Ahmet Mendi 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Harika bir anlatım ve aracınız çok temiz duruyor. Foruma çok güzel bir katkı olmuş. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Elinize sağlık yazınız bir çırpıda okunuyor.. Hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Şu şanzımanı yenilerde neden kullanmazlarki kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Profesyonelce bir inceleme ve anlatım olmuş, tebrik ediyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Dilinize sahip mukemmel olmus. Aracinizda masallah pek diri guzel gunlerde kullanma dilegiyle... Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Çok güzel bir anlatım olmuş. Emeğinize sağlık Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Ellerinize sağlık profesyonel otomobil dergileri tadında olmuş inceleme. Mk3 cidden diğer mondeolardan çok ayrı Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Aracınız gerçekten çok temiz görünüyor, kazasız belasız kullanın, merak ettim acaba aracınızın jantları neden orjinal değil, üzerindekiler focus jantı. Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Çok güzel bir çalışma olmuş, yazılanları okurken bunlara sahip olmanın mutluluğunu yaşamak farklı bir duygu. Bu arada aracınız da hayırlı olsun . Yorum bağlantısı
Erhan Tayar 13 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2014 Aracınız gerçekten çok temiz görünüyor, kazasız belasız kullanın, merak ettim acaba aracınızın jantları neden orjinal değil, üzerindekiler focus jantı. Teşekkürler Tansel, aracı aldığımda üzerinde beğenmediğim bir jant vardı. Orijinal Mondeo Ghia jantı ararken bu jantları buldum, omu bumu derken buna karar verdim... Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Çok güzel bir inceleme. Ağzınıza sağlık. Inşallah günün birinde bizde bu zevke nail oluruz. 1 Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 11 Haziran 2014 Paylaş 11 Haziran 2014 Detaylı ve güzel bir anlatım olmuş teşekkürler Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 İlla bi Mondeo aldırcaksınız yani bana.. Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk2 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Sizi tebrik ederim. Tam arşivlik bir yazı olmuş. Müsaadenizle ben bunu arşivime alıyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Haziran 2014 Paylaş 12 Haziran 2014 Anlatım çok güzel, elinize sağlık. Bir sorum var, mk3 dizel otomatik mondeoların tamamında jatco mu kullanıldı? Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Anlatım çok güzel, elinize sağlık. Bir sorum var, mk3 dizel otomatik mondeoların tamamında jatco mu kullanıldı? Aynen öyle. Dizel otomatik mk3 tamamen jatco. Yorum bağlantısı
Akan Belen 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Hayırlı olsun aracınız.Anlatım süper olmuş.Keyifle okudum.Yazıyorum okurken dikkatimi çeken bir iki konu oldu. Benim su an kullandığım lastikler 215 tabanlı acaba bunun yakita etkisi ne kadar olabilir.Ben neden se halen fazla yaktığımı düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Akan bahsi geçen araç satıldı Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Erhan hocam Type-R'a da konu açın bence herkes okusun. Selamlar Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 (düzenlendi) Güzel paylaşım olmuş, teşekkürler aracınızda güzel maşallah. Satılmadan okumuş olsaydık daha da iyi olurdu tabii. Son sayfaya da bakmak lazım. Düzeltme Notu: Araba satılmış. 15 Temmuz 2014 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Tayar 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 Erhan hocam Type-R'a da konu açın bence herkes okusun. SelamlarAyhan Hocam burası uygun olmaz diye konu açmak istememiştim.Dileyenler aşağıdan Type-R incelemesine göz atabilirler Honda Civic Type-R (Ep3) incelemesini okumak için tıklayınız; http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2014/07/honda-civic-type-r-ep3.html?m=1 Hayırlı olsun aracınız.Anlatım süper olmuş.Keyifle okudum.Yazıyorum okurken dikkatimi çeken bir iki konu oldu. Benim su an kullandığım lastikler 215 tabanlı acaba bunun yakita etkisi ne kadar olabilir.Ben neden se halen fazla yaktığımı düşünüyorum Teşekkür ederim. Bu güç ve torktaki bir araçta bu ebatın tüketime olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Yeni almış olduğum Mondeo'mun detaylı bir incelemesini ararken bir de baktım konunun tam göbeğindeyim Gerçekten yalın ve her noktasına temas edilerek yapılmış bir anlatım ve karşılaştırmalar, emeğinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 Ayhan Hocam burası uygun olmaz diye konu açmak istememiştim. Dileyenler aşağıdan Type-R incelemesine göz atabilirler Honda Civic Type-R (Ep3) incelemesini okumak için tıklayınız; http://otomobiltestgaraji.blogspot.com.tr/2014/07/honda-civic-type-r-ep3.html?m=1 Teşekkür ederim. Bu güç ve torktaki bir araçta bu ebatın tüketime olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum... Erhan bey, marka bağımlılığımız yok ve forumumuzun böyle kaliteli incelemelere her zaman ihtiyacı var. Müsati olur ve burası için de bir inceleme konusu açarsanız seviniriz Yorum bağlantısı
Ersin Uçan 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Harika bir inceleme ve beni zamanında bu aracı alamadığıma bir kez daha pişman eden bir anlatım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts