Nihat Palolu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Kerem Minaz yazdı: Ellerine sağlık abim. İlk defa yüzümüzün kara çıktığına bukadar sevindim Teşekkürler Kerem. Arapsaçına dönmüş kablo demetlerine karşı ilgim var Ayhan Onaran yazdı: Eline sağlık abi çok güzel olmuş Teşekkürler Ayhan. Lokman Ceritlioğlu yazdı: helal olsun, tebrikler. Teşekkürler Lokman abi. Mükremin Kocataşkın yazdı: Tebrik ediyorum, zevkle kullanın. Teşekkürler Mükremin abi. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Valla helal olsun, Çok güzel bir işçilik çıkarmışsınız.. Yalnız güneşten tekrar kabarma olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Serdar Akgül yazdı: Valla helal olsun, Çok güzel bir işçilik çıkarmışsınız.. Yalnız güneşten tekrar kabarma olur mu? Teşekkürler. Valla kabarma yapar mı yapmaz mı bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 eskisine göre sonuç mükemmel el emeği göz nuru 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 (düzenlendi) Seviyorum böyle uğraşanları ya elinize sağlık 6 Mayıs 2014 tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Çağlar Bayur yazdı: eskisine göre sonuç mükemmel el emeği göz nuru Teşekkürler Çağlar abi Beyazıt Gündem yazdı: Seviyorum böyle uğraşanları ya elinize sağlık Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Mustafa Özcan yazdı: Güzel olmuş.Emeğinize sağlık... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Mesut Aybek yazdı: Elinize sağlık eskisine göre çok güzel. Teşekkürler Mesut. Yorum bağlantısı
Can Karaman 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Nihat Palolu yazdı: Merhabalar kaplamak için malzemeye nerden ulaştınız acaba bilgi verirseniz sevinirim Genişlet Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 10 Aralık 2017 Yazar Paylaş 10 Aralık 2017 Can Karaman yazdı: Genişlet Oto döşemecisinden metre işi almıştık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts