Misafir 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Ankara'dan bir arkadaşımızın Focus F1 aracı için çift mercekli far çalışması daha yapmak kısmet oldu.Biraz daha farklı bir dizay diyebiliriz.Kısa hüzmeye yeni tip Valeo bi-xenon mercek,uzuna yine Afl sistemli mercedes farının Bosch merceğinin perde yapısını uzun hüzme çizgi bölümüne getirerek sabitleyip montajını yaptım.Bu defa sinyal camı yerine Mondeo fındık merceğinin cam kısmını monte ettim,sinyal içinde Amber power ledleride yerleştirdim.Angel halkalarıda yine orjinal Bmw U halka kullandım.Bence bu U halkalar daha güzel durdu. Bu farda aklımdaki bütün görsel çalışmaları uzun süren denemeler lle denedim.İnanın en sade ve güzel duran yapı bu oldu. Kısa far merceklerine yaptığım mercek kapaklarının boyalı hali.Uzun hüzmeyede elimde yaptım. Angel halkaların çerçevedeki duruşu.Orjinal çerçeveleri testlere feda edildi.Aslında ilk başta içi komple siyah bir yapı olacaktı ama sonra aracın renginden dolayı krom kalmasına karar verildi.Sanırım iyide yapıldı ama far tasının içini boyamıştım. Montajlı halleri. Araç üzerindeki görünümler. Montaj öğlen sonrası yapılınca maalesef duvar resimlerimiz oldukça soluk.Duvar çizgimizde belli olmauyor ama gayet normal. Uzunlar.Şunu belirteyim bu uzun hüzme aydınlatması çift mercekten çıkan aydınlatmaya ait.Aynı eksene iyi oturmuş görünüyor. Daha önceki çift mercek çalışmamın detayları linkte mevcut inceleyebilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/249047-focus-f1-çift-mercekbmw-angelpower-led-sinyal/ 7 Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Hayranlıkla okudum elinize sağlık hocam güzel iş çıkartmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Oktay abi gene guzel yapmissin arkadasla bir araya gelip karsilastirma yapalim 1 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 ellerine sağlık abi.yine döktürmüşün. bu şekilde maliyet ne kadar abi farın 1 Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Abi eline sağlık içi siyah olsa tam benlik olucakmış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2014 (düzenlendi) Aracın konusu linkte. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255375-ankaranın-tozu/page-6 Siyah'ta olur araç rengide olur.Bu çok sorun değil. Acaba ful araç renginde isteyen çıkarmı bilmiyorum.Bence çok yakışacak bir işlem olur kanısındayım. 7 Mayıs 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Oktay bey merak ettim bu dönüşümün maliyeti ne kadar acaba? 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Mayıs 2014 Paylaş 12 Mayıs 2014 Eline sağlık Oktay abi .. İyi ki far tası siyah kalmış angellar daha da belirgin olmuş böylece... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 11 Haziran 2014 Paylaş 11 Haziran 2014 Bir Oktay TOKER klasiği daha... Ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
ismail Elvan 15 Ekim 2014 Paylaş 15 Ekim 2014 sorular yanıtsız kalmış oktay bey takipteyim Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2014 Yazar Paylaş 16 Ekim 2014 (düzenlendi) Düşüncelerdeki isteklerin karşılığı hep değişken olduğu göz önüne alınınca sorununda cevabı her daim farklı olabiliyor. 16 Ekim 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Abi ne kadara mal oluyor bunlar şöyle bir fiyat listesi olsaymış Yorum bağlantısı
Behlül Baş 16 Ekim 2014 Paylaş 16 Ekim 2014 Abi ne kadara mal oluyor bunlar şöyle bir fiyat listesi olsaymış Aynen. Bir fiyat listesi olsa da ona göre hareket etsek. Tuning sitelerinde satılıyor angellar ama bu mu daha uygun onlar mı bilemedim. Yorum bağlantısı
Özcan Keskin 17 Ekim 2014 Paylaş 17 Ekim 2014 Aynen. Bir fiyat listesi olsa da ona göre hareket etsek. Tuning sitelerinde satılıyor angellar ama bu mu daha uygun onlar mı bilemedim.Tuning sitelerinde satılanlar ile Oktay abinin yaptığı işler kıyaslanamaz Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2014 Paylaş 4 Kasım 2014 Oktay Abi,her konun ayrı bir güzel.. Ellerine sağlık Abi. Yorum bağlantısı
ugur dogan 26 Kasım 2014 Paylaş 26 Kasım 2014 Saglam iscilik abi eline saglik on numara bes yildiz .... Yorum bağlantısı
Rifat Berber 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 Gece angel nasıl gözüküyor, keşke fotoğrafı olsaymış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts