısıtıcılıymış benim arabada, ancak Göksel'in gönderdikleri sprey püskürtmeli olduğu için çok daha iyi oldu.. Buradan bir kez daha teşekkür ederim kendisine, sağolsun.. Aykut Can kardeşim de sağolsun lojistiğini üstlendi kaymağını ben yedim... Başarılı, ilginç bir fikir.. Konsolu düzgünce kestiğimiz için kenardan tornavida ile tık yapınca lambalar çıkıyor dışarı, yapıştırma işlemi olmadı.. Aynı plaka lambası gibi oldu yani, akşam bakalım nasıl görünecekler.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 ... Konsolu düzgünce kestiğimiz için kenardan tornavida ile tık yapınca lambalar çıkıyor dışarı, yapıştırma işlemi olmadı.. Aynı plaka lambası gibi oldu yani, akşam bakalım nasıl görünecekler.. Birde arka yolcular için havalandırma projesi olabilir. Kolçak uygun görünüyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Birde arka yolcular için havalandırma projesi olabilir. Kolçak uygun görünüyor. Havalandırma için ayıracağım yer konsolun içi oluyor Kerem, yani mümkün görünmüyor... Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Havalandırma için ayıracağım yer konsolun içi oluyor Kerem, yani mümkün görünmüyor... Komple kolçağı buna ayırmak gerekmez. Ön ana girişten 5-7 cm çapında bir hortum çekip, sadece kolçağı arkaya bakanı kısmına ayarlı bir çıkışla belki olabilir. Önce tasarlamak lazım tabi. Ama o alan gayet uygun gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Komple kolçağı buna ayırmak gerekmez. Ön ana girişten 5-7 cm çapında bir hortum çekip, sadece kolçağı arkaya bakanı kısmına ayarlı bir çıkışla belki olabilir. Önce tasarlamak lazım tabi. Ama o alan gayet uygun gibi duruyor. Olmaz dedik uzatma işte... Bayram geçsin de ben oraları bir karıştırayım, ufak oğlum arabanın içi soğuk diyordu geçen sabah okula giderken.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 İyi olmuş, güzel olmuş.. Arabayı sana satacağım için abi yapılacak bir şey bırakmamaya gayret ediyorum karınca kararınca.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Olması muhtemel bir sonraki projem bu, ne dersiniz ? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Arabayı sana satacağım için abi yapılacak bir şey bırakmamaya gayret ediyorum karınca kararınca.. Gözlerim yaşardı, beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Gule gule kullan abi. Biraz elimize yuzumuze bulastirsak da sana ulastirdik nihayetinde. [emoji1] Kargocuyu merdivenlerde yakaladım, Serkan Toker için paket var mı dedim, var dedi.. Ellerini yavaşça başının üstüne koy evrağı imzalayıp seni serbest bırakacağım dedim... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Olması muhtemel bir sonraki projem bu, ne dersiniz ? Benim sattığım sistem bu canikom Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Benim sattığım sistem bu canikom Benim niye haberim yok çiçeğim ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 o hoo, çok gerilerde kaldın arım balım peteğim Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 Sana zahmet nasıl yapıldığını bir anlatıversen fortiflere fısıldayan tontişim.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Bitanem ilanım iç olmuş .Bulsam orada herbişey var Yandaş forumda linkini buldum http://www.geceucusu.com/topic/5251-satilik-elektronik-gunduz-fari-sistemi/page__fromsearch__1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Ekim 2014 Yazar Paylaş 1 Ekim 2014 İyi de ben seni 18,5 haftadır tanıyorum ilanı 2012 de vermişsin.. Bilememem normal bence kuzum.. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2014 Paylaş 1 Ekim 2014 Hmmmm. her ne kadar ortalarda görünmeseler de hayalet gibi bütün konularda geziniyorlar anlaşılan. Yorum bağlantısı
Recommended Posts