Onur Oflaz 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Rengi bej abi bizim de koltuklar bej ama kolçak siyah. Dedim kaplama falan yapılmışsa fikir alayım bizimki de yıpranmış kaplamaya ihtiyaç var Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Yok, ben birşey yapmadım.. Orjinali bej renk.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2015 Paylaş 13 Ocak 2015 Abi arka ayak aydınlatma ile ilgili konuları ararken burda buldum kendimi Aklımda şu vardı gökte ararken yerde buldum O ışık kapaklarını nette aradım 84AG13547AA parça koduyla. Fakat pahalı gibi geldi. Siz orda ne kullandınız acaba? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Abi arka ayak aydınlatma ile ilgili konuları ararken burda buldum kendimi Aklımda şu vardı gökte ararken yerde buldum O ışık kapaklarını nette aradım 84AG13547AA parça koduyla. Fakat pahalı gibi geldi. Siz orda ne kullandınız acaba? Tam da bunları kullandım Eren, hurdacıdan alınca epey ucuza geldi.. Yanılmıyorsam Mondeo nun plaka lambalarıydı bunlar.. Yalnız adam birebir benim projeyi taklit etmiş.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Tam da bunları kullandım Eren, hurdacıdan alınca epey ucuza geldi.. Yanılmıyorsam Mondeo nun plaka lambalarıydı bunlar.. Yalnız adam birebir benim projeyi taklit etmiş.. Abi bende ay sonu Ankara'ya geleceğim kısmetse. O zaman hurdacı gezeyim. benim bagaj aydınlatmada da o kapak var parça kodunu ordan aldım hatta. TR de yok gibi dışarda da 15 dolara geliyor teki. Teşekkür ederim bilgi için Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Abi bende ay sonu Ankara'ya geleceğim kısmetse. O zaman hurdacı gezeyim. benim bagaj aydınlatmada da o kapak var parça kodunu ordan aldım hatta. TR de yok gibi dışarda da 15 dolara geliyor teki. Teşekkür ederim bilgi için Tek adres hurdacı, aynısı olmasa bile başka bir lamba bulunur.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Tek adres hurdacı, aynısı olmasa bile başka bir lamba bulunur..Anladım abi. Alternatifleri değerlendireceğiz artık. Bulursam yaptıracağım adresi de isteyeceğim zahmet olmazsa Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Anladım abi. Alternatifleri değerlendireceğiz artık. Bulursam yaptıracağım adresi de isteyeceğim zahmet olmazsa Her zaman kapım açıktır, haber vermen yeterli.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Her zaman kapım açıktır, haber vermen yeterli.. Mesai saatleri nedir abi? gelirsem ararım valla Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Mesai saatleri nedir abi? gelirsem ararım valla 09:00 - 23:30 arası herhangi bir saat olabilir mesai saatim.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2015 Paylaş 14 Ocak 2015 Mesai saatleri nedir abi? gelirsem ararım valla 09:00 - 23:30 arası herhangi bir saat olabilir mesai saatim.. Genelde "yemekte" veya hurdacıların bölgesinde olur. Yemek aralarında (yarımşar saat filan) çalışırken denk gelebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Ocak 2015 Yazar Paylaş 14 Ocak 2015 Genelde "yemekte" veya hurdacıların bölgesinde olur. Yemek aralarında (yarımşar saat filan) çalışırken denk gelebilirsiniz. Dikkat ettiysen abi mesai saatim dedim, saatlerim demedim.. Bordrolu muyum ben ? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Şubat 2015 Yazar Paylaş 16 Şubat 2015 Mp3 çalabilen Sony teyp artık mavidiş ve usb ve hatta micro sd karttan da mp3 çalabiliyor. Servet sağ olsun, orayı kesti burayı bantladı bir şeyler yaptı halletti.. Mübarek adam ya.. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Mp3 çalabilen Sony teyp artık mavidiş ve usb ve hatta micro sd karttan da mp3 çalabiliyor. Servet sağ olsun, orayı kesti burayı bantladı bir şeyler yaptı halletti.. Mübarek adam ya.. Abi heyecanla foto ve detay bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Şubat 2015 Paylaş 17 Şubat 2015 Mp3 çalabilen Sony teyp artık mavidiş ve usb ve hatta micro sd karttan da mp3 çalabiliyor. Servet sağ olsun, orayı kesti burayı bantladı bir şeyler yaptı halletti.. Mübarek adam ya.. Seri üretim beklerük, dergaha gelmeden çözüm isterük, forkliftten düşmek istemezük İyiymiş vallahi, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Şahin cantımı? Doğan doğan... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Koltuk ısıtıcı işi de tamam, sürücü koltuğunda deneme yaptım bugün, çok beğendim diğer koltuğa da takacağım.. Detaylı fotoğraf o zaman inşallah.. Şimdi sadece düğmenin fotoğrafı var, montaj aşamasında heyecandan aklıma gelmedi fotoğraf çekmek... Bunu yaptık güzel de oldu o kuru soguklarda da , soğutmalısı yokmu bunun [emoji1] onada el atsan [emoji5] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Bunu yaptık güzel de oldu o kuru soguklarda da , soğutmalısı yokmu bunun [emoji1] onada el atsan [emoji5] Ne kıymetli mabadınız varmış Soğuk iyi olmaz, meme yapar. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 Ne kıymetli mabadınız varmış Soğuk iyi olmaz, meme yapar. Öyle [emoji1] Klima arabayı soğutana kadar idare eder aslında [emoji1] Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 18 Haziran 2015 Paylaş 18 Haziran 2015 maşallah serkan abi yakışıyor bu jant bu arabaya 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts